kizlar belirtlerim dogruydu hamileyim

şu an aktif olan bütün arkadşlar bilgisi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum lütfen hemen yazın.

bu ayın 12 sinde adet olmayı bekliyordum çünki ilk aşılamammı yaptıracağım.fakat hala olmadım.bu arada kilo vermek için lahana suyu falan içiyorum sizce onun etkisi olmuş olabilirmi gecikmesinde.......

bence lahana suyunu hemen kes ve bir test yap varsa zatan çıkar çünkü günün geçmiş hadi hayırlısı umarım hamilesindir.

merhaba teletabi nasilsin sagol bitanem darisi senin basina insala
ilk belirlerimi gecince hergun yavas yavas biseyler hisediyordum mesele once hafif kusmam vardi belim karinim cok acayip agriyo sanci vardi bunlar ilk belirtleim diyebilirim mademki adetin gecmis hemen bi kan testi yp mutlaka cikar fazla bekleme bence
insala hamile cikacgin canim ilk burdan duyariz seniiiiiiiiiiiiiiii

merhaba bonkuck canim kilo vermek bence adet gecikmesine alakasi yok hata hic boyle bisey duymamisim belirtlerin varmi arkadasimiz denizliki dogru soyluyo bi kesde lahanayi bi test yap
insalaaaaaa hamile cikarsinnnnn

merhab sweetbaby insala benim gibisin bende iki gun gectignde evde yaptim neative cikti sonra 7 gun daah bekledim doktora gitp cikti allaha sukur niye kan testi yaptmuyosunki
insalaaaaaaaaaaaaaa hamilesindirrrrrrrrr

denizeliklim arkadaşım seni dinledim hemen bi test aldım şimdi ve gözlerime inanamadım yaaa.sevinçten ağladım resmen.hatta test yanılmış olabilirmi diye neredeyse sormadığım kişi kalmadı.ben bu ay aşılamaya hazırlanıyordum.......................

Merhaba Arkadaşlar,
Ben siteye 2 gün önce üye oldum. Aslında 1 yıldır siteyi dışardan takip ediyordum ama üye değildim. Dün akşam bu sayfayı baştan sona okudum. O kadar pozitif, enerjisi yüksek bir sayfa ki, okudukça, bir de üstüne hamilelik haberlerini gördükçe çok mutlu oldum. Aslında benim durumum normal gebelik için pek uygun değil. Erkek faktörü.. 2,5 yıllık evliyim. 1,5 yıldır da korunmuyoruz. Ama burda buna benzer doğal gebelik haberleri de görünce umutlandım işte. Benim de reglim 4 gün gecikti. Normalde bu ay tedaviye başlamayı planlamıştık. Stresten oldu sanırım. 1 gün geçtikten sonra evde test yaptım negatif çıktı. Ben burdan tüm hamile arkadaşlartı tebrik ediyorum. Hepinize sorunsuz bir hamilelik dönemi ve sağlıklı bebekler diliyorum. Benim içinde dua edin lütfen.
Sevgiler...

burge dilerim allah gönlüne göre versin :Saruboceq: tez zamanda bebişini kucagına almayı nasip etsin

cicis teşekkkür ederim, amin diyorum dileklerin için. Hamilelerin duası kabul olurmuş Bizler içinde dua et lütfen..
Teletabi canım anlıyorum seni, bir sonraki aya ınşallah. Aslında adet olmak bile çok önemli, bu sitede adet olmak için dua eden arkadaşlar da var. Allahım onlara da yardım etsin. Bu açıdan bakınca şanslıyız bile aslında. Ben istanbul da umut tüp bebek merkezine gidiyorum.

canım çok sevindim darısı başımıza inşallah sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın canım:CüvCüv:

merhaba fidulye sagol canim allah hepimize tamamni erdir insala ve olmayanada nesip eder ya ben bisey soruyum o zaman ben iki haftadir tükrük salgisim cok olmusum sende varmi kacinci haftaya kadar devam eder

merhaba teletabi hayrlisi insala uzulme bitanem bu ay olmazsa oteki ay insala hamile kalisrsinnnn duam seninle

hosgelidin burge bitanem aramiza allahtan umit kesilmez tabiki bazilari cok bazilari hec beklemeden hemen hamil kalir demeki alahin kudretiyle bisey adetin gecikmiz test yapmissin benimkide iki gun gecti test yaptim negative cikti ve bekledim 7 gun daha doktora gitip tetler yaptim positive cikti darisi senin basina insalaaaaa
bi kac gun daha bekle 7 gun 10 gun olsun adet gecikmen hemen bi kan test yaptri insala cikar hamileligin
allahim insala burasi sana ugurlu gelirrrrrrrrr ya rabiiiiiiiim

merhba boncux ayyyyyyy inanamiyorum bi hamile daha mi cikti burdan allahmima sukurler olsun insala daha da cok duyriz
gozun aydin bitanem allah tamamini erdir insalaaaaaaaaaaa

merhaba sweetbaby bencede bi kac gun daha bekle hemen test yap insal hamilesinidir canimmmmmmm

Arkadaşlar ben bugün regl oldum... Hemen doktora gidip istediği testleri yaptırdım.Bu ay tedavime başlıyorum hayırlısıyla inşallah.. Hepinizden dua bekliyorum arkadaşlar. ınşallah ben ve tüm arkadaşalrım en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucaklarımıza alırız..Hepinizi Öpüyorum.Pferd teşekkür ederim duaların için.. Bu sayfanın herkese uğurlu geleceğine inanıyorum canım.kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar merhaba bende bu sitenin uğuruna inandım...baştan sona okudum. ne kadar çok hamiş çıkmış.. ben 4 senslik evliyim 2 micro denemem var.geçen ay son microm tuttu ama 5. haftada düştü. kimyasal gebelikmiş. arkadaşlar o bir hafta gebelik belirtilerini hissetmek çok güzeldi.allahım nasip etmedi sadece bir hafta hissedebildim.benim doğal yollarla hamile kalmam çok zor eşimde sperm bozukluğu var. ama bir ümit allahım bir mucize yaratır mı diyorum. adetime 2 gün var.gebelikte yaşadığım belirtiler de pek yok...allahtan hayırlısını diliyorum.çok üzüldük maddi manevi yıprandık ama yılmadık.allahım o mucuzeyi herkese yaşatsın.bizimde kucaklarımızı boş bırakmasın...hamiş arkadaşlarda sağlıklı sıhtli bebeişlerine kavuşurlar inşallah..

Canım tabiki bende kullanıyorum folik asidi hemde bayadır.Bulantı yapan onlar değilmiş.İnsan vücudu hamileliği bir hastalık gibi algılar,onu yabancı cisim gibi görmeye başlarmış.Adapte olasıya kadar böyle şikayetler gösterirmiş. 14. haftadan sonra insan vücudu bebişe adapte olduğu için bulantılar o zamanlarda kesilirmiş.Yani yaşananlar çok normal.Bende bulantı neyim hiç bişey yok.Ama anneminde olmamış.Bende olsa diyorum.Ne bileyim hamilelik böyle yaşanır dimi.Şu sıralar iştahsızlık baya var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…