- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi queenofhaters
-
Soruna çözüm olamam ama seni görmeden, burdan tanıdığım kadarıyla seviyorum :) Düşüncelerini, deliliklerini kendime yakın buluyorum. Üzülme demekle olsa keşke. Zor dönemler hepimizde oluyor. Malesef ilaç kurtarıyor en sonunda... Tek bir tavsiyem olabilir, canın istemese de çık gez, arkadaşlarınla vakit geçir. Sen iyi birisin. Kendini üzme.Saat 6' da psikolog randevum var, ama katlanamayacak gibiyim. He çözüm burada da değil, biliyorum. Siz bir şey yapamazsınız bana.
Sadece içi dökmek ve rahatlamak istiyorum.
Birkaç gündür o kadar saldırganım ki sağa sola vurup kırıyorum.
Kendime zarar veriyorum. Hem fiziksel hem ruhsal. iyi hissetmiyorum.
Sürekli böyle küfretme duygusu, resimleri parçalama.
Bir de resmen acı çekmekten zevk alır pozisyona geldim. Hani böyle dişlerimizi çok sert sıkınca beynimiz uyuşuyor gibi oluyor ha bir de acıyor mesela, o duyguya bayılıyorum diyelim en basitinden. Bunun dışında çok salak işler de yaptım ama şimdi söylemeyeyim.
Evden herkesi kovdum, gidin dedim. Kimse de beni çekmez zaten şu ruh haliyle. anam kardeşim falan da iyi takıl bari sen kendi kendine dediler. Yoksa milletin canını sıkacağım yani yok yere, küfrediyorum.
İş falan yaptığım yok, doğru düzgün banyo falan yaptığım da yok. Evden çıkmıyorum. Bilgisayar elimde bütün gün buradayım. Tuvaletimi dahi tutuyorum uzun süre sırf kalkmayayım diye. Hayır yani keşke kafamızı böyle taşın altına soksak hiçbir yeri görmesek uyusak falan. Hatta hep uyusak hiç uyanmasak.
Kızlarla dışarı çıkacaktık birkaç gün önce, onlar da gel biraz kafa dağıtırsın dediler. Önce söz verdim sonra da vazgeçtim gitmedim. Neden böyle yaptığımı da bilmiyorum. Ben çıktım, çok salak işler yaptım. Döndüm sonra.
Ben tekim bu arada artık, tek tabanca devam edeceğim. Yani adamla da konuşmadık bayağı 10 günü falan geçti.
Yazışmıyoruz da.
Hayır psikolog da bana hep saçma şeyler soruyor biliyor musunuz, hiç çözüm odaklı değil. Var mı içinizde psikolog, gerçi ben bildiklerime özelden sordum ama.
Yani bana sürekli en son ne zaman seviştin, en son ne zaman adet oldun ya da babanla aran nasıldı falan gibi sorular soruyor. Değiştirdim bu arada psikoloğumu.
Hiç hiç böyle oldunuz mu ya
Yaa bir de çok şişko olursam o zaman hakikaten gideceğim yani. Şimdi en azından popom şekilli karın kaslarım var fiziğim güzel diye seviniyorum. Zaten kısayım ben biliyor musun, yani azcık kilo alsam çok çirkin olurum o zaman da kendimi beğenmemDiyeti bırak bari pray ... ben yedikçe mutlu olanlardanım .
Bu arada bu dönem geçecektir sende biliyorsun da , süresi uzamasın .
Yaa bir de çok şişko olursam o zaman hakikaten gideceğim yani. Şimdi en azından popom şekilli karın kaslarım var fiziğim güzel diye seviniyorum. Zaten kısayım ben biliyor musun, yani azcık kilo alsam çok çirkin olurum o zaman da kendimi beğenmem
Ben de seni seviyorum Emira, sen de benim tanıdığım en donanımlı Din Kültürü öğretmenlerinden birisin.Seni sadece buradaki yazılarından tanıyorum. Aslında tamamen zıt karakterlerde gibiyiz. Yine de nedensizce seni seviyorum :) inşallah aradığın iç huzurunu en kısa sürede bulursun...
Hayal et, bir zaman makinesi icat edilmiş. Şimdi gözlerini kapat ve o zaman makinesiyle hatırladığın en küçük, en çaresiz,en savunmasız Prayin yanına git. Onu kucağına al, yanaklarını sev, saçlarını okşa. Ağlıyor mu? Korkuyor mu? Ona her zaman onu koruyacağını ve seveceğini söyle. Korkmamasını söyle. Evet daha pek çok zorluklar yaşayacak ama hepsinden daha da güçlenmiş olarak çıkacak...
Almam mı, ben senelerdir kullanıyorum. Piyasadaki neredeyse tüm ilaçları verdiler bana, Atarax, Estorex, Pasiflora hep bunlar, zaten bağımlı yapıyorlar. O yüzden psikoloğum azalt diyor.burdaki yazışmalarından sizin agresif bir kişiliğiniz olduğu belli bana kızmayı lütfen. atarlısınız yani.
işte psikolojik bir sıkıntında da şiddet uyguluyorsunuz. eşyalara falan, insanlara da psikolojik şiddet.
benim kardeşim de çok uyumsuzdur kesinlik çok zor bir insan. ama o bize saldıramaz karşılığını alabileceğini düşünür.
acaba psikiyatrdan mı destek alsanız ilaçlı tedavi gibi. şu an diğer kardeşim psikiyatrı bölümünde geçici görev yapıyor ve ilaçların iyi ki olduğunu söylüyor. ama geç kalmayın lütfen kendinize zarar.
hahahah teşekkür ederim, ilaçlar evet mecbur kullanıyorumSoruna çözüm olamam ama seni görmeden, burdan tanıdığım kadarıyla seviyorum :) Düşüncelerini, deliliklerini kendime yakın buluyorum. Üzülme demekle olsa keşke. Zor dönemler hepimizde oluyor. Malesef ilaç kurtarıyor en sonunda... Tek bir tavsiyem olabilir, canın istemese de çık gez, arkadaşlarınla vakit geçir. Sen iyi birisin. Kendini üzme.
Almam mı, ben senelerdir kullanıyorum. Piyasadaki neredeyse tüm ilaçları verdiler bana, Atarax, Estorex, Pasiflora hep bunlar, zaten bağımlı yapıyorlar. O yüzden psikoloğum azalt diyor.
Ben de seni seviyorum Emira, sen de benim tanıdığım en donanımlı Din Kültürü öğretmenlerinden birisin.
Dur kalp da koyayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?