- 17 Nisan 2011
- 3.259
- 162
- 373
- Konu Sahibi eSmerimSin
-
hastaneye gittigi kesin mi? geceyi kizlarla gecirmis olmadiklarina emin misin?
Bende bu ihtimali düşündüm. Sözkonusu ateşle barut olunca şeytan dürtüyo haklı olarak, napalım
Bence yalan
Ama senin yaptıklarından sonra artık adamın sana yalan söylemesini ve başka arayışlara girmesini tuhaf bulmadım açıkçası
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bence yalan
Ama senin yaptıklarından sonra artık adamın sana yalan söylemesini ve başka arayışlara girmesini tuhaf bulmadım açıkçası
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ne yapmış ki konu sahibi canım...o kısmı görmedimm??
hastaneye gittikleri dogru ve kesin, aradim hastaneye..neden bana yalan söylesinler tanimaz etmezler..
neyse tabiki beyfendiyi korumuyorum hic bir sekilde..
zaten deli etti beni... tekrar bastan anlat olanlari LÜTFEN dedim.. sen iyice kafayi yedin yüz kere mi anlatayim ayni seyi diyerek üstte cikti hemde sesini yükseltti.. ilk kez bu kadar cok bagirdi bana..
noluyor buna simdi yaa.. gözlerim doldu karsisinda yemin ediyorum..
yaptigim sey, huzursuzluk.. aglama sizlanma.. cogu zamanda soguk davranma..su 1 yil bu sekilde gecti ..
yeni yeni toparliyordum ki, simdi bu cikti basima..
ailemin istemedigi bir evlilik yaptim, simdiki aklim olsa evlenmezdim cünkü evlilik sebebimiz ailemin belki yumusayacagini düsündügümüz icindi, hazir oldugumuz icin degil.
sonuc olarak olan bize oldu, ailem beni red etti, bizde hazir olmadigimiz icin bocaladik.. ikimizde bocaladik.. o bana göre ilimli yaklassada olaylara, hazir olmadigini dile getirmisti bir kac kere.. pisman degilmis kesinlikle ama böyle hayal etmemis..
bende böyle hayal etmemistim.. napalimm.---
Çilem bence senin ailen aile değil..iyiki evlenmişsin ve gerçek yüzlerini görmüşsün..seni resmen bir kenara attılar sevdiğin adamla evlendin diye..milletin çocukları neler neler yapıyor yinede aileleri sahip çıkıyor kabul ediyor..kusura bakma ama çok cahil ve vicdansız bir ailen var evliliğini onlar için yıpratmana değmedi ama iyiki onlardan koptu..şimdi boşansan bile kendine hayat kurar ve kendi ayakların üzerinde durursun..istediğin gibi yaşarsın hayatını..
istedigim gibi yasarim ama yapayalnizim .. aile cok önemli su hayatta..
ben cok kirdim, üzdüm kalplerini ama bilerek degil.. yada sonradan bilerek ama bende kirildim..
sonra düsündüm her an ölüp gidebiliriz, saniye sasmaz bilirsin vakit geldimi.. ve onlari kaybedersem bu azapla yasayamam diye kac kere gittim yanlarina..
yada ayni sekilde onlarin icinde geceleri, ölür kalirsam üzülmesinler, barisalim diye ama ne fayda..
Bence cocuk yapmalisin. Sana yoldas olur :)
Bu bir şakaysa bile hiç komik değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?