kizlar ben bu adama ne yapayim simdi?

esin kizlarin orda oldugunu anlattigina gore kotu bisey yapmamis yapsaydi aksine soluyemezdi bence.ama genede hic hos degil yaptigi bir insan kendisine yapilmasini istemedigi bir seyi bir baskasina hele esine hic yapmamali.esini bidaha tek yollama izin verme ole bara mara sende git yaninda yada hic gitmesin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hastane durumuna hiç ama hiç inanmadım sanırım sohbet yatağa götürmüş onları eşinde dediğin gibi ezberlemiş yalanları öyle gelmiş. bu erkekler gerçekten iğrençler gram beyin yok hep uzantılarının keyfiyle hareket ediyolar akıl vicdan hak getire

Bence yalan
Ama senin yaptıklarından sonra artık adamın sana yalan söylemesini ve başka arayışlara girmesini tuhaf bulmadım açıkçası

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

şu erkeklerin aklının şeyinin ucunda olması ne kadar kötü bişey ne geliyo başlarına ondan geliyo zaten ama bende koparırdım kıyameti ne demek bara gitmek fln başka konuşacak yer kalmamışta bi tek bar mı kalmış yada bu adamın başka bekar arkadaşı yokmuda evli adamı alıp bara gidiyo

Bende bu ihtimali düşündüm. Sözkonusu ateşle barut olunca şeytan dürtüyo haklı olarak, napalım

hastaneye gittikleri dogru ve kesin, aradim hastaneye..neden bana yalan söylesinler tanimaz etmezler..

neyse tabiki beyfendiyi korumuyorum hic bir sekilde..

zaten deli etti beni... tekrar bastan anlat olanlari LÜTFEN dedim.. sen iyice kafayi yedin yüz kere mi anlatayim ayni seyi diyerek üstte cikti hemde sesini yükseltti.. ilk kez bu kadar cok bagirdi bana..

noluyor buna simdi yaa.. gözlerim doldu karsisinda yemin ediyorum..

Bence yalan
Ama senin yaptıklarından sonra artık adamın sana yalan söylemesini ve başka arayışlara girmesini tuhaf bulmadım açıkçası

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet tabiki tek hatali ve suclu benim..

baska arayislara girecekse bir zahmet haber versinde, bosanip bende yoluma bakayim, belki bende baska arayislara girerim.. kimse vazgecilmez degil sonucta..

ne yapmış ki konu sahibi canım...o kısmı görmedimm??

ne yapmış ki konu sahibi canım...o kısmı görmedimm??

yaptigim sey, huzursuzluk.. aglama sizlanma.. cogu zamanda soguk davranma..su 1 yil bu sekilde gecti ..

yeni yeni toparliyordum ki, simdi bu cikti basima..

ailemin istemedigi bir evlilik yaptim, simdiki aklim olsa evlenmezdim cünkü evlilik sebebimiz ailemin belki yumusayacagini düsündügümüz icindi, hazir oldugumuz icin degil.

sonuc olarak olan bize oldu, ailem beni red etti, bizde hazir olmadigimiz icin bocaladik.. ikimizde bocaladik.. o bana göre ilimli yaklassada olaylara, hazir olmadigini dile getirmisti bir kac kere.. pisman degilmis kesinlikle ama böyle hayal etmemis..

bende böyle hayal etmemistim.. napalimm.---

Ya tepkilere bak hem suclu hem güclü. O gece o barda karsı cinsle hic tanımadıgı halde masum da olsa muhabbete girisen sen olsaydın, bu kadar kolay mı gecistirebilcekti acaba konuyu.
Empati sıfır bu erkeklerde, vallahi sinir oluyorum bazen bu bencil rahatlıklarına

havasini aldim geldim...

evet hem suclu hem güclü.. beni umursamayini ben hic umursamam.. ilgilenmiyorum ..

bana annem babam, sülalem sirtini dönmüs, sende dönersen cokmu?? koymaz artik bana..

haa ama aklini basini toplarsin, bende ayni sekilde ozaman bir sekilde devam ederiz, sevgimiz/saygdimiz oldugu sürece.. ama görüyorumki saygi denen sey tükeniyor... birdaha bana sesini yükseltirse onu evden atarim..kiramida tek basina pasa pasa öderim.. kendisi bilir, benim kaybedecegim hic birseyim yok canimdan baska..

kizlar bu erkekler 1gramlik beyinleriyle kendilerini birsey sanmasin.. herkes haddini bilsin ama degilmi?

onlar bize muhtac, bunun farkinda olalim, kendimizi ezdirmeyelimmm..

Çilem bence senin ailen aile değil..iyiki evlenmişsin ve gerçek yüzlerini görmüşsün..seni resmen bir kenara attılar sevdiğin adamla evlendin diye..milletin çocukları neler neler yapıyor yinede aileleri sahip çıkıyor kabul ediyor..kusura bakma ama çok cahil ve vicdansız bir ailen var evliliğini onlar için yıpratmana değmedi ama iyiki onlardan koptu..şimdi boşansan bile kendine hayat kurar ve kendi ayakların üzerinde durursun..istediğin gibi yaşarsın hayatını..

istedigim gibi yasarim ama yapayalnizim .. aile cok önemli su hayatta..

ben cok kirdim, üzdüm kalplerini ama bilerek degil.. yada sonradan bilerek ama bende kirildim..

sonra düsündüm her an ölüp gidebiliriz, saniye sasmaz bilirsin vakit geldimi.. ve onlari kaybedersem bu azapla yasayamam diye kac kere gittim yanlarina..

yada ayni sekilde onlarin icinde geceleri, ölür kalirsam üzülmesinler, barisalim diye ama ne fayda..

Bence cocuk yapmalisin. Sana yoldas olur :)

sen bu adam için aileni sana bu yaşına kadar bakan kişilere sırtını döndün ve adamın sana yaptıklarına bak..
kocanı temize çıkarma hiç kocan bildiğin karı kızla yatmış kalkmış sabah eve gelmiş hastane olayları filan yalan zaten suçlu olmasa sana bagırıp çağırmaz canım.. zaten seni oyalamış arkadaşlarlayım diye uydurmuş yalan üstüne yalan ben olsam affetmez süründürürdüm

Güçlü ol ona karşı hiç taviz verme ! bedelini de ödemeli !
Peki naptın araştırdın mı detayları ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…