kizlar ben bu adama ne yapayim simdi?

pööff... igrenc hakkikaten..

eve sabaha karsi geldi, 4bucuk 5 arasi.. eger birseyler yapmis olsa daha mi gec gelirdi..? dus mus fln biseyler alirdi ama degilmi? bu gelir gelmez aciklama yapti, soyundu dökündü yatti..kiyafetlerini kokladim ve sigara+alkol disinda baska bir koku alamadim.. yataga kadar gittigini düsünmüyorum birseyler karistirdiysa bile.. gerci bunun hicbir sekilde affi olmaz.. sadece öpüsmüs olsa bile, yada dokunmus olsa bile bu aldatmaya girer..

canım sen gittikleri hastaneye gidip sorsana acile gittilerse illaki bi giriş kaydı olur ismi geçer öyle değilmi ?eğer hastaneye gidip öğrenebilirsen net cevabı alırsın

bu aklima gelmedi degil ama inan mecalim yoktu aramaya..ve baska birsey duymaya..ama aricam simdi.

bu aklima gelmedi degil ama inan mecalim yoktu aramaya..ve baska birsey duymaya..ama aricam simdi.
içinde şüphe kalıcana ara tabi hatta yakınsa hastane git sor belki daha iyi bilgi alırsın.hastanede ne kadar süre kaldıklarını öğrenebilirsin belki.ümid ediyorum inşallah gitmişlerdir hastaneye gerçektir...

arada bir özlesem de bende artik sogudum biliyor musun.. benim icim rahat.. elimden geleni yaptigima inaniyorum..yarin birgün ararda gel derse giderim, hasta olur, muhtac olur yaninda olurum(imkanim el verdigince) ama onun disinda malesef bir ailem yok..kabullendim bunu..eskisi gibide aglama krizlerine girmiyorum.. bazen geceleri göz yasi döksemde, hangimiz bazi geceler hüzünlenmiyoruz ki... bu cok normal..

mario ya karsi vicdan azabi duyuyorum ben.. bu tabiki ona beni aldatma hakkini vermez ama..

ve son zamandir da gercekten aramiz iyiye gidiyordu.. cok güzel bir balkonumuz var, orda kahve esliginde cok sohbet eder olduk son zamandir.. en baslardaki gibi, konusarak gülerek vakit gecirdik son zamandir ama yine illa birsey olmasi lazimdi sanki.. bir bu eksiktii..

güvenim sarsildi..

Öpüşmeyi dokunmayı bırak o amaçla o kızlarla konuşması ya da farklı muhabbetlere girmesi bile aldatmadır. Ama ne olduğunu asla tam olarak bilemeyeceksin ya çok kötü bir durum

eğer vermezseler mesela hastaneye gidip bi güvenlikciye durumu olduğu gibi anlatıp ondan yardım isteyebilir ben öyle yapardım bu durumda

türkiyede nasil yürür bu isler bilmiyorum ama bende bilgi almakta bir sorun cikmadi..

aradim yenice, direkt sormadim, arkadasin ismini vererek, dün acile gelmisti gece, ve sanirim ceketini orda unutmus, bir bakabilirmisiniz dedim, oda bir sn.bakiyorum fln dedi, evet dün gece gelmis ayagindan dolayi ama ceketini bilemeyecegim, numaranizi yazayim, sizi geri ararim dedi.. bende suratina kapattim.. =)

tamam.. cevabimi aldimm benn..

Öpüşmeyi dokunmayı bırak o amaçla o kızlarla konuşması ya da farklı muhabbetlere girmesi bile aldatmadır. Ama ne olduğunu asla tam olarak bilemeyeceksin ya çok kötü bir durum

en azindan artik yalan söylemedigini biliyorum hastane konusunda..

neyse yinede yazdim bunu ben bir kenara... günü gelir, sorarim bir sekilde..

en azından yalan değilmiş canım :) buda iyi olsun

Aslında kocalarımızı bekar arkadaşlarıyla görüştürmemek gerekiyor.Bizimki de ben bi ara il dışına anneme gittim hemen bekarlarla halı saha ekibi kurmuşlar,şimdi de bu başladı.Genç kızlara tavsiyemdir,evlenince kocalarınızı bekar arkadaşlarıyla görüştürmeyin valla.

evet öyle dedi ama hastaneye gitme geregi duyacak birsey gibi gözükmüyor..neyse

belki cok acimistir gitmisdirler..bilemiyorum..ama arkadas hic güvenilir bir tip degil..

bir sinsilik seziyorum onda..

