Kızlar ben anlatayım siz karar verin

Ailenize kızmalarına izin vermeyin ve siz de kızmayın. 6 yıl beklemişşiniz 2 ay daha bekleyin. Çok onaylamasam anlamsız bulsam da aileler önce büyüğü everelim diye düşnüyorlar
Hayır zaten kızmıyor sadece bu durum uzadığı için ona sinirleniyor. Öncelik sırasını ben de anlamıyorum fakat geleneklerimiz böyle. Kimin kısmeti varsa önce onun olur büyük küçük meselesini anlayamıyorum.

İnşallah bugün sevgilimin annesi kızıyor diye dertlendiğinize değer. İnşallah kv konusu hiç açmazsınız buraya. İnşallah pişman olup aileme bunlar için mi kızmışım dedirtmezler sana. :KK70:

Bunlar içten dua.
Aminnnn sağolun: ) O günlere geleyim de kendime kızayım o zaman :)

Haklısınız, 6 yıl bekledim yine beklerim o hiç sorun değil. Kimse de üzülsün ailemle aram bozulsun istemem. Bu yüzden zaten bekliyorum ve anneme bu konu hakkında birşey söylemiyorum kendisi söyler zaten.
O zaman sorun yok. Sakın kendini üzme. Emin ol söz, nişan, düğün derken stres yapacak bir sürü şey olacak. Kendini şimdiden yorma. Hani derler ya geç olsun da güç olmasın. Belki bu şekilde senin için daha hayırlıdır hem. İnşallah mutlu olursunuz.

Ablam 1.5 yaş büyük benden ve benden 1 yıl sonra evlendi.. babam kardeşin önce evlenecek sorun olur mu demişti :))) sanki olur dese bişey degisecekti:))) ablam da Yooo dedi zaten:))) sevgilisi ile yeni tanismislardi zaten.. babam da saçma bi soru sordugunu biliyordu ama baba işte..

Ablanız 2 aydır sevgili iken evlenmeye kalkmaz sanırım.. sizinki daha hazır bir durum.. belli de olmaz aynı yaz ikiniz de evlenirsiniz.. çok takilmayin.. işyerini not edip biz size döneriz demişler gibi olmus:) ne kadar araştıracak ki.. siz evlenmek istediginiz zamanı söyleyin ailenize açık konuşun yeter..

Yaw bekle acelen ne alala, millet ölmüş sözlencem nişanlancam die yahu...az daha bekleyiver..

ablan için dha erken değil mi 2 aydır sevgililermiş sonuçta
Evet onlar için daha çok yeni ama aynı okulda okudular oğlan bizim yaşadığımız şehirde okuyordu aynı okuldan tanıştı onlar. Okul bitene kadar yani 4 yıl arkadaş olarak takıldılar 2 aydır da sevgililer. Oğlanın ailesi de acele ediyormuş gidelim isteyelim yüzük takalım diye.

Bence büyük veya küçük kardeş olsun ,kimin kısmeti daha önce çıkmış ise bekletilmemeli hayırlı işler hakkınızda hayırlısı olsun çok mutlu olun. Rabbim tamamını erdirsin amin

Ablam 1.5 yaş büyük benden ve benden 1 yıl sonra evlendi.. babam kardeşin önce evlenecek sorun olur mu demişti :))) sanki olur dese bişey degisecekti:))) ablam da Yooo dedi zaten:))) sevgilisi ile yeni tanismislardi zaten.. babam da saçma bi soru sordugunu biliyordu ama baba işte..

Ablanız 2 aydır sevgili iken evlenmeye kalkmaz sanırım.. sizinki daha hazır bir durum.. belli de olmaz aynı yaz ikiniz de evlenirsiniz.. çok takilmayin.. işyerini not edip biz size döneriz demişler gibi olmus:) ne kadar araştıracak ki.. siz evlenmek istediginiz zamanı söyleyin ailenize açık konuşun yeter..
Sizin ablanız anlayışlı davranmış ne güzel. Ablam bu konuda illa benim olsun önce diyor büyük dururken küçük evlenmez diyor. Çok üzülüyorum böyle dediği için halbuki sizin olsun madem ailesi bekliyormuş önce sizin olsun bizim biraz uzun sürecek gibi dese anlarım ama her zaman ilk benim olsun ben ablayım gibi laflar ediyor beni düşünmüyor kendisini düşünüyor önce. Araştıracak bişeyi yok zaten işyeri belli sevenleri belli çevresi baya geniş seveni çok ama annemler de zamanla anlayacaktır inşallah bilmiyorum belki de benim önce olur ama hep kardeşler bişeyleri beklemek zorunda oluyor sevgilim seneye baharın düğünü yapalım diyor öulr düşündük ikimiz ama bu gidişle o zor gibi ama en güzelini Allah bilir ben ona sığınıyorum...

