- Konu Sahibi buruk_kalp
-
merhaba arkadaşım benimde biri 6 diğeri 3 yaşında iki oğlum var ve benim 3. bebişi dört gözle bekliyorum,,,,,tabi siz sanırım istemiyorsunuz umarım beklenmedik haber almazsınız ama olmuşsa yapacak bişe yok sanırım,,,,
Arkadaşım çok özel bir soru olmazsa ne şekilde korunuyordun acaba? Şunun için soruyorum, halk arasında kullanılan bazı yöntemler tam olarak da koruyucu olmuyor. Aslına bakarsan en güvenilir yöntemlerden biri olan doğum kontrol hapında bile %1 gibi bir ihtimal var. Bu arada sen hamilelik belirtilerini iyi biliyorsundur? Var mı hiç belirtin? Stres ya da bazı fizyolojik bozukluklar nedeniyle adette düzensizlik olabilir.
benım bı tane oğlum var bende geciktım kafayı yemek uzereyım test almaya bıle korkuyorum....
valla canım imreniyorum çok çocuklu ailelere sendekide büyük bir cesaret yani istemek üçüncüyü ben çok dikkat ettim eşimde öle ama sakınan göze çöp batarmış yani Allah'ın takdiri buysa tabiki bişi yapamam aldırmaya karşıyım ama yaşım 23 bu yaşta 3 çocuk nasıl olur ....
kafayıı yiycemm oğlum çok şımarık çok hareketli off düşünemiyorum bilee..
ay ne güzel herkes bebeklerınden bahsetmıs ınsanoglu cok nankor ne olsa yaranılmıyor ıbır taraftan bebek ısteyenler bı taraftan bebek ıstemeyenler bende bırgun bende istemıyorum falan dıyecemmı acaba ben daha 1 bıle bulamadım 3 dusugum var mevlam aratmasın buruk kalp mevlam gonlune gore versın
canım allah bizlerede nasip edecek emin ol sabrımızı deniyor allah.inan bu sabrın ödülünede alacaz.çok duygulandım ya senağlamasenağlamasenağlama
:ecrin_bebek:
canım ınsallah o gunler cok yakındır bize...mevlam hayırlısını ve saglıklısını nasop etsın ne yapalı bu arada bende malatyalıyım:=
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?