kizlar belirtlerim dogruydu hamileyim

kıııııııııııııııııııızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar selam yeni hamile olan arkadaşlar hepinize hayırlı olsun hihoyyyt
allah saglıkla sıhatla hepimizin kucagına almayı nasip etsin benim bu aralar çok migdem bulanıyor sabahlara kadar pferd sende benim gibisin sanırım umarım en kısa zamanda bulantılar sona erer diger hamiş arkadaşlar sizler ne alemdesiniz ... hiç halim yok mutfaga girmek istemiyorum dogrusu allahtan eşim çok yardımcı oluyor sagolsun kaydirigubbakcemile5 kızlar beni unutmayın ... gerçi yazdıklarınızı okuyorum beni düşündügünüz için teşekkür ederim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sizlerde dikkat edin yormayın kendinizi dinlenin sonunda bizim yaramazlar koşturacaklar gamyoncuiremsu

Allah herkese bebişlerin en hayırlısını en güzelini nasip etsin.Bende yarın nasipse keseleri görmeye gidecem.

Bu arada biraz araştırdım.Gebelikte bilgisayar kullanımının bi zararı yokmuş oh rahatladımsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

eklektik nasıl yok yaa.
yalan söylemiş kim söylediyse..
radyasyon küpü bunlar ii misin sen??

Ayyy bidakka ben ne dedim keseleri mi dedim.Yoksa yoksa benim ikizlerim mi ol:uhm:cak???

Ya bende burdayım son 2 gÜnÜm kaldı nolur banada uĞurlu gelsın burası

kızlar ben bir hastaneyi arayıp sordum doktor bana 18inde muayeneye gelirsen keseyi görebiliriz dedi. benim daha kan testi filan yok ama ilçedeyim şimdi ta ile gitmem lazım yol da bi iğrenç zaten midem kalkıyo:) bakalım çarşamba gitmyi düşünüyorum ama dr adını daha netleştiremedim netten de bakıyorum biraz. bazen midem bulanıyor ama aşırı bi rahatsızlığım yok ama nefes nefeseyim, biraz hareket ettim mi yoruluyorum bir de sürekli uyumak istiyorum
bilg özellikel lap toplar sizden en az 40-50 cm uzakta olmalıymış radyasyon yumağı bunlar ben de mecbur açtım dr adı arıyorum:)

canım inş uğurlu gelir sana da diğerleirne de bana uğurlu geldi şahsen elimde olsa hamile kalamayan herkese bu başlığı açın diye haykırıcam
bu arada sana bol şans cnm...

ÇOK sağol canım seninde bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allah ya bende belirti yok fazla sadece arasıra karnıma ağrı giriyo bide göğüs uçlarım acıyo sence bendede bi ümit varmı ya

olabilir neden olmasın benim de ara ara sağ yumurtalığma bıçak gibi ağrı giriyordu midemde biraz bulantı vardı ama bişi dokundu sanmıştım göğüslerim çok ağrıdı acıdı he bir de idrar rengi koyulaştı başka bişi olmadı ama ben yine de bir test daha yapıcam yarın çizgim silik çıkmıştı güvenemiyorum:)
darısı başına canım ne kadar var adetine?

Benim bildiğim göbek çizgisi öyle ilk zamanlara çıkmaz ki....

Karın da zaten 3-4 aylıkken çok az çıkıyor..Göbek büyümeden karın çizgisi çıkmaz...

Ben ikizlere hamileydim ,anca 4 buçuk aylıkken çıktı göbek çizgim......

Kusma ,çok uyuma ,aşerme falan gebeliğin ilk haftalarında pek olmaz..

pferd bu başlığı açtığın için teşekkürler, baştan beri konuşmalarınızı izledim burası çok pozitif ve uğurlu geldi,işallah banada uğurlu gelir.Öncelikle seni ve bütün hamişleri tebrik ederim .Allah sağlıkla tamamına erdirsin Meleklerinizi kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin,olmayanlarada İşallah nasip etsin tez zamanda.Benm bisorum vr burdaki tüm melek annelere bnm son adetim 9 şubat ,ancak 9 martta kanda baktırdım hcg 19.17 bu değer çok düşük diilmi gerçi nette baktım olabilirmiş ancak sizlerdende bifikir almak istiyorum lütfen yanıtlayın.buarada doktrum 16 martta çağırdı tekrar bakalım hcgye dedi ancak zaman çok zor geçio çok endişeleniom işallah değerim yükselir bizimiçin Allahın bi mucizesi ve lutfubu 20 sene ve 2 microdan snra.gerçi dktrum hamilesin dedi ama kafamda soru işareti oldu bu betahcg nin değerinin düşük olması .geç yumurtlama olabilir dedi işallah öledir Allahım hepimize yardım etsin .Lütfen hcg değerlerinizi paylaşırmısınız bnmle?

bir kaç gün sonra testi tekrarla eğer değerin katlanmışsa hamilesindir...benim beta hcg 57 idi..ama ben ikizlere hamile kalmıştım.........

Kocaeli tıpta mikroenjeksiyonla.........

merhaba badem sende hamilesin dimi kaç aylık oldu Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım bende de belirti yok bende acaba hamile değilmiyim diye endişeleniyorum 2 gün kaldı reglime inşallah hamileyimdir inşallah tüm isteyenlere versin Allahım

arkadaşlar bide kasıklarınızda ağrı vrmı ?ara ara?bnm adet günümde hcg17.19 çok endişeleniorumgünüm geçeli bu 4.cü gün.

pardon bademcim sen doğurmuştun dimi

ben 4 buçuk aylıkken rahim ağzı yetmezliği nedeniyle bebeklerimi erken doğum yaptım..çok küçük oldukları için yaşayamadılar..mezara gömdük..Ada ile Ege mi..Biri kız diğeri erkekti................

14 şubatta oldu....yarın 1 ay dolucak....

evet kasıklarda ağrı olur..bel ağrısı da olur..sanki adet olucakmışsınız gibi ağrı olur...
avatarım bebeklerimin mezarı....................:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…