şu an aktif olan bütün arkadşlar bilgisi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum lütfen hemen yazın.
bu ayın 12 sinde adet olmayı bekliyordum çünki ilk aşılamammı yaptıracağım.fakat hala olmadım.bu arada kilo vermek için lahana suyu falan içiyorum sizce onun etkisi olmuş olabilirmi gecikmesinde.......
arkadaşlar merhaba bende bu sitenin uğuruna inandım...baştan sona okudum. ne kadar çok hamiş çıkmış.. ben 4 senslik evliyim 2 micro denemem var.geçen ay son microm tuttu ama 5. haftada düştü. kimyasal gebelikmiş. arkadaşlar o bir hafta gebelik belirtilerini hissetmek çok güzeldi.allahım nasip etmedi sadece bir hafta hissedebildim.benim doğal yollarla hamile kalmam çok zor eşimde sperm bozukluğu var. ama bir ümit allahım bir mucize yaratır mı diyorum. adetime 2 gün var.gebelikte yaşadığım belirtiler de pek yok...allahtan hayırlısını diliyorum.çok üzüldük maddi manevi yıprandık ama yılmadık.allahım o mucuzeyi herkese yaşatsın.bizimde kucaklarımızı boş bırakmasın...hamiş arkadaşlarda sağlıklı sıhtli bebeişlerine kavuşurlar inşallah..
merhaba sevgieuro2 hosgeldin aramiza bitanem
tabiki allahtan umit kesilmez burdan senin guzel mucizeli haberleini duyacagiz insalaaaa
slm kızlar maalesef 20 yıl sonra gelen bebişimi kaybettim moralim çok bozuk düşük yaptım.siz hamişlerin haberlerini okuyarak vakit geçirmeye çalışıorum bugün 4.günü bebişimi kaybedeli sizlerle paylaşmak istedim sadece .içime kapandım kimseyle konuşmak istemiyorum çevremden aslında bitek sizler beni anlarsınız die yazıyorum buraya daha ultrasonda bile görememiştim bebişimi kanda anlaşılmıştı şuan çok mutsuzum ama yinede Allahtan ümit kesilmez doktorum kromozom anomalisi olabilir böle erken düşüklerde dedi bu bnm 3.cü düşüğüm bnm içinde dua edin kızlar buna çok ihtiyacım var sizlerle paylaşmak istedim sizi üzdüysem kusura bakmayın .hamile arkadaşlarada Allah kucaklarına almayı nasip eder inşallahdualarım sizlerle.
hosgeldin sudembebis aramiza canimm darisi senin basina insala evet burdan senin guzel haberini hamile kaldim haberini insalaaaaaaaaaaa duyariz dualarim seninle
optummmmm
merhaba seda1970 basin saolsun uzulme ne olur alah hayrilisini yapar kulunu muhtac yere birakmazzz
bu sefer olmazsa insala baska aydaaaa guzel haberlerini duyariz allahmi insalaaa duam seninle bitanemmm
allah sabır versin arkadaşım bende geçen ay düşük yaptım bilirim acısını yüreği yanıyor insanın bende her hafta eğer gitmeseydi şu kadar haftalık olacaktı diye sayıyorum.yaşayan bilir acısını kimse anlayamaz...öncesinde aynı sorunları yaşayanlar bile doğurunca unuturlar benim en yakın arkadaşım gibi...her aklıma geldiğimde (aklımda çıkmıyor aslında) herkes için dua ediyorum senin içinde edicem arkadaşım...umudumuzu kaybetmeyelim nolur... allah büyük bir gün bizimde yüzümüze gülecek...bak sen doğal yollarla hamile kalabiliyosun bi daha kalırsın bebişinde seni hiç bırakmaz......:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?