kizlar belirtlerim dogruydu hamileyim

evet canım ben seni hatırladım ama nereden hatırladığımı şimdi anladım çok üzülmüştük hepimiz çok kötü bi şekilde kaybetmiştin hatırlatmak istemezdim canım tekrar başın sağolsun inşallah en kısa zamanda yeni bebişleri olur canım

Amin...Allah herkese sağlıklı hamilleikler ve zamanında doğumlar nasib etsin inşallah...........:Saruboceq:

üzülmemeye çalış bademcim onlar birer melek oldu şimdi senin üzülmeni hiç istemezlerdi seni görüyorlardır canım inşsallah en kısa zamanda kendini toparlarsan Allah sana yeni evlatlar nasip eder ve sıkı sıkı tutunurlar inşallah şimdi rahim ağzı yetmezliği için tedavi görüyormusun canım

Anca hamile kalırsam tekrar 12. haftada rahim ağzına dikiş atılacak...dr a ultrasonda rahim ağzının durumunu mutlaka sorun..benim acımı herkes çekmesin.............

anlıyorum canım tavsiyen içinde sağol kendine iyi bak inşallah enkısa sürede gelir bebişin seni bekletmeden ve sağlıklı bir hamilelik nasıp etsin Allah herkese

badem teşekür edrm yanıtladığın için.ancak bnm doğal yoldan oldu bu gebelik 2 sene öncede yine doğal yoldan gebelik oluşmuştu yine bi mucizeydi onun için düştüğü gün anladım oyüzden şimdi çok endişeliyim Allah isteyen herkeze nasip etsin bebişlerini.

Canım ister doğal ister tedaviyle olsun rahim ağzı yetmezliği olabilir her hamilelikte...

12 . haftada bakması lazım dr un...

bademcim Allah sabırlar versin kimseye böle acılar yaşatmasın.inşallah birgün alırsın kucağına sağlıklı bebeklerini umudunu yitirme bnce .bak banada normal yoldan olmaz dediler ancak 20 seneden sonra bir düşük yaptım buda ikinci gebeliğim olucak inşallah .

Hayırlısı ile kucağına al inşallah..

kızlar selam. benim adetim 3 4 gün geçti. göğüslerimde bazen sancı bazen kaşıntı oluyo uçlarına dokunamıyorum çok hassas. şişkinlik de var. arada adet olacakmışım gibi ağrı geliyo ama bikaç saniye sürüp kayboluyo. bi de belimin sağ tarafında bi ağrı var bikaç haftadır. gebelik testi aldım yarın sabah bakıcam ama sabırsızlanıyorum. ne dersiniz bunlar hamilelik belirtileri mi? :bbo:

Göğüslerine bak..Cildinde damarlanma belirginleşmişse ve göğüs uçların koyulaşmışsa hamile olabilirsin....

merhaba kizlar nasilsin ben bugun giremedim dogru durst nette rahatsizim kac gundur miydem bulantim cok ..
bu aada yei arkadaslarimizi hosgeldin buraya insalaaaa sizede ugurlu gelir burasiiiiiiiiiii

merhaba cici nasilsin sende mi benim gibisin vallah bende mutfaga cok zor guriyorum benimde esim cok yardimci oluyo ....kendine iyi bak

merhaba seda1970 once hosgeldin aramiza cok sagol insala burasai sana ugurlu gelirki ilk burdan duyariz hamileligini
insala allahmmmmmmmmmmmmmmmmm

merhab badem bitanem nailsin basin sagolsun
insala bu aciyi allah i daha yasatmazzz
insala burai sana ugurlu gelirrr canimmmm

badecım basın sagolsun allah daha kötu gunler göstermesın sana ve daha nıce bebek beklıyecenere benımde basımdan gecmıstı mıkroenjeksıyon daha sonra 2.5 yıl sora herhangı bı tedaı gormeden bende hamile kaldım ama sana bı tecrube olarak bişey söylelylımmı bu acılar bızı olgunlastırıyor daha hayatta ne acı yasayanlar var onları dusun arkadasım SEVGI ILE KAL

selam badem gerçekten çok üzüldüm allah birdaha yaşatmasın dilerim en kısa zamanda yeniden bebişlerin olur aramıza hoş geldin bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…