Kızlar ben bizzat Ankarada düğün fotoğrafçısıyım

Ahri_

5. Takım Kuşu
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
653
677
34
Amacım reklam ya da iş değil, baktım da çok dertli gelin var , benim yerim kızılayda hemen özelden adres isim numara verebilirim...
Ayrıca il dışına da gidiyorum..
Örnekleri buraya da koymayacağım dediğim gibi bu forumda reklam için bulunmuyorum, özelden yardımcı olurum isteyen olursa. Örnek ve ayrıntılar özelden verilecek bayanlar :)
Sevgiler Kızlar

Amacım reklam ya da iş değil, baktım da çok dertli gelin var , benim yerim kızılayda hemen özelden adres isim numara verebilirim...
Ayrıca il dışına da gidiyorum..
Örnekleri buraya da koymayacağım dediğim gibi bu forumda reklam için bulunmuyorum, özelden yardımcı olurum isteyen olursa. Örnek ve ayrıntılar özelden verilecek bayanlar :)
Sevgiler Kızlar

Iyı de bu sekılde yazmakta kendı reklamınızı yapmaya gırmıyormu ?Fotografcıyım ve bılgılerımı ozelden yazana verırım dıyorsunuz.

Iyı de bu sekılde yazmakta kendı reklamınızı yapmaya gırmıyormu ?Fotografcıyım ve bılgılerımı ozelden yazana verırım dıyorsunuz.
Editör hanım bizzat reklam yazanlar olmuş , başlıkları da duruyor yazsam yazarım zaten, eğer mesajlarıma bakarsanız siteye bunun için girmedim.
Burada başlıkları okuyunca fotoğrafçı bulamayan bayanları görünce böyle bir şey yazdım.
küçük puntolarla cevap verseniz keşke :KK24:
Gördüğünüz gibi hiç hoş olmuyor.

Sayın Ahri_ bizzat reklam yazanlar olmuşta sizde bizzat Ankara düğün fotoğrafçısıyım diye yazmışsınız.Bizim için o da reklamdır bu da.Sizin reklam için burda olmadığınızı profilinize bakınca anladım zaten.Bizzat reklam yazanları görmüşseniz konuları kapatılarak ,üyelikleri iptal edilmiş,reklama ait bilgileride silinmiştir..Sizin o grupta olmadığınızı düşündüğümden konunuz hala duruyor. Bizzat reklam yapanlara zaten asla musade etmıyoruz.
Büyük punto ise size has bir yazım şekli değil ,benim sürekli kullandığım bir şekil..

Son düzenleme:
Sayın Ahri_ bizzat reklam yazanlar olmuşta sizde bizzat Ankara düğün fotoğrafçısıyım diye yazmışsınız.Bizim için o da reklamdır bu da.Sizin reklam için burda olmadığınızı profilinize bakınca anladım zaten.Bizzat reklam yazanları görmüşseniz konuları kapatılarak reklama ait bilgileride silinmiştir..Sizin o grupta olmadığınızı düşündüğümden konunuz hala duruyor. Bizzat reklam yapanlara zaten asla musade etmıyoruz.
Büyük punto ise size has bir yazım şekli değil ,benim sürekli kullandığım bir şekil..

Peki .. Ben cidden reklam için bulunmuyorum, sadece kendi adıma değil başla şehirlerde olup da bu konu hakkında soru soranlara da yardımcı olmak istiyorum.
Reklam yapmıyorum deme sebebim burda bulunma amacım bu olmadığı içindi.
Teşekkürler :KK54:

Konu bizzat dolaylı yoldan reklamdır, adres vb bilgileri topiklerine yazmakla özelden paylaşmak arasında hiçbir fark yoktur, yorumlarınızda fotoğrafçı bulamayanları görünce böyle birşey yazdım diyorsunuz, yerim Kızılay'da, il dışına gidiyorum, özelden adres vs bilgileri hemen veririm diyorsunuz, eh bu düpedüz reklamdır.

X