kizlar belirtlerim dogruydu hamileyim

Canım bende hamile kalmadan önce lahana suyu içmiştim kilo vermek için.Adet dönemini aksatmıyor.Bence sen bi kan testi ver.:dance:

Merhaba canım,bak şuan burada ezan okunuyor.Sana ve hepimize dua edelim.Evet bende sen gibiydim 4,5 yıllık evliyim.Benim geçmişimi okursan bende aşılama geçirdim.Ne ameliyatlar geçirildi.Benim eşiminde problemi aynıydı.Ve ben şu an doğal yoldan hamile kalmış biriyim.İnan bana sende en kısa zamanda o müjdeli haberi bize verenlerden olcaksın inşaallah.O an dedimki, Allah'ım senden ümit asla kesilmiycek.Herşeyin bi vakti zamanı varmış dedim.Kontrole gittiğim doktorum dediki benim bir hastam var 3 kere micro denemesi yaptık olmadı sonra doğal yoldan hamile kaldı.Doğum bile yaptı dedi.Allah hepimizi en güzel günlere eriştirsin.:1hug:

slm arkadaşlar bende bu günlerde adet olmam gerekipte olmayanlardanım.inş hamişimdir daha önceki yazıları okudum bi çok kişi hamiş oldugunu ögrenmiş burada yazışırken.bence bi liste yapın kmler hamiş kaldıgını listede görelim.ayrıca benimde belirtilerim var bende yazayım benim içinde bişiler söleyin.adetim tam 9 gün geçti.ama benim adetlerim normaldede geç oldugu için yani 35 günde bi oldugum için şimdilik 4 gün geçti diyelim.belirtilerime gelince

sürekli kasıklarımda bi kıpırtı var.özellikle sağ kasıgımda batmalar oluyo.bazen otururken sıkışınca kasıklarımda acayip agrı oluyo.hapşurunca karnım agrıyo.bişi çekiyo gibi oluyo.karnım gurulduyo çok çabuk acıkıyorum.gögüslerimde ise sadece kaşıntı ve karıncalanma var.öle şişlik falan yok gögüslerde.midem ara sıra az bulanıyo.sarı akıntım var çok aşırı degil normal yani.kasıklarımda agrılr var.bu arada son 1 haftada kilo aldım çok yemekten.uykulu geziyom sürekli çabuk yoruluyom halsiz kalıyom özellikle acıkınca elim ayagım titriyo sanırım tansiyonum düşüyo yada kan şekerim düşüyo.bazen başım dönüyo.moral açısından ii degilim moralim bozuk canım bişi yapmak istemiyo sürekli aglamak geliyo içimden canım sıklıyo.

şimdi belirtilerim için neler söliceksiniz.teste gelince 25 inde yapıcam kısmetse.çünkü ben en az adetten sonra 15 gün beklerim dedigim gibi adetimde bazen gecikmeler oluyo bu yüzden beklemek istiyorum.

slm kızlar maalesef 20 yıl sonra gelen bebişimi kaybettim moralim çok bozuk düşük yaptım.siz hamişlerin haberlerini okuyarak vakit geçirmeye çalışıorum bugün 4.günü bebişimi kaybedeli sizlerle paylaşmak istedim sadece .içime kapandım kimseyle konuşmak istemiyorum çevremden aslında bitek sizler beni anlarsınız die yazıyorum buraya daha ultrasonda bile görememiştim bebişimi kanda anlaşılmıştı şuan çok mutsuzum ama yinede Allahtan ümit kesilmez doktorum kromozom anomalisi olabilir böle erken düşüklerde dedi bu bnm 3.cü düşüğüm bnm içinde dua edin kızlar buna çok ihtiyacım var sizlerle paylaşmak istedim sizi üzdüysem kusura bakmayın .hamile arkadaşlarada Allah kucaklarına almayı nasip eder inşallahdualarım sizlerle.

merhaba sevgieuro2 hosgeldin aramiza bitanem
tabiki allahtan umit kesilmez burdan senin guzel mucizeli haberleini duyacagiz insalaaaa

hosgeldin gulceza aramizaaaa
okuyorum baya belirtlerin yogun insala hamilesindir canim niye bu kadar bekliyon kan testi yaptr benim bi tanidigim ayni senin gibi adeti gecikiyordu b ay daha gecikti hic bisey yapmadi adetim gelecek diye bekliyordu sonra birden baylmis hastahanede hamile oldugunu solemisler darisi senin basina insalaaaaa

merhaba seda1970 basin saolsun uzulme ne olur alah hayrilisini yapar kulunu muhtac yere birakmazzz
bu sefer olmazsa insala baska aydaaaa guzel haberlerini duyariz allahmi insalaaa duam seninle bitanemmm

inş canım ama bugün bi anda içinden hamile degilim gibi gelmeye başladı çünkü sabah ateşimi ölçtügümde biraz düşük çıktı ateşim.moralim bozuk akşamdan beri zaten aglamak var içimde.nedendir bilmem.hamile degilim ben galiba çok umutluydum ama ne biliyim sanki kımızı kartı görücem geibi geliyo.her ay adetim yaklaşınca rüyamda adet oldugumu görürdüm henüz görmedim ama bakalım hayırlısı ama dedigim gibi moralim 0000 ....

