Kızlar Ben Çok Kötüyüm

sana koca bir yolluyorum...
Alıyorum en sevdiğim blogger arkadaşım :)
Seni çok seviyom
Keşke tasarım yapsan da ben de onları alsam
Keyfim yerine gelirdi :)

Hatta ben akşam belki senin oralara gelebilirim. Görüşürüz. Haber ederim. Dışarı çıkarız belki.
Yoksa şu psikolojiden çıkamayacağım

Diyorum ya işte maalesef saçma sapan düşüncelere dalıyoruz fütursuzca sonrasında da başımıza bir şey gelince aman aman ben öbürüne bile razıydım diyoruz.. Hayatta böyle müsibetler çıktıkça sanırım anlayacağız değerimizi... Gerçekten öyle belli ki sen de çok şeyler yaşamışsın ama yine de kimse anlamıyor. Hele ki insanın kendi kanı canı bile anlamayınca diğerlerine laf söylemeye bile çekiniyor insan.. Amin Allah tüm sevdiklerimizi korusun

İşte bizde ki sıkıntı herkesi kendimiz gibi düşünmek.
Bizim gibi olmalarını beklemek.
Olmadıkları için sinirlenmek.

Bende de var bu. Ha ben burdaki üyeler için öyle düşünmüyorum, düşündüğüm kişi farklı ama istiyorum benim gibi olsun.

Evet canım ne aile ne arkadaş hepsi boş bu günleri bir atlatalım inşallah biz onlar gibi olmayız düştüklerinde yanlarında olma erdemi versin Allah.. Bazen bende onların benim çektiklerimi çekmesini ve beni anlamalarını istiyorum yanlarında olmayarak intikam alıcam sanki. Ama içimdeki iyi taraf vicdanım Allah korusun diyor.

cancaazım depresyondasın orası net... geçmiş olsun... bence terapiden ziyade -bak burası çok önemli- doktorun kurallarına uyacağın ilaç tedavisi şart... hasta olmak fikrini önce bir normalleştir kafanda sonra çözüm için çabala...

ayrıca ankaradaysan gel kafaları çekelim:)

Değilim, ama çağıracaksan gelirim vallahi ahahha

Bende elimdeki çocuğun kıymetini bilmeden bazen nerden çıktı şimdi diye nankörlük ediyorum.az daha yazarsam konuyu kendi konuma çeviricem bu gidişle.

Depresyona girmişiz toptan herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…