Bence büyük veya küçük kardeş olsun ,kimin kısmeti daha önce çıkmış ise bekletilmemeli hayırlı işler hakkınızda hayırlısı olsun çok mutlu olun. Rabbim tamamını erdirsin amin
Aminnn Allah razı olsun hepimz mutlu olalım inşallah. Aslında çok farklı şeyler oldu bu konu hakkında normal bi abla kardeş gibi olamadık biz burda anlatır mıyım bunu bilemiyorum çok üzgünüm

Sizin ablanız anlayışlı davranmış ne güzel. Ablam bu konuda illa benim olsun önce diyor büyük dururken küçük evlenmez diyor. Çok üzülüyorum böyle dediği için halbuki sizin olsun madem ailesi bekliyormuş önce sizin olsun bizim biraz uzun sürecek gibi dese anlarım ama her zaman ilk benim olsun ben ablayım gibi laflar ediyor beni düşünmüyor kendisini düşünüyor önce. Araştıracak bişeyi yok zaten işyeri belli sevenleri belli çevresi baya geniş seveni çok ama annemler de zamanla anlayacaktır inşallah bilmiyorum belki de benim önce olur ama hep kardeşler bişeyleri beklemek zorunda oluyor sevgilim seneye baharın düğünü yapalım diyor öulr düşündük ikimiz ama bu gidişle o zor gibi ama en güzelini Allah bilir ben ona sığınıyorum...
Neyse ablanız sanki hafiften kıskanmış aceleye getirip şutlamak istiyor olabilirmi ?

Eh sanki uzun bir yolda koşu atı gibi yarıs yapacak gibi ablanız işiniz zor sana ne yapılsa ayrı tartışma mevzuu halbuki herkes kısmetinde kaderinde ne varsa onu yaşar... inşallah kolayca atlatabilirsiniz bu dönemleri ....

Ben acele ettiğimi düşünmüyorum artık zamanının geldiğini düşünüyorum o kadar seneden sonra bu benim hakkım takdir edersiniz ki.
Annen daha yeni tamımış neyi takdir edicez.kadın şap die anlayamazki neyi ne olduğunu.belki senin göremediğin bişeyi görecek , nişan söz bu işler ciddi işler,hem kafasında illa düşündğü bildiği vardır.biraz tecrübeye saygı duyun lütfen

Sevgilinize mumkunse evde olan herseyi yansıtmayin ailenizin araştırdıgini söyleyin evde olan herseyi olduğu gibi söylerseniz bunlar size hava, yol, su olarak geri döner emin olun.

Eh sanki uzun bir yolda koşu atı gibi yarıs yapacak gibi ablanız işiniz zor sana ne yapılsa ayrı tartışma mevzuu halbuki herkes kısmetinde kaderinde ne varsa onu yaşar... inşallah kolayca atlatabilirsiniz bu dönemleri ....
Biraz öyle oluyor ne yazık ki... Beni kıskandığını her zaman biliyordum zaten bu yeni bişey değil. Onların ilişkisi bizim gibi de değil oğlan ablamı sevmiyor gibi geliyor bana oğlanın annesi baskı yapıyormuş ben sevdim gelinimi gidelim tanışalım yüzük takalım diyormuş biraz baskıyla olacak onların. Ne diyeyim ben de ondan küçük olunca biraz sesim çıksa susturuluyorum her seferinde

Annen daha yeni tamımış neyi takdir edicez.kadın şap die anlayamazki neyi ne olduğunu.belki senin göremediğin bişeyi görecek , nişan söz bu işler ciddi işler,hem kafasında illa düşündğü bildiği vardır.biraz tecrübeye saygı duyun lütfen
Yorumunuz için teşekkür ederim ama beni bu kadar eleştirmek zorunda değilsiniz. Birdenbire olacak bişey illa ki değil saygı da duyuyorum ayrıca.

Back
X