kizlar belirtlerim dogruydu hamileyim

merhaba gulde vallah belirtlerin hamilelik icin hicte fena saylmaz bu hafta bekliyelim adetin bi gecsin insala bi test yap burada senide hamileyle ugurlyalim :ecrin_bebek:

bende sana edeceğim yatarken..inş hamileyizdir....

merhaba gulde vallah belirtlerin hamilelik icin hicte fena saylmaz bu hafta bekliyelim adetin bi gecsin insala bi test yap burada senide hamileyle ugurlyalim :ecrin_bebek:

ayy inş
birde geçen ay buna benzer belirtiler vardı ve gecikme olmuştu adetimde ama hamile değilmişim
bu aya daha rahat girdim ama bu ay belirtiler daha yoğun..
mesela ani hareketimde kasıklarım ağrıyor ama az..
birde öyle acıkıyorum ki bu ara kendimi durduramıyorum
şimdi bile birşeyler attım ağzıma
bir de kısa başdönmelerim var 1 veya 2 saniye sürüyor ama ...(gerçi bende tansiyon düşüklüğü var böyle olmazdım yani))
İNŞ HAMİLEYİMDİR DUA EDİN...

sagol heidicim darisi sizin basiniza insala
gulde sende hedi kendinize dikat edin ya bisey soruyum akintilarniz varmi bu arada

Var yaa benim ayın başında oldu bayağı devam etti
ortasında durdu..
şimdi tekrar başladı...
Yani bayağı var...

Evet h-e-i-d-i,bende buraya yazıcam inşaallah.Kesinlikle bende buranın çok uğurlu olduğuna inanıyorum.Çünkü o kadar çok dua dönüyorki burada.Her sayfada mutlaka iyi niyet var.

Kıssslarrr sarı akıntım çoklaştı.Adet olmama 1 gün var narananammmm.

merhaba elektrik insala hamilesindirrrrrrr benim sari akintim vardi vallah ama azdi sanrim cicinin sari akintisi coktu hadi insalaaaaaaaaaaaaaa hamilesindirrrrr

kızlar banada bir yardım edin benimde akınım çogaldı ve geçen ay çok garip adet oldum 3 gün geldi ve az miktarda çok şaşırdım ondan sonra akıntım çogaldı akşamlarıda bir halsizlik çöküyor kafamı koysam uyucam bu günlerdede akşamları mide bulantısı başladı şu an daha bi çok bulanıyor ama gündüzleri bişey yok adetimede daha 10 gün var test yapmakta istemiyorum hayal kırıklıgına ugrarım diye bana ne olur bi akıl verin

daha erken derim ben sana şekercim.Pferd, artık ben inzivaya çekilcem.Vallaha akmı karamı,,kafayı yiycem.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıAy her ay böyle beklemek ne zor.Tabi şükürüde unutmuyalım.

kızlar umarım sizlerde bebiş sahabi olursunuz :Saruboceq: pferd sana bişey sorcam ya seninde kasık agrın oluyomu benim gaz sancısı gibi agrım oluyo meraklandım... dr bu haftadan sonra gide bilirim dr hastalanmış iziznde belki sizin bi bilginiz vardır...kaydirigubbakcemile3

canim cici nasilsin nasil geciyo ahmilelik vallah bnen bazen sol kasigim sanci giriyordu ama agri yoktu ama son iki haftadir kasigim cok agriyo .. kac hafta oldugunu bilmedin mi hala

merhaba mitharas hosgeldin aramiza benim son adet donemim iki gun cok az miktar kanama sari kahverengi akintim oldu ve kesildi ve bu yerlesme lekesi diyorlar bende gelecek adetimi bekledim ve hamile ciktim darisi senin basina insalaaaa belirtlerin baya var kendine dikat et olur mu bitanemim hayrli haberini bekliyelim insalaa

elektrik pes etme burdan pes etmek yok bekleyecegin diktala belirtlerini izle allahin iznile olucagn hamile insalaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ya kizlar biseyde yazmak isterim size gonlunuze ferha olsun diye..
sabah kalktiginzde 100 kere bismile u alrahmanu el rahim
100 kere la ilaha illa allah
3 kere kul allah u samad yem yelid velem yuled......
3 kere kul auzu bi rabil al nasi melku alnasi...
bunlari okuyun allah kolaylik getirirmis islernize
sizinle paylasmak istedim

Mutfağa gitmiştim.Bide gelip senin mesajını görüverdim.Ay nerdeyse ağlıycaktım şeker yaaaa..Pes etmek yok tabiki yyyooooook.hihoyyythihoyyythihoyyyt

Sağol canımcım.Bende bebek için 16000 defa YÂ Lâtif çekersen Allah'ım inşaallah lutfedermiş istediğini.Bunu ailendekilerle paylaşarak okuyabilirsin. Hani hamilelik isteyenlere

canim benim tabiki hic umudunu yitirmezsin bizde senin ve senin gibilerdik az az belirti yasadik bekledik dua ettik sabretik allah kulunu sever yari yolda yada cevapsiz muhtac birakmaz ...insala senin hamile olma yazilarini burdan gorucagimmm allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…