Kızlar ben anlatayım siz karar verin

Yorumunuz için teşekkür ederim ama beni bu kadar eleştirmek zorunda değilsiniz. Birdenbire olacak bişey illa ki değil saygı da duyuyorum ayrıca.
Ozaman konu başlığı yanlış olmuş canım , siz karar verin demişsin.madem eleştiri kabul edemiosun ozaman konu açmıcan,nyse inşAllah gönlüne göre olsun herşey

Sizin ablanız anlayışlı davranmış ne güzel. Ablam bu konuda illa benim olsun önce diyor büyük dururken küçük evlenmez diyor. Çok üzülüyorum böyle dediği için halbuki sizin olsun madem ailesi bekliyormuş önce sizin olsun bizim biraz uzun sürecek gibi dese anlarım ama her zaman ilk benim olsun ben ablayım gibi laflar ediyor beni düşünmüyor kendisini düşünüyor önce. Araştıracak bişeyi yok zaten işyeri belli sevenleri belli çevresi baya geniş seveni çok ama annemler de zamanla anlayacaktır inşallah bilmiyorum belki de benim önce olur ama hep kardeşler bişeyleri beklemek zorunda oluyor sevgilim seneye baharın düğünü yapalım diyor öulr düşündük ikimiz ama bu gidişle o zor gibi ama en güzelini Allah bilir ben ona sığınıyorum...

Kısmet ne zamana diyip geçin ailenizin görüşü bu yönde ise..
İlk evlenen ilk çocuk sahibi olan ben oldum ve ailem tüm acemilik sıkıntılarını bana cektirdiler:) ablam çok rahat etti 2. Olunca.. keşke önden ben gitseydim olan sana oldu der bazen :) hersey de bi Hayır vardır.. hiç uzulmeyin..

Ozaman konu başlığı yanlış olmuş canım , siz karar verin demişsin.madem eleştiri kabul edemiosun ozaman konu açmıcan,nyse inşAllah gönlüne göre olsun herşey
Eleştirilecek bir durum yok ortada ben sadece sizden görüşlerinizi almak için açtım bu konuyu tam da yerine açtığımı düşünüyorum. Amin cümlemizinkinin inşallah...

Eleştirilecek bir durum yok ortada ben sadece sizden görüşlerinizi almak için açtım bu konuyu tam da yerine açtığımı düşünüyorum. Amin cümlemizinkinin inşallah...
E bende görüş bildirdim zaten canım:) ama bu gerginliğinden , ablana karşı kıskançlığın olduğunu sezdim niyeyse.nyse hayırlısı olsun bence anneniz gerçekten önce sizi evlendirsin :)

Ailenizin araştırmasını , hemen cevap vermemesini yerinde buldum , en doğrusunu yapıyorlar ancak sebep ablanız ise çok haksizlar.

Kısmet işi sırayla olmaz . Nasıl cozersiniz bilemiyorum. Belki biraz sessiz kalarak beklerseniz faydaniza olabilir.

Sevgilinize bu detayları anlatmiyorsunuzdur umarım.

E bende görüş bildirdim zaten canım:) ama bu gerginliğinden , ablana karşı kıskançlığın olduğunu sezdim niyeyse.nyse hayırlısı olsun bence anneniz gerçekten önce sizi evlendirsin :)[/QUOTE

Yazmak zorunda hissetmeyin kendinizi ve bundan sonra da yorumlarınızı kendinize saklayın hoşçakalın :)

E bende görüş bildirdim zaten canım:) ama bu gerginliğinden , ablana karşı kıskançlığın olduğunu sezdim niyeyse.nyse hayırlısı olsun bence anneniz gerçekten önce sizi evlendirsin :)
Yazmak zorunda hissetmeyin kendinizi ve bundan sonra da yorumlarınızı kendinize saklayın hoşçakalın :)

Ailenizin araştırmasını , hemen cevap vermemesini yerinde buldum , en doğrusunu yapıyorlar ancak sebep ablanız ise çok haksizlar.

Kısmet işi sırayla olmaz . Nasıl cozersiniz bilemiyorum. Belki biraz sessiz kalarak beklerseniz faydaniza olabilir.

Sevgilinize bu detayları anlatmiyorsunuzdur umarım.
Ben artık bu konu hakkında konuşmuyorum anneme o en doğrusunu bilir nasılsa sabırla bekliyorum Allahım görüyor nasıl sabrettiğimi hayırlısı olsun diyorum teşekkür ederim yorumunuz için.

Ben 6 yıl demedim 1 yıldır sevgiliyiz dedim yoksa illaki kızardı. Bana karşı hepiniz neden cephe aldınız anlamış değilim
Bence sen haklısın canım ama ailenide anlamaya çalış sen onların kıymetlisisin hakkında en güzelini isterler.

6 yildir birliktesiniz ve daha yenimi actiniz konuyu annenize :KK57: ha sen once sozlenmissin, ha ablan ne fark eder yahu.. yarismi bu

Bundan 1 ay önce anneme sevdiğim ciddi düşündüğüm birisi var dedim ailesi yani annesiyle kız kardeşi annemle tanışmaya geldiler bu arada 5 yılı bitirdik 6.yılımızdayız sevgilimle annem çalıştığı yeri öğrendi ailesinden bir kağıda not aldı biz size haber veririz dedi gittiler. Bu arada ablamın da şehir dışından sevdiği bi oğlan var onların da yaklaşık bizimle aynı yıldan beri birbirlerini tanıyorlar fakat 2 ay önce sevgili oldular. Ablam da anneme sevdiğinin olduğunu söyledi annem ona da gelsin ailesi dedi. Fakat babasının hastalığından dolayı gelemediler haftaya kaldı bize gelmeleri. Şimdi size soruyorum ben aynı şehirde olmamıza rağmen annem bekletiyor bizi tamam önde ablam var fakat babamın oğlanı araştırması çok uzun sürecek ve bizim sözlenmemiz uzayacak. Bizi bekeltmeleri sizce mantıklı mı bu arada ablamla aramda 1.5 yaş var ben 25 yaşındayım ne yapmalıyız sevgilim de çok üzülüyor bu konuyu açsak sinirleniyor bizi neden bekletiyorlar diyor annem tamam dese bizim hemen olacak ama boşuna bekliyoruz gibi geliyor siz ne düşünüyorsunuz düşüne düşüne psikolojim bozuldu :110:
Şimdi sizin iş e öncelik verilir ise sozdu istemeydi ablanın işi dahada uzar. O yüzden ablanın sevgilisini tanımaları gerekir bekletmemek adına. Ama evlenmeyi düşünüyor ise hemen

Kızlar geçtiğimiz cumartesi günü ailemle hep beraber ablamın sevgilisinin yaşadığı şehre gittik aileler tanıştı ve babam da askerliğini yapsın(6 ay) ondan sonra iş bulsun öyle yüzüğü takarız dedi oğlan da öğretmen atama durumları sıkıntılı ama başka bi iş de olur dedi sonuçta askerliğini yapan insan işi daha kolay buluyor. Benim durumuma gelince ben sevgilimle 6 ay beklemek zorunda kaldım ve bu belki 1 sene daha uzayacak beni annemler boşu boşuna bekletmiş olacaklar sırf ablan önde o yüzden bekleyeceksin dedi annem bunda benim suçum günahım ne? Sana yüzük takarsak ailesi bekletmez seni hemen düğün yapalım derler dedi ama bekler onlar diyorum anlamıyor 1 sene yüzüklü kalsak olmaz mı adını koymak amaçlı nasıl yapsak bilemedim kızlar :110:

Back
X