O hastahaneye gidip gitmediğini öğrenebilirsin canım ama öğrendikten sonra ne yapacaksın ki :/ zor bir durum gerçekten ama öğrenip kahrolmaktan iyidir eğer yolunu ayırmaya cesaretin yoksa üzerini kapatıp geçmeni öneririm insan inanmak istemez çok haklısın arkadaşıyla mesafe koymasını isteyebilirsin eşine inanmadığını hissettirebilirsin bir daha yapmaya cesaret edemesin diye :/

Hastaneye gitmis olmalarina sevindim :))
insallah kotu bi sey yapmamistir esiniz ve evliliginiz guzel gider :)

4. sayfaya kadar okudum. bence eşinizin ilgisiz ve umursamaz tutumu yüzünden biraz özgüven problemi yasıyorsunuz (kişi kendinden bilir işi-benzer dertten muzdaribim)

bu olayı ben yasasaydım eminim benzer düşünceler benim de beynimi kemirirdi, bu da benim paranoyamdan değil adamın verdiği güvensizlikten dolayı olurdu. yoksa eşiniz zaten ilgili, onemseyen bir adam olsa, orada o saate kadar durmazdı ve dursa da sizi habersiz bırakmazdı. yani arkadasıının ayagının ''incindiğini'' siz fotograflardan değil, olay olduğu an ya da hastaneye gittiklerinde sizi arayıp haber vermesinden ogrenirdinz. tüm bunları yapmadığı için olayı kendi kafanızda sekillendirmeye calısıyorsunuz haklı olarak.

okuduğumda ilk aklıma gelen su oldu; eğer aldatsaydı aklınızdan geçtiği gibi, ya da baska yakısıksız durum olsaydı, sizin bu paranoyayı yapmanıza seebiyet veren kız ve bar hikayesini anlatmazdı. x'le oturduk kafamı sısırdi butün gece, içti içti sonrada düşüp bacağını zedeledi vs derdi siz de bu kadar derin düşünmezdiniz. hadi yaa üzüldüm deyip adama odaklanırdınız bence, ama kızlardan bahsettiği anda kilit noktanız orası olmus haliyle.

eşiniz cok zeki bir adam mıdır bilmiyorum orasına siz karar verin, bu hikayeyi daha sonra bir yerden duymamanız için onceden anlatmış olması, ya da daha büyük bir cirkinliği ortmek için olayı bastan hafifleterek anlatması (bir gün ortaya cıkarsa, bir sey yapmıs olsam kızlardan bahseder miydim, ben o kadar salak mıyım? diyebilmek için) ihtimalleri de, düşük olsa da kenarda tutulabilir.

haa ama tipik düz adamsa zaten fazla takılmayın,bu kadar ince düşünebileceğini sanmam, hızlı hızlı anlatmıs olması da, alkolün etkisidir. sabah uyandığında dün gece uyku sersemiydim tam anlamadım diyerek, olayı tekrar anlattırmayı deneyin, bakalım yine aynı sekilde mi anlatacak. yalan söylüyorsa bir yerde fire verir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Esiniz o kizlarla sohbet vs anlatmistir cunku muhtemelen birileri onlari görmüştür.. Ayrica bir insanin arkadasi düştüğünde kim fotograf ceker ne sacma bir senayo Bir arkadasta kizlar evlenince kocalarinizi bekar erkek arkadaslariyla gorusturmeyin demis güldüm Evli erkekler sanki sutten cikma ak kasik! Ben de aldatilmis bir kadinim ve adamin icinde varsa yapar oyle bekar arkadaslarina camur atmaya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…