Bi kısmınız diyorsunuz evlensen de kurtulsak :)) ınanın bende o durumdayım suan. Konu yine maalesef ki annem yani annem ama gercekten bazen o kadar doluyorm ki kendimi boğasım geliyor kıramıyorum üzemiyorum da. Konu şu ki 2 halam ben ve annem carsıya çıktık düğün alisverisi vs yapıyorduk neyse yemek yemeye girdik konu nerden açıldı bilmiyorum ama lokantanın ortasında bagırmaya basladı beyza düğünde sana takılan bilezik hariç tüm ceyrekleri paraları bana vercen onlar benim diye. Bende dedim annem küçük ev esyalarımı kendım aldım bir kısım şeyleri kendim yaptım yapamadıgımı da babannem anneannem teyzem halam ablam hepsine dedim ki bana birşey takmayın ben birşey istemem bi eksiğimi alın tamamlayın aileme destek olun yükünü hafifletin. E tamam düğünde takılanda ceyreklerin yarısı senin olsun da paraları ne yapcan ki en fazla ne kadar çıkacak birikim yapcaz biz onlarla öyle anlastık dedım. Banane sizin nasıl anlastıgınız beni ilgilendirmez onlar benim hepsini bana verceksin diye bagırmaya basladı yo dedım anne veremem kusura bakma eşim de o tarafa vermeyecek. Baya tartısma gecti neyse bugunde ablamla konustu diyor ki bu kız aynı çingene benim diyorum idda ediyor vermem diye hiç umrumda değil ben takanların karşılığını ödeycegim onlarla o mu ödeyecek dedi az öncede gelmiş yanıma diyorki

ablan dediki el öpmeye gelirken sana bilezik getirecek söylede unutmasın he oldu anne benim kendi bilezigim ne kadarki sana alıyım dedim (pek bişey istemedik oğlan tarafından daha dogrusu hiç istemedik onlarda gönüllerinden geçeni yaptı) diyo banane elin boş gelme kapıma o benım sut hakkım bi yuzuk bari al da gel