Bundan 1 ay önce anneme sevdiğim ciddi düşündüğüm birisi var dedim ailesi yani annesiyle kız kardeşi annemle tanışmaya geldiler bu arada 5 yılı bitirdik 6.yılımızdayız sevgilimle annem çalıştığı yeri öğrendi ailesinden bir kağıda not aldı biz size haber veririz dedi gittiler. Bu arada ablamın da şehir dışından sevdiği bi oğlan var onların da yaklaşık bizimle aynı yıldan beri birbirlerini tanıyorlar fakat 2 ay önce sevgili oldular. Ablam da anneme sevdiğinin olduğunu söyledi annem ona da gelsin ailesi dedi. Fakat babasının hastalığından dolayı gelemediler haftaya kaldı bize gelmeleri. Şimdi size soruyorum ben aynı şehirde olmamıza rağmen annem bekletiyor bizi tamam önde ablam var fakat babamın oğlanı araştırması çok uzun sürecek ve bizim sözlenmemiz uzayacak. Bizi bekeltmeleri sizce mantıklı mı bu arada ablamla aramda 1.5 yaş var ben 25 yaşındayım ne yapmalıyız sevgilim de çok üzülüyor bu konuyu açsak sinirleniyor bizi neden bekletiyorlar diyor annem tamam dese bizim hemen olacak ama boşuna bekliyoruz gibi geliyor siz ne düşünüyorsunuz düşüne düşüne psikolojim bozuldu