kizlar ben bu adama ne yapayim simdi?

mayista bir sene doluyor.. hayir cocuk yok, ve yapmayi düsünmüyorum.
siz de bizim gibi yenisiniz bizim de haziranda bi yıl olcak canım...soğuk kanlı ol benzer bir şey bende yaşadım ve tam emin olmadan hiç bişey demedim sonra karşısına delille çıktım ve benle birlikte o da ağladı hatasını anladı çok şükür..simdi benden gizli bişey yapamaz ve ben de dikkat ediyorum bebek için..dediğim gibi çaktırmadan takip et ve cool ol ki afedersin biyerleri kalkmasın..ve eminim şuan çoookkk pişman

seni aldattı mı yoksa sadece yalanını mı yakaladın

seni aldattı mı yoksa sadece yalanını mı yakaladın

cinsel birliktelik gibi bir aldatma değildi ama biriyle bir müddet benden gizli konuşmuş, samimi ifadelerle ve 3 aylık evliyken düşünsene bide..sonra yazışmasının içeriğini ona okudum...başından kaynar sular döküldü..ve şuan telini hep ortada bırakır tüm adreslerinin şifrelerini bilirim..bi de gittim durumu kayın valideme anlattım ama şikayet eder gibi değil öyle laf arasında çok da önemsememiş gibi...eşim onun da öğrendiğini duyunca şimdi diken üstünde..dikkat ediyo kendine artık çok şükürrr...

anladım...ne diyceğimi bilemiyorum...çok sabırlısın...

Delil olarak arkadaşının resmini falan göstermesi bence söylediklerinin yalan olduğuna işaret ediyor.Düşen bir insanın resmini çekmek hiç mantıklı gelmiyor bana.
Eşinizin dediği gibi eğer ciddi bir yaranlama ise kırık olmasa dahi alçıya alınması gerekir bacağın

BN olsam çok aglardm BN iki erkekle hc knusmadan barda olsam nbardn derdim ağlarken. Çok aglardm ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aklıma ilk gelen sabaha kadar kızlarla olduğu. bence hastane yalan. kızlarla idi ben olsam eşim hastaneye gıttık dedigi anda bıyerınden kan alırdım

Yalan mi gerçek mi bunu en iyi sen anlarsin.. Ama en kötüsü sen yaptiginin yanlis olduğunu anlatırken yanlis ya da değil geri ceviremem diye umursamamasi...

En azindan özür dileyebilirdi...

Bilmiyorum dikkat edin yaptigi bir kenara pişman olmaması kotu bir şey...

napicam ben.. cok kötüyüm.. nasil devam edecek.. su soru isaretleri yokmu..

cokmu egoistim bilmiyorum ama biterse ben ne yapicam..ailemde yokk..

napicam ben.. cok kötüyüm.. nasil devam edecek.. su soru isaretleri yokmu..

cokmu egoistim bilmiyorum ama biterse ben ne yapicam..ailemde yokk..

Bence sakince konusun yalan mi gerçek mi diye sorgulamayin ama...

Gerçeği duyup sans vermektense bilmeden sans vermek daha iyidir..

Sakince evli bir erkek olduğunu yaptiginin yanlis olduğunu yeteri kadar sorununuz varken birde guven sorunu eklememesini ve bir daha olmayacagin sözünü alin...

Aklinizda kotu senaryolar cevirmeyin... Bir ikincisi olursa o zaman söylenecek yapacak bir şey kalmaz..

Ama konularinizi biliyorum bir anlik fevrilikle zor duruma sokmayin kendinizi...

kıyamet kopar çarşı karışır sen gene iyisin kendini kırmakla yetinmişin ben kafasını kırmayı tercih ederdim 2 kız 2 erkek ve bar ve içki cok masum zaten çok çocuk bile inanmaz buna

söyledikleriniz ne kadar kulaga hos gelsede, bunu basarabilmek benim icin cokk zorr =(

öfkemi kontrol edemiyorum sanirim elimden bir kaza cikacak, olayin sokundan kurtuldugumdan beri cok öfkeliyim..baska komik haraktlerinde gülüyordum..

Biliyorum ama zor durumda olduğunuzu da biliyorum az çok.. Yuzyuze bakmaniz daha da zor hale gelmesin.. Zaten doğruyu kesinlikle soylemeyecektir bu kadar hikayenin üstüne..yüz göz oldugunuzla kalacaksiniz..

Peşine duserseniz de eminim bana guvenmiyorsun diyerek üste cikar.. Sadece zaman verin zaten niyeti bozduysa kesinlikle tekrarlayacaktir..

kizlar.. bizimkinin arkadasinin yanindaydik bugün..

cocugun ayagi icinmis düstügü icin, bandaj var baskada birsey yok, hastanelik ve kirik cikik bir durum yok..

Bir şeyler olmuş evet aldatmış mı değil mi bilemeyiz ama bir şeyler olmuş. Kızları anlatma sebebi de bir nevi vicdan rahatlatma. Ben hiç konuşmadım yapmadım etmedim diyerek yaptığını temize çekmeye çalışıyor. Ama gerçekten geceyi onlarla geçirseydi kızlardan hiç bahsetmezdi. Sadece barda yatak muhabbeti de yapmış olabilirler. İğrenç.

eşinde öyle dememişmiydi canım zaten alçıya alınmadı incinmiş diye ?

evet öyle dedi ama hastaneye gitme geregi duyacak birsey gibi gözükmüyor..neyse

belki cok acimistir gitmisdirler..bilemiyorum..ama arkadas hic güvenilir bir tip degil..

bir sinsilik seziyorum onda..

Bu yorumuna yorum yapicam. Su annenle olan konusmana. Soylemesi ve yazmasi cok kolay geliyorda "salla!" diyecegim artik. Her cocuk doguran kadin anne olamiyor iste. Bu konuda seninle ozel mesaj olarak konusmak isterim.

Mario ya gelince, o da artik sinirini asti. Kimseye katlanma. Calisan bi kadinsin iste. Isine saril, yukselmeye bak. Bagimsiz ol. Bu dunyada kimsenin kahrini cekmek zorunda degilsin. Basinda ona ailen yuzunden kotu davranmis olabilirsin ama bu ona artik hayatinin sonuna kadar sana karsi bu rahat tavri takinmasini gerektirmez. Seni uzmeye devam ederse bas tekmeyi kicina. Kimse senden degerli degil.

kizlar.. bizimkinin arkadasinin yanindaydik bugün..

cocugun ayagi icinmis düstügü icin, bandaj var baskada birsey yok, hastanelik ve kirik cikik bir durum yok..
canım sen gittikleri hastaneye gidip sorsana acile gittilerse illaki bi giriş kaydı olur ismi geçer öyle değilmi ?eğer hastaneye gidip öğrenebilirsen net cevabı alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…