kizlar belirtlerim dogruydu hamileyim

cicis ,pferd ,elektrik merhaba,
öncelikle hayırlı olsun,allah bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip eder inşallah

bende beklemedeğim..adetim 4 gün geçti ve sol tarafta kasıklama var 2 gündür,ama akıntı falan yok...test yapmadım,negatif çikarsa üzülecamsenağlama bir kaç gün daha beklıyecam bakalım ne olacak

merhaba ebruli 22 hosgeldin aramiza bitanem sagolun darisi olmayanin basina inshala
insala burasi senede ugurlu gelir ve ilk burdan hamile haberini duyariz
bence bi doktora gorun kan testi yaptr ben iki gun gectiginde evde test yaptim negative cikti ama cici elektrik yapmis cikmis
kendine iyi baka bu aralar
insalaaaaaaaaaaaa hamilesindirrrrrrrrr

teşekkürler cnm...inşallah uğurlu gelirkaydirigubbakcemile2 benim adetim normalde hep düzenli gelıyordu ta geçen aya kadar..geçen ay da gecikmiş ama bişey yok...bu aya bıraktım bakalım

güldecim üzülme herşeyin hayırlısı dualarım sizlerle :Saruboceq: ben bugün doktara gidiyorum bakalım hayırlısı bebişimi ilk kez görücem sırnaşık şey bu arada aramıza yeni kızlar katılmış hoşgeldiniz kaydirigubbakcemile3

çok sagolun kızlar bebişimi:ecrin_bebek: bugün ilk kez gördüm 5 hafta 5 günlük fotorafını aldım ilk gördümde çok heyecanlandım.tarif edemiyorum her şeyin hayırlısı 15 gün sonra konturole çagırdı daha gelişmiş bir halde görelim dedi hayırlısı allahtan diliyorum allahım tüm bebiş :ecrin_bebek:isteyenlere nasip etsin :Saruboceq:

salı günü tahlillerim var bugün sadece folik asit verdi onu içiyorum :CüvCüv: gamyoncuiremsu

çok sevindim cnm...darısı da bizim başımıza inşallah..bende beklemedeyım adetim hala gelmedi...beklıyorum bakalım

merhaba cici gozun aydin bende bu duygu yasadim allaha sukur inanilmaz bi duygu hic biseye benzemiyo
allah yardmlarmiz olsun tamamini erdirir insala hepimize

buralardayız canım hihoyyyt kızlar adetlarinize ne kadar kaldı hep beraber sayalım kaydirigubbakcemile5

merhaba cici ne yapiyon nasil geciyo hamilelik ben bugun karnim agryo biraz miydemde agrik basmis

10 gün var adetime
ama bir belirtim yok bugün de gözümde arpacık cıkıyor galiba dudagımda da ucuk ne oldu bana böyle

Merhaba kızzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr.Ben geldim.Kaç gündür nete doğru düzgün giremiyorum.Kan tahlilindede Allah'ın izniyle pozitif çıktı.Hende 2,5 haftalıktı teyzeleri.Dün doktora gittik.Daha çok küçük olduğu için keseyi görmemiz çok zor dedi .Ama ultrasondan baktı rahim duvarı kalınlaşmış gebelik başlamış dedi.Çok küçük bir karaltı gördü belki olabilir dedi.Haftaya cumartesi birdaha gel net görelim dedi İnşaallah tabi.Salı günü bir takım tahliller istedi onları yaptırıcam.Hayırlısı başladık bakalım bir yolculuğa.Allah isteyen herkese en güzelinden versim.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::teytey:

Sevgili pferd ve sevgili cici naber ne var ne çok?İnsan gerçekten belirtileri az buçuk anlayabiliyormuş arkadaşlar embryo çok küçükte olsa hissettiriyor kendini.Dün doktor ne dedi biliyormusunuz?Ben bize katiyetle tüp bebek demişlerdi birde biz bir aşılama geçirdik deyince adam hiç şaşırmayın dedi.Benim üç defa üstüste tüp bebek yaptığım gebe kalamayan fakat sonradan doğal yoldan olan hastam var demezmi! Rabbim dedimya senden hiçbir zaman ümit kesilemez dedimya..

merhaba elektrik bitanem nasilsin allah kolaylik versin ve taami erdirir insala aklim sendeydi hep gorunmuyordun buralarda evet doktor dogru soylemis daha kucuk haftaalar gecince gorursun insalaa
lutfen kendine cok iyi bak fazla yorulma eger yorulursan hemen bi istrahat yada her nerde olursan ol azcik otur sonra deveam edersin islerine agri seylerde yukleme kaldirma
insalaaaaaaaa gorursun minicik melegini insala hepimiz groruruzzzzzzzzzzzzzz:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…