merhaba kizlar nasilsiniz ayyyyyyyyyyyyyyyy inanamuyorum bi hamileeeeeeeligi gene burdan duyduk allahm sukurlar olsunnnnnn insala herkese ugurlu gelir sekercik cok sevindim inannnnnn
ama niye doktora gorupp kan testi ypmiyorsunn ne kadar erken doktora gitsen o kasar erkn vitamin mi ilac mi bunlari veriri ve ne yapicagini soler bence fazla bekleme bitanemm
allah tamamini erdiririnsalaaaaaaaaaaaaaa
pferd bu başlığı açtığın için teşekkürler, baştan beri konuşmalarınızı izledim burası çok pozitif ve uğurlu geldi,işallah banada uğurlu gelir.Öncelikle seni ve bütün hamişleri tebrik ederim .Allah sağlıkla tamamına erdirsin Meleklerinizi kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin,olmayanlarada ışallah nasip etsin tez zamanda.Benm bisorum vr burdaki tüm melek annelere bnm son adetim 9 şubat ,ancak 9 martta kanda baktırdım hcg 19.17 bu değer çok düşük diilmi gerçi nette baktım olabilirmiş ancak sizlerdende bifikir almak istiyorum lütfen yanıtlayın.buarada doktrum 16 martta çağırdı tekrar bakalım hcgye dedi ancak zaman çok zor geçio çok endişeleniom işallah değerim yükselir bizimiçin Allahın bi mucizesi ve lutfubu 20 sene ve 2 microdan snra.gerçi dktrum hamilesin dedi ama kafamda soru işareti oldu bu betahcg nin değerinin düşük olması .geç yumurtlama olabilir dedi işallah öledir Allahım hepimize yardım etsin .Lütfen hcg değerlerinizi paylaşırmısınız bnmle?
pardon bademcim sen doğurmuştun dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?