kizlar belirtlerim dogruydu hamileyim

hepinize çok teşekkür ediyorum hanımlar ya öyle heyecanlıyım ki inanamıyorum hala:) eşim benden de fazla şokta...
ben henüz bir dr bulamadım eskişehirde iyi bir dr bilen var mı? gittiğim dr.lara güvenemedim bir türlü...
ayy herkes yaşasın bu heyecanı Allah'ım!
öyle içten paylaşmısnız ki sevincimi... çatlardım sizinle paylaşmasaydım

cicis, teşekkürler canım ya... sürekli ağlıyordum 2 yıldır uğraşıyordum hala inanamıyorum!
çizgi silikti ama karşıdan bile görülebiliyordu eşime de sordum var mı gerçekte burda bi çizgi diye:) ama daha önce silik bile olsa çıkmamıştı bir de birçok kaynakta ve testin içinde de silik de olsa çizgi varsa sonuç pozitiftir diyor:)

arkadaşlar merhaba.aranıza yeni geldim.hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum.darısı başımıza.benimde adetime 3 gün var.belimin sol tarafında ağrım oluyo.birde çok fazla krem yoğunluğunda beyaz akıntım var.birde şuanda açlık hissi ile karışık bi bulantı var.sizceee bişi varmıdır.

Yaşasın hamiş varrrrrrrrrrrrrrrrr.Oleyyyyyyyyyyyyyyy.Hadi halaya
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Sizi aşırı ümitlendirmek gibi olmayayım ama şekercik de seliminada bal gibi hamilesinizzzzzzzz.:teytey::teytey::teytey::teytey:

merhaba kizlar. ya hayret benimde belimin sol tarafinda bi agi var ama ben bunun hamilelik belirtisi oldugnu bilmiyodum dogrusu. bi kac saatirde basim dönüyo cok dönüyo ama yerimden kalicak halim yok sasirdim aslinda hic belirtim yok diye kiziyodum bu arada adetime iki gün var.

hosgeldin selmina aramziaa senede bu konu ugurlu gelir insalaaa
ayyyyy vallah belirtlerin yogun ne diyim kendine iyi bak yoruma adetin bi kac gun gecsin test yap ama bizi ilk haberder ettt
insalaaaaaaaaaa burdan sende hamileeeeee duyuyarizzz
insalaaaaaaaaa allahmmmmmmmm

merhaaba sanmurr canim darisi hrkesin basina insalaaaa
valla benim son adetimin gelemdein sol tarafmda agri vad ve halada var
bi yerde okumustum bebek kendini ye saga ye solaaaa koyacakmisssss
ayyyyy elektrik dogru soyluyu vallah hamilelermiz olucakkkkkkk
allahhhhhhhhhhhhmmmmmm ne olurrrrr

amiiiinnnnnn canim insallah rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip eder.:Saruboceq: cok sabirsizlaniyorum zaman gecmek bilmiyor birtürlü.

bu ay ençok hamile burdan çıktı mahşallah inşallah Allah herkese en yakın zamanda yaşatır bu mutluluğu hamile arkadaşlarımızda inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şakilde alırlar bebişlerini kucaklarına benimde 3 gün kaldı adetime ama bir haftadır geçmeyen göğüs uçlarımın acımasından başka belirtim yok bide arasıra karnıma sancı giriyo ama bi anlık hemen geçiyo inşallah bende bu ay hamile kalırım ve buradan sizlere veririm müjdeli haberi

sweetbayb burdamısın bulabildim seni çok şükür canım ben yapamadım onu ya

bide benim nerde olduğumu bulabilmek istediğinde benim adımın üzerine tıklayacaksın profilimi görüntüle orada yazar şuan ne yapıyorsam

ben geldim sen yoksun sekiz doğuran kadına gittin oraya geldim sen kaçtın klomen kullananlar kaçıncı ayda hamile kalmış oraya gittin bengeldim tam yine sen kaçtın bi karşılaşamadık canım ya

canım benim sana onu yapabilmem mümkün olsaydı yapardımda ama başka üyelerin profilinde başkaları değişiklik yapamazki

ben geldim sen yoksun sekiz doğuran kadına gittin oraya geldim sen kaçtın klomen kullananlar kaçıncı ayda hamile kalmış oraya gittin bengeldim tam yine sen kaçtın bi karşılaşamadık canım ya

haklısın canım ya nasıl bulacağımı bilmiyordum sağol öğrendim seni bulamayınca merak ettiğim şeylere bakıyordum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…