kizlar belirtlerim dogruydu hamileyim

kızlar bende fazla nette kalamıyorum biraz rahatsızım migdem çok bulanıyo :bbo: nezaman sona erer sizce CADIARZU

merhaba kizlarr ne yapiyon benim benim miydemde acyip kotu fazla bisey yemez oldum en cok meyve ve sebze yiyorum baska bisey cok az yerim bilmemki bebise kotu gelir mi
ne yesem bulaniyommirmirmirmir

canım meyvenin zararı olur mu hiççç..yemelisin şimdi bol bol...
benim kardeşim meyvelerle ayakta duruyodu..çünkü hep kusuyordu canım benim..ye sen bak kendine..
ama bak bitki çaylarını falan bilmeden tüketme
hatta hiç bitki çayı içme.

canım sende benim gibisin çok migdem bulanıyo valla ne desem ne yen digini bilsem kendimde yiyicem biraz tuzlu şeyler ye tabi fazla degil kahvaltıda sadece peynir ekmek yiyiyorum patates püresi tok tutuyor ben birde günde bir kase içimde biraz ceviz badem kuru üzüm tüketiyorum bunu dr önerdi bebegin gelişimi için önemli tabi birazda bizim için zinde bırakır bence dene canım eger sende bişeyler öneririsen sevinirim kaydirigubbakcemile5

kızlar midem bulanmıyor benim ama eğer bulanırsa haşlanmış patatesin çok iyi geldiğini, limon sıkılmış havuç ya da yoğurtlu havuç yenilirse iyi olacağını duymuştum ayrıca ben günde 2 bardak süt, bir kase yoğurt, bir avuç kuru üzüm, ceviz, (kayısı badem ve fındık da alıcam) yiyorum mutlaka peynir tüketiyorum belim ağrıyor benim dünden beri yatıyorum bu sabah temizlik de yaptım mecburen ama eşim yardım etti Allahtan. ama nolcak bizim bu halimiz bilmiyorum.

sahi bitki çayı iyi değilmiş ama yine burda okudum papatya çayı çok iyiy geliyormuş kramplara. ben gene de çok açık (bir damla dem koyuyorum o kadar açık yani) ve limonlu çay içiyrum sabahları. başka türlü kahvaltı yapamıyorum maalesef...
az önce de kabuklu elma portakal ve limonu suda kaynattım 5 dk, nane ekledim. içerken de bal ve tarçın ekleyip içtim gribal durumlara iyi geliyormuş önlem olsun diye içtim. havalar çok soğudu ne de olsa...

canım bana yardımcı olurmusun sendeki gibi bendede titreme oluyo akşamları başlıyo bır halsizlik titreme ve birden ateş vücüd isin bırden düşüyo sabah normale bınıyo adetimi 1gün gecti midemdede degişiklik var aşlıgımı anlıyamıyorum sendede böylmıydı yardımcı olurmusun bana tşkler

Benim şimdilik bulantım yok.5.haftadayım ama doktor 6.haftadan sonra bekle dedi.Bana tuzlu kıraker tuzlu çubuk önerdi.Ebe bir tanıdığımda tuzlu leblebiyi sabah kalktığımda yememi söyledi.Bakalım.Bendede aşırı uyku halı var.

merhaba derinsu nasilsin canim sagol bitanem beni rahtaltin bende kardesin gibi olmusum sanki hep kusuyorum miydem cok fena meyveden baska bisey yemez oldum yemek yiyiom ama cok az
haklisin vallah hamile oldugumu bildigim gun hic cay icimiyom

merhaba cici canim evet galiba ikimiz dururmumuz ayni ben tam iki haftadir boyleyim onceden ben o kadar fena degildim sanirim uc aya girerken haifliyormus
kuru uzum mu bunu bilmixordum bende tuketyim o zaman ben kahvalitida bmeyve sebze yiyiom bide bir yumurta bal badem ceviz birde sut bazen sutu sabah degil aksamlari iciyom miydeme zor elir o yuzden

birde kizlar ben limon cok yiyorum gunde 3 bazen 4 tane tuturmusum lomona
canim hep eksi seyleyr cekiyom gozumde dusmus tatli seyler nredeyse hic yemez oldum

merhba edammm nasilsin canim adetin gecti mi ne zaman test yapmayi dusunuyon bence hemen kan testi yaptir
evet bende oyleydim aksamlari bi ates tutuyordu bana sabah biseym kalmazdi ve birden birede titremeye donusuyordu
ayyyyyyyyyyyyyyyyy insala hamilesindirrrrrr canim
hadi burdan duyalim allahmmmmmmmmm ne olurrrrrrrrrrrr

kızlar bugün adet olmam gerekiyordu henüz olmadım inşallah burası banadauğurlu gelmiştirde bu ay hamileyimdir inşallah

eklektik banada senin dedigin gibi tuzlu çubuk yememi tavsiye ettiler sagol canım yeye nereye kadar tam doymadıgım içinde halsizlik yapıyo ya bu arada sende folik asit kullanıyormusun acaba o mu migdemizi bulandırıyor ama gerçi dr 6 haftadan sonra migden bulanmaya başlar demişti kızlar bu arada allah nasip ederse birer hafta arayla dogumlarımız

pferd canım ya umarım en kısa zamanda geçer bu arada senin kusmanda var dr sormadınmı bir hap falan verseydi halsiz düşeceksin ben bu hafta konturole gidince sorucam bana dr sütü günde 1 bardaktan fazla önermdi kansızlık yapar dedi bende daha çok tüzlu şeyler hoşuma gidiyor tatlıyı çok severdim ama aklıma bile gelmiyo bakalım ekşi kız tatlı erkek derlergamyoncuiremsu

Slm bana yardimci ola bilirmisiniz. Ben uzun zamandir uyeyim ama bi turlu mesaj yazmaya cesaret edemedim. Ne oldugunu bilmiyorum ama kac gundur migde bulantisindan hicbisey yiyemiyorum. Cok kotuyum sadece yatiyorum hicbise yapamiyorum. Arkadaslar bana yardimci ola bilirmisiniz.

merhaba misssvavis hosgeldin aramiza canim
adetin gecti mi yoksa daha varmi daha acik yazki yardmci olalim belkide ugurlu gelir burasi sanaaa insala hadi bakalim

merhaba cici nasilsin evet su kusma bulantilar beni yordu
doktora soyledim bi ilac verdi icmek degilde afedersin yani arkadan popundan alyormusum ama ben halakulanmadim ya korktum soyle ilaclardan
bende folic acid kullanyorum sanirm bulantyyie allakasi yok aksine anneye ve bebege iyi gelirmis gelismesi icin

merhaba sweetbaby nasilsin canim ya gecekten mi adetin mi gecti ne mutlu hadi insala ilk urdan duyariz ilk burda yaz hamileligin insalaaaaaaaaaaa ugurlu gelirrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…