- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
- Konu Sahibi eSmerimSin
-
siz de bizim gibi yenisiniz bizim de haziranda bi yıl olcak canım...soğuk kanlı ol benzer bir şey bende yaşadım ve tam emin olmadan hiç bişey demedim sonra karşısına delille çıktım ve benle birlikte o da ağladı hatasını anladı çok şükür..simdi benden gizli bişey yapamaz ve ben de dikkat ediyorum bebek için..dediğim gibi çaktırmadan takip et ve cool ol ki afedersin biyerleri kalkmasın..ve eminim şuan çoookkk pişmanmayista bir sene doluyor.. hayir cocuk yok, ve yapmayi düsünmüyorum.
siz de bizim gibi yenisiniz bizim de haziranda bi yıl olcak canım...soğuk kanlı ol benzer bir şey bende yaşadım ve tam emin olmadan hiç bişey demedim sonra karşısına delille çıktım ve benle birlikte o da ağladı hatasını anladı çok şükür..simdi benden gizli bişey yapamaz ve ben de dikkat ediyorum bebek için..dediğim gibi çaktırmadan takip et ve cool ol ki afedersin biyerleri kalkmasın..ve eminim şuan çoookkk pişman
seni aldattı mıyoksa sadece yalanını mı yakaladın
cinsel birliktelik gibi bir aldatma değildi ama biriyle bir müddet benden gizli konuşmuş, samimi ifadelerle ve 3 aylık evliyken düşünsene bide..sonra yazışmasının içeriğini ona okudum...başından kaynar sular döküldü..ve şuan telini hep ortada bırakır tüm adreslerinin şifrelerini bilirim..bi de gittim durumu kayın valideme anlattım ama şikayet eder gibi değil öyle laf arasında çok da önemsememiş gibi...eşim onun da öğrendiğini duyunca şimdi diken üstünde..dikkat ediyo kendine artık çok şükürrr...
anladım...ne diyceğimi bilemiyorum...çok sabırlısın...[/Q
başta sabretmedim hemen şüphelendiğimi söyledim ve öyle kızmıştıki sen böyle bir suçlamayı nasıl yaparsın beni tanımıyomusun diye...e tabi ben emindim bişeyler olduğundan..çok dua ettim Allahım varsa bir şekilde karşıma çıkar yoksa içimi ferahlat diye ve çok geçmeden onun bir dikkat hatasıyla msjına ulaştım..sonrası anlattığım gibi işte canım
Yalan mi gerçek mi bunu en iyi sen anlarsin.. Ama en kötüsü sen yaptiginin yanlis olduğunu anlatırken yanlis ya da değil geri ceviremem diye umursamamasi...En azindan özür dileyebilirdi... Bilmiyorum dikkat edin yaptigi bir kenara pişman olmaması kotu bir şey...Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
napicam ben.. cok kötüyüm.. nasil devam edecek.. su soru isaretleri yokmu..
cokmu egoistim bilmiyorum ama biterse ben ne yapicam..ailemde yokk..
Bence sakince konusun yalan mi gerçek mi diye sorgulamayin ama...
Gerçeği duyup sans vermektense bilmeden sans vermek daha iyidir..
Sakince evli bir erkek olduğunu yaptiginin yanlis olduğunu yeteri kadar sorununuz varken birde guven sorunu eklememesini ve bir daha olmayacagin sözünü alin...
Aklinizda kotu senaryolar cevirmeyin... Bir ikincisi olursa o zaman söylenecek yapacak bir şey kalmaz..
Ama konularinizi biliyorum bir anlik fevrilikle zor duruma sokmayin kendinizi...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
söyledikleriniz ne kadar kulaga hos gelsede, bunu basarabilmek benim icin cokk zorr =(
öfkemi kontrol edemiyorum sanirim elimden bir kaza cikacak, olayin sokundan kurtuldugumdan beri cok öfkeliyim..baska komik haraktlerinde gülüyordum..
kizlar.. bizimkinin arkadasinin yanindaydik bugün..
cocugun ayagi icinmis düstügü icin, bandaj var baskada birsey yok, hastanelik ve kirik cikik bir durum yok..
eşinde öyle dememişmiydi canım zaten alçıya alınmadı incinmiş diye ?
hayir görüsmüyorum, daha dogrusu bir cok kez denedim ama kabul edilmedim.. en son yine gittimde annem bana huzurumuzu bozuyorsun bundan gayri gelme sen öldün, seni gömdük dedi.. ve acili flnda degildi.. gayet ciddi ve kararli, sertti.. ben o kadar denedim.. her türlü..
iste benim hatam bu oldu: mario ya hep senden baska kimsem yok dedim.. yani ona bagimli, ona bagli gösterdim kendimi hep..artik nasil olsa kaybetmem diye düsünüyor heralde..o yüzden böyle rahat.. önceden asla böyle birsey yapmadi..
ve hep ben disarda bir kiz görsem bile görmüyorum cünkü beynim hep seninle dolu heryerde sen varsin derdi.. eskiden göremiyorken simdi masada oturup sohbet etmis..
canım sen gittikleri hastaneye gidip sorsana acile gittilerse illaki bi giriş kaydı olur ismi geçer öyle değilmi ?eğer hastaneye gidip öğrenebilirsen net cevabı alırsınkizlar.. bizimkinin arkadasinin yanindaydik bugün..
cocugun ayagi icinmis düstügü icin, bandaj var baskada birsey yok, hastanelik ve kirik cikik bir durum yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?