kizlar belirtlerim dogruydu hamileyim

meraba arkadasım oncelıke Rabbım srunsuz bı hamılelık nasıb etsın ve bebısınısaglıcakla kucagına almayı nasıb etsın.benımde san sorum olcak
benım adetım genellıkle hep 4 gun once gelır ve ılk 2 gun ygun sonrakı gunler az az olur ve 4-5 gun surer bu seferde adetım gununde geldı yalnız ben 2 defa asılama oldum ve bu adette yumurta kendılıgınden catladıgı ıcın kendımız denedık.bu adetım 2 gun yogunda denmıcek sekılde oldu ve sonrakı gunler bı daMLA bıle gelmedı ve beyaz akıntıyı gorunce temızlendım ama snra 3 gun kahverengı akıntı geldı ama adetımın 2.gunu dr gıttıgımde kıst olusmus dedı.ve bende kasıklarımda ve belımde agrılar oluyo gazım ver arnımacıkıyor acaba bu belırtıler kıstten mıdır yoksa hamılemıyım.bugun adetımın .gunu bu belırtıler adet gelmeden once basladı ve hala devam edıyo normalde adetten sonra agrım olmazı bıde adetımın 7.gunu test yaptım ucuz testlerden ama cıkmadı bana yardımcı olurmusunuz sımdıden teşekkürler

merhaba asude bitanem once hosgeldi aramiza .....insala actigim konu senede ugurlu gelir...tabiki canim ne sormak istersen burdaym ve elmeden geleni yardmci olurm..
ben belirtlerimi yazmistim bu belirtleri yasarkan bekarkan yani evlenmeden once ve sonra hic yasamadimgim belirtleridi demek istedigim insanin kendine garip bi belirti bulursa degerlendirmesi gerek ...
ilk oncede bana kisit varmis dediler hata cok idrar yaparkan bobreklerinden hastalnmisisn dediler bide doktor soyledi ama ben hic dinlemedim hicte ilac icmedim hep hamilem dedim cunku yasadigim belirtler normal degil diye..
birde ben bildigim kadaryle eger kadinin evlnmeden once kist olayi olmasa cok az bu hastaya yakalir egerki nadiren kisit olursa kist hastaligin genelde bi kac belirtisi var..
1.adet duzensizligi aniden yakalanirsin onceden adet duzenliden problem ya hic yok ya azis
2.karnin alt kismi asiri ve cok fena vi sanci saplanir genelde hamile kaldiktan da olur ama o kadar devamli alt kismi agrmaz en cok gobek tarafi agrmasi gerek
3.bel agri bi sanci
4.istahasizlik
bu dort belirti hamilelikt olabilr ama dedim gibi hamilelikte bu dort belirten baskada kadin belirtiler yasiyo onun icin farketmek kolay olur

benim belirtlerimi okumusin sanirim ben iki gun adetim gectiginde evde test yaptim negativeeeeeeee cikti bekledim 7 gun daha doktora gidip testler yaptim cikti ...
seninkide emin olmadan hic bi ilac icme ..senin hamilelik belirtlerin bence cok yogun tabiki cikmaz teste cunku daha cok erken olsa olsa simdi dolenmede olabirsin bende senin gibi boyle belirtler yavas yaavs gosteriyordu kendini ama ben tam 40 gun bekledim baya beklemisim diyme ama bi krabimizin tavsiyasiyle bekledim oda bana demistiki enin hamilelik belirtlerini yasiyosun dikat et kendine daha cok erken yolun basindasin sakin doktora gitme daha ordan burdan edecekler seni bin hastalik bulacaklar sana bekle bende bekledim.. bence sende bekle dikat et kandine belirtlerine dikatla yasa ve degerlendir ..en az uc hafta gecsin bece bi test yap belkide bazilari gibi hemen cikar ..ve birde temzilemeye dikat et afedersin ama altan sakin sicak su kulanma yikanma azcik sicak olsun akintlarini icin bez kulanabilirsin ama temiz tut kendine tamam mi bitanem
alalh yardmicin olsun insalaaaaaa hamile kalirsin ilk burdan ve ben duyurumhihoyyyt:CüvCüv:

merhaba asude bitanem once hosgeldi aramiza .....insala actigim konu senede ugurlu gelir...tabiki canim ne sormak istersen burdaym ve elmeden geleni yardmci olurm..
ben belirtlerimi yazmistim bu belirtleri yasarkan bekarkan yani evlenmeden once ve sonra hic yasamadimgim belirtleridi demek istedigim insanin kendine garip bi belirti bulursa degerlendirmesi gerek ...
ilk oncede bana kisit varmis dediler hata cok idrar yaparkan bobreklerinden hastalnmisisn dediler bide doktor soyledi ama ben hic dinlemedim hicte ilac icmedim hep hamilem dedim cunku yasadigim belirtler normal degil diye..
birde ben bildigim kadaryle eger kadinin evlnmeden once kist olayi olmasa cok az bu hastaya yakalir egerki nadiren kisit olursa kist hastaligin genelde bi kac belirtisi var..
1.adet duzensizligi aniden yakalanirsin onceden adet duzenliden problem ya hic yok ya azis
2.karnin alt kismi asiri ve cok fena vi sanci saplanir genelde hamile kaldiktan da olur ama o kadar devamli alt kismi agrmaz en cok gobek tarafi agrmasi gerek
3.bel agri bi sanci
4.istahasizlik
bu dort belirti hamilelikt olabilr ama dedim gibi hamilelikte bu dort belirten baskada kadin belirtiler yasiyo onun icin farketmek kolay olur

