- Konu Sahibi eSmerimSin
-
Bir şeyler olmuş evet aldatmış mı değil mi bilemeyiz ama bir şeyler olmuş. Kızları anlatma sebebi de bir nevi vicdan rahatlatma. Ben hiç konuşmadım yapmadım etmedim diyerek yaptığını temize çekmeye çalışıyor. Ama gerçekten geceyi onlarla geçirseydi kızlardan hiç bahsetmezdi. Sadece barda yatak muhabbeti de yapmış olabilirler. İğrenç.
canım sen gittikleri hastaneye gidip sorsana acile gittilerse illaki bi giriş kaydı olur ismi geçer öyle değilmi ?eğer hastaneye gidip öğrenebilirsen net cevabı alırsın
bu aklima gelmedi degil ama inan mecalim yoktu aramaya..ve baska birsey duymaya..ama aricam simdi.
içinde şüphe kalıcana ara tabi hatta yakınsa hastane git sor belki daha iyi bilgi alırsın.hastanede ne kadar süre kaldıklarını öğrenebilirsin belki.ümid ediyorum inşallah gitmişlerdir hastaneye gerçektir...bu aklima gelmedi degil ama inan mecalim yoktu aramaya..ve baska birsey duymaya..ama aricam simdi.
eğer vermezseler mesela hastaneye gidip bi güvenlikciye durumu olduğu gibi anlatıp ondan yardım isteyebilir ben öyle yapardım bu durumdaama bilgisi vermezler ki
Bu yorumuna yorum yapicam. Su annenle olan konusmana. Soylemesi ve yazmasi cok kolay geliyorda "salla!" diyecegim artik. Her cocuk doguran kadin anne olamiyor iste. Bu konuda seninle ozel mesaj olarak konusmak isterim.
Mario ya gelince, o da artik sinirini asti. Kimseye katlanma. Calisan bi kadinsin iste. Isine saril, yukselmeye bak. Bagimsiz ol. Bu dunyada kimsenin kahrini cekmek zorunda degilsin. Basinda ona ailen yuzunden kotu davranmis olabilirsin ama bu ona artik hayatinin sonuna kadar sana karsi bu rahat tavri takinmasini gerektirmez. Seni uzmeye devam ederse bas tekmeyi kicina. Kimse senden degerli degil.
pööff... igrenc hakkikaten..
eve sabaha karsi geldi, 4bucuk 5 arasi.. eger birseyler yapmis olsa daha mi gec gelirdi..? dus mus fln biseyler alirdi ama degilmi? bu gelir gelmez aciklama yapti, soyundu dökündü yatti..kiyafetlerini kokladim ve sigara+alkol disinda baska bir koku alamadim.. yataga kadar gittigini düsünmüyorum birseyler karistirdiysa bile.. gerci bunun hicbir sekilde affi olmaz.. sadece öpüsmüs olsa bile, yada dokunmus olsa bile bu aldatmaya girer..
eğer vermezseler mesela hastaneye gidip bi güvenlikciye durumu olduğu gibi anlatıp ondan yardım isteyebilir ben öyle yapardım bu durumda
Öpüşmeyi dokunmayı bırak o amaçla o kızlarla konuşması ya da farklı muhabbetlere girmesi bile aldatmadır. Ama ne olduğunu asla tam olarak bilemeyeceksin ya çok kötü bir durum
türkiyede nasil yürür bu isler bilmiyorum ama bende bilgi almakta bir sorun cikmadi..
aradim yenice, direkt sormadim, arkadasin ismini vererek, dün acile gelmisti gece, ve sanirim ceketini orda unutmus, bir bakabilirmisiniz dedim, oda bir sn.bakiyorum fln dedi, evet dün gece gelmis ayagindan dolayi ama ceketini bilemeyecegim, numaranizi yazayim, sizi geri ararim dedi.. bende suratina kapattim.. =)
tamam.. cevabimi aldimm benn..
böyle şeyleri okudukça evlilikten soğuyorum
evet öyle dedi ama hastaneye gitme geregi duyacak birsey gibi gözükmüyor..neyse
belki cok acimistir gitmisdirler..bilemiyorum..ama arkadas hic güvenilir bir tip degil..
bir sinsilik seziyorum onda..
O hastahaneye gidip gitmediğini öğrenebilirsin canım ama öğrendikten sonra ne yapacaksın ki :/ zor bir durum gerçekten ama öğrenip kahrolmaktan iyidir eğer yolunu ayırmaya cesaretin yoksa üzerini kapatıp geçmeni öneririm insan inanmak istemez çok haklısın arkadaşıyla mesafe koymasını isteyebilirsin eşine inanmadığını hissettirebilirsin bir daha yapmaya cesaret edemesin diye :/
4. sayfaya kadar okudum. bence eşinizin ilgisiz ve umursamaz tutumu yüzünden biraz özgüven problemi yasıyorsunuz (kişi kendinden bilir işi-benzer dertten muzdaribim)bu aklima gelmedi degil ama inan mecalim yoktu aramaya..ve baska birsey duymaya..ama aricam simdi.
yanlış alıntıladınız.Hastaneye gitmis olmalarina sevindim :))
insallah kotu bi sey yapmamistir esiniz ve evliliginiz guzel gider :)
Evet,ozur dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?