mrb kızlar adetim 2 gün geçti ne zaman test yapsam?
bekliyim diyorum ama dayanamıyorumda pferd canım sen ne zaman yapmıştın yani kaç gün geçmişti akıntımda çogaldı acaba adetmi olucam

eklektik arkadaşım duaların için teşekkür ederim moral oldun bana.ümidimi hiç kaybetmedim allahım büyük ol derse olur.microdan sonra gebe kalınca sanki hemen kendiliğinden!!! olucak gibi geldi havaya girdim yani:)))kaydirigubbakcemile3ama çok zorrrr...:a015:herşeyin bir zamanı var bende sabırla ve tevkülle bu zamanı beklemeye çalışıyorum.allahım tüm dileyenlere sabır versin.bebeişini sağlıkla kucağına al inşallah

allah sabır versin arkadaşım bende geçen ay düşük yaptım bilirim acısını yüreği yanıyor insanın bende her hafta eğer gitmeseydi şu kadar haftalık olacaktı diye sayıyorum.yaşayan bilir acısını kimse anlayamaz...öncesinde aynı sorunları yaşayanlar bile doğurunca unuturlar benim en yakın arkadaşım gibi...her aklıma geldiğimde (aklımda çıkmıyor aslında) herkes için dua ediyorum senin içinde edicem arkadaşım...umudumuzu kaybetmeyelim nolur... allah büyük bir gün bizimde yüzümüze gülecek...bak sen doğal yollarla hamile kalabiliyosun bi daha kalırsın bebişinde seni hiç bırakmaz......:1hug:

merhaba kızlar bende yeniyim burda sizin güzel haberlerinizle cok mutlu oldum okudum tum sayfayı bende bebiş istiyorum ve tedavi aşamasındayım ınsaallahh bırgun bende burdan guzel haberler verırım sızlere hamiş arkadaslar bızlerede dua edın sızlerın duaları kabul olur allah herkese tatırsın bu duyguyu:)::teselli:

merhaba mitharas bitanem ben adetim ikki gun gectignde evde test yaptimnegative cikti sora 7 gun daha bekledim doktora gidp testler yaptim allaha sukur positive cikti darisi senin basina vallah bence eger doktora gidiyordan kan tets yapiyorsan bekleme egerde beklemek istiyorsun adetin 7 hafta gecsin hersy nett cikar
benimde akintlarim baya cogalmisti en cok adet yaklasnca
insala hamilesindirrrrrr canimmmmmm ilk burda yazarsini nsalaaaaaa

merhaba gulceza canim moralini bozma lutfen biraz ev isleri disaracikmayi biseyler ugras kendini inan iyi gelir bu kadar dusunursen adet olmazsan bile olacakkk

hosgeldin sudembebis aramiza canimm darisi senin basina insala evet burdan senin guzel haberini hamile kaldim haberini insalaaaaaaaaaaa duyariz dualarim seninle
optummmmm

hosgeldin sudembebis aramiza canimm darisi senin basina insala evet burdan senin guzel haberini hamile kaldim haberini insalaaaaaaaaaaa duyariz dualarim seninle
optummmmm

teşekkü ederim pferd inşallah canım rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize umarım veririm birgün güzel haberler benve isteyen herkesde tabiki görüşürüz...:teselli:

pfed en iyisi senin dedigin gibi bekliyim oyle test yapayım ama adet olucakmışım gibi kasıklarım agrıyor geçiyor bir türlü olamıyorum merakta ediyorum eger gelmezde test yaparsam sonucu size söylerim

merhaba seda1970 basin saolsun uzulme ne olur alah hayrilisini yapar kulunu muhtac yere birakmazzz
bu sefer olmazsa insala baska aydaaaa guzel haberlerini duyariz allahmi insalaaa duam seninle bitanemmm

duaların için teşekkür ederim canım bnm Allah razıolsun benimde bütün dualarım sizlerle Allaha sığınmaktan başka çaremiz yok inşallah birgün allah hepimize anne olmayı nasip eder sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder çok umutlanmıştım ama yinede Allahtan umut kesilmez diyorum ,fakat tarif edilmez derecede üzgünüm insanın elinde dğil beni anladığın için sağol.Allahım senin evladınıda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sugibi aksın zamanlarda sağlıkla al bebişini kucağına Allahım sizleri korusun ve bizim gibi bebişlerini kaybedenlerede sabır ve en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:

sevgiero2 Allah razı olsun arkadaşım inşallah sabrını verir Allahım .çok canım yanıo evt bnmde 2 micro njeksion denemem olmuştu ama maalesef tutmamıştı. bu bnm 3.cü dşüğüm normal yoldan olmaz dedikleri halde 3kez doğal yoldan hamile kaldım yüce rabbimin birer hediyesiydi ama nasip değilmiş yüce rabbimin vardr bibildiği ama çok üzgünüm ağlamaktan kendimi alamıorum Allahım affetsin .Sanada Allah sabır versin arkadaşım bana cvp attığın için çok saol biraz rahatlattın beni , bnmde dualarım isteyipte olmayan bütün melek anne adayları için ayrıca bebek bekleyenler içinde Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. bebişlerimiz çok bekletmez bizi işallah bn önümüzdeki ay microya gitmeyi düşünüyorum blki eşimin değerleri artmıştır doktorum öle dedi çünki zaman kaybetmek istemiorum aslında bebişim bana sürpriz yapmadan hemen öncesinde buaylarda gitmeyi planlıoduk tedavaviye oyüzden de çok mutlu olmuştum çünki tedavi aşamaları çok zor ama nasip işte .yaşımda ilerlio 38 yaşındayım onun için zaman kaybetmek istemiorum ancak bumoralle tutmaz diede endişeleniorum Allahım bütün meleklerini kaybeden annelere sabır ver Yarabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…