benim belirtlerimi okumusin sanirim ben iki gun adetim gectiginde evde test yaptim negativeeeeeeee cikti bekledim 7 gun daha doktora gidip testler yaptim cikti ...
seninkide emin olmadan hic bi ilac icme ..senin hamilelik belirtlerin bence cok yogun tabiki cikmaz teste cunku daha cok erken olsa olsa simdi dolenmede olabirsin bende senin gibi boyle belirtler yavas yaavs gosteriyordu kendini ama ben tam 40 gun bekledim baya beklemisim diyme ama bi krabimizin tavsiyasiyle bekledim oda bana demistiki enin hamilelik belirtlerini yasiyosun dikat et kendine daha cok erken yolun basindasin sakin doktora gitme daha ordan burdan edecekler seni bin hastalik bulacaklar sana bekle bende bekledim.. bence sende bekle dikat et kandine belirtlerine dikatla yasa ve degerlendir ..en az uc hafta gecsin bece bi test yap belkide bazilari gibi hemen cikar ..ve birde temzilemeye dikat et afedersin ama altan sakin sicak su kulanma yikanma azcik sicak olsun akintlarini icin bez kulanabilirsin ama temiz tut kendine tamam mi bitanem
alalh yardmicin olsun insalaaaaaa hamile kalirsin ilk burdan ve ben duyurumhihoyyyt:CüvCüv:

selam kızlar ya ben yeni girdim
sizlerle paylaşmak istediğim sanırım hamileyim 39 yaşındayım hiç çocuğum yok 11 aylık evliyim bir dış gebelik vakam vargeçen ay rahim filmi çektirdim ve adetim 1 gün geçti çok heycanlıyım

selam kızlar çok heycanlıyım ne yapacağımı şaşırdım
süprizzzzz

hadi bakalım inşallah bugün kandil dualınızı bol edin herkes birbirine:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım
ve hamilelikten şüpheleniyorum :) senin saydığın belirtilerin hemen hemen hepsi var ama genede ümitlenmek istemiyorum çünkü daha önce olmuştu idrar yolları iltihabı çıktı ve çok üzülmüştüm ya inşallah hamileyimdir :)

hoşgeldin sevgi inşallah hamiledirsin

arkadaşlar sonunda gelebildi nasılsınız 2 gündür internet açılmıyo yazamadım bu arada geçmiş kandiliniz kutlu olsun aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldinizhihoyyyt
EKLEKTıK çok sevindim canım hayırlısı olsun sende hamişlere katıldın :CüvCüv: nasıl gidiyor hala inanamıyosun degilmi müthiş bişey aşermen varmı umarım yoktur zorlamaz seni kendine iyi bak yorma kendini benimde yarın tahlillerim var hayırlı haberler alırız inşallah :Saruboceq: bugün 6 haftalık olduk teyzeleri doktorumuz 2 hafta sonra konturola çagırdı sizce kalp atışlarını duyarmıyım acaba gamyoncuiremsu

pferd sen nasılsın agrın varmı canım benim bazen karnım kasıgım ayaklarım agrıyo dr sordum aşırı olmadıktan sonra bir problem olmaz dedi çok çabuk yoruluyorum belim sırtım agrı yapıyo .... benim bide çok komik ama müthiş araba tutuyor:1no2: yarında aç karnına tahlillerim var allah yardımcım olsun şimdiden sıtres yapıyorum :bbo:

tebrikler cnm...2,5 haftalık kanda değeri ne kadar çikmış..benim 123.15 çiktı

Merhaba canım,kanda beta hcg 2,5 haftalıktı 934,84 dü.Her iki güne bir artış gösterirmiş.Bakalım bizde önümüzdeki cumartesi nasipse keseyi görmeye gidicez.İnşaallah sağ salim kesesinide kalp atışlarınıda duyarım.Allah isteyen herkese nasip etsin.:dance::Saruboceq:

Evet kızlar.Aslında netin karşısında çok durmakta bebek için radyasyon demek .Aman bazen korkuyorum.Hepinizi çok öptümmmmm.Daha henüz ne bulantı ne çok uyku pek yok.6.haftadan sonra başlarmış.Görüşmek üzrekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar son 7 günüm kaldı ne olur dua edin
kasıklarımda hastalancakmışım gibi agrı var
karnımın altında kahverengi aşagı inen çizgi oluştu
akşamları halsizlik
hemen herşeye sinirlenmeye başladım
hiç ısınmıyorum sürekli bir üşüme
sizce olabilirmi sanki bana bu ay var gibi geliyor birde karnım acıkınca bişeyler atıştırmazsam midem bulanmaya başlıyo merakta ediyorum ama adetim gelmez geçerse o zaman test yapıcam kafaya koydum

hosgeldin yeni arkadasim gelecekmisin
hic test yapmadin mi
ne zman yapmayi dusunuyon insala burasi senede ugurlu gelir ilk burda yaz hamile kalirsan tamam mi
insalaaaaaaaaaaaaa hamilesindirrrrrrrrrrrr

meaba sevgi arkadasim hosgeldin aramiza canim
adetin gecti mi
test yapmadin mi
insala sende burdan hamile kalirsinnnnnnnnnnnnnnnnnn

hosgeldin rinadeeee canimmmm

merhaba cici nasilsin canim evet gozukmuyordun kac gundur burda
bende kac gundur baya akrnm belim agriyo fena bi miyda bulantim var
kokulara cok asiri duyarligim var cok zor utfaga yemek pisiriyom
dun gece sabaha dek miydem bulandi
insala hayrli haberlerini aliriz yarin biz yaz olur mu

merhaba ebruli sende hamile mi kaldin allaha sukur bak burasi ugurlu geldi vallah
insala herkese gelecek
ne yaptin doktora gitn mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…