Kızlar Ben Çok Kötüyüm

3 seansdır buna gidiyorum. Bu 4. olacak yani yeni.
Psikoterapi diyor başka bir şey demiyor.
Bir de 2 yıl sürebilir diyor. İstanbuldayım istersen özelden söyleyeyim adını

Yanardag gibi patliyosun suan durup durup birikintilerin cikiyor disari, zamaninda icine attiklarini kusuyosun. Buda bir dönem, ilerde pisman olucaksin belki sunu kusmayaydim iyiydi diye. Ama olsun rahatlicaksan rahatla. Birazda baskalari katlansin sana.

(Önceki konunuda okudum, yasadiklarinda benzerliklerimiz var)

Topluca depresyondayız... Şiddet ve intihar eğilimim yüksek.. Geçen gün içimden Allahım keşke şöyle bana bir şey olsa beyin kanaması kalp krizi gibi ama öldürmesin şöyle herkes bir değerimi anlasın bana acısın benim farkıma varsın diye söylenirken buldum kendimi.. Bunu dedikten sonra sabah bir kalktım sol koltuk altımda yumruk gibi bir çıban çıkı ki düşmanım başına vermesin öyle böyle bir ağrım yoktu sonra astımlıyım nefes darlığım başladı 3 gecedir nerdeyse uyku uyuyamıyorum... Dedim ki al işte aldın mı cevabını sen daha bunlara sabredemiyorsun diye... Nihayetinde kimse değerimi de anlamadı halimi hatrımı da sormadı yaşadığım kötü şeyleri de onaylamadı ben çektiğim acıyla kaldım... Sadece eşim acı çekti karşımda o kadar..

bu hallerın bır sebebı olmalı ıyı degılsın anladık nrmalde degılsın ama pskologında en az senın kadar normal degıl bence gıtme ona... herkesın saldırgan anı olur ve bunun bır sebebı olur kişinin beklentılerı karsılaşılanınca saldırganlık gıder bu kadar uzun surmez suruyrsa sınırının sebebı ortadan kalkmamıstr cok bılımsel konustum ama ben psıkolojıden bı nane anlamam kendımden bılıyrum sadece :) kendımı gzlemledıgım kadaryla byle oluyor meselaaa bır haftasonu sureklı kahvaltı hazırla onu topla yemek yap etrafı tpla temızle derken akşam olmus baktım kı ev dagılmaya ben temızlıge halaaa devam edıyrum korıdrun ortasında yeter ulan ben bu evın hızmetcısımıyım bıktım benım dınlenmeye hakkım yok mu dıye bagırıyorum ama delırdım snra esım yanıma geldı tamam hayatım yruldun mu haklısın gel elını yuzunu yıkayalım dedı snra koltuga oturttu kahve yaptı al hadı kk ya gır dedı elıme telefnu verddı hala sınırden elım tıtrıyrdu tv den muzık falan actı yarım saat snra nrmale dnmustum yanı sınırın sebebını tespıt etmen lazım canım

@prayforlosers
Yorumların dikkatimi çektiği için okuyorum..
Başlığı görüp tıklayınca adını görünce şaşırdım evet
Dün bir konuya " ben ilk buluşmada fofenk fofenk takilirim " yorumunu defalarca okudum..

Bugün bu konu...
Aslında özünde iyi ama bir o kadar mazosist... Farkında olmadan en büyük acıyı da kederi de kendine yasatiyorsun pray...

Depresyonda olduğun aşikar. Ama piskologunu sevmedim bende... DeğiştirmeN iyi olmuş...

Hayat kısa Pray...
Cok kısa...
Kendine acimayi bırak artık...
Gücünün farkına var...
Ne istiyorsan onu yasa onu yap...
Ama kuralların olsun...

Kimsenin seni kullanmasına yahut senin onları kullanmana müsade etme...
Eşini eski eşini sil at... Baştan başla...
Daha çok gencsin...Zayıfsın guzelmissin bak karın kasların bile var :)

Sen önce kendine yardım edeceksin...
Psikolog yahut psikiyatr değil. ..
Sen istersen sonuç alırsın...

Bir öğrencim vardi... Erkek... 14 yaşında...
Kendini ölü sanıyordu.. Ben yasamiyorum hocam diyordu. Benim kalbim atıyor bakmayın aslında ben cesedim.. Tedaviye cevap vermedi... Bu yaz 16 ağustosta gerçekten kaybettik onu...

Diyorum ya.. Şükür ki akıl sağlığımız yerinde... NeyiN yanlış neyin doğru olduğunu biliyoruz. Sadece yanlışta ısrar etmenin lüzumu yoktur... Kanepeyi ayağına indirince kimseye birşey olmuyor. Sadece sana bir tuhaf bakışlar artar...

Kendini sev pray... Hayatı sev... Kalk negatif elektriğini suya hapset...

sen bence etrafdakilere değil komple kendine zarar veriyosun.
hele tuvaletimi tutuyorum yazmışsın oha dedim bu nasıl bi psikopatlık:)))
naparsan kendine yaparsın o yüzden çözüm yolu sende.

psikologa gitmen ve bu bize yazdıklarını ona anlatmalısın.
sana biz bi şey yapamayız bu anlatıklarına karşılık
ve bize de sonucunu yaz .

Her ne kadar tanimasamda cok seviyorum kiz seni:))yorumlarin kendini ifade etme seklin,kendime cok yakin hissettigim uyelerdensinsendeki gucun farkinda degilsin...oyle her acida ezilip buzulup uhuhu aglayipta bir kenarda zamani ziyan edecek bir yapin yok senin!yanlis anlasilmasin (aglayanlara lafim yok)benimde salya sumuk hoykure hoykure agladigim zamanlarim oldu:))anladin sen beni..hayatta bir amacin bir hedefin varmi?once bunu dusun mesela BEN NE ISTIYORUM?beklentilerini yaz,yasamak istediklerini..bir kenarada yedigin kaziklari,hayal kirikliklarini,hazmedemediklerini yaz gulum sayfalari doldursada yaz vazgecme...haa bide bazi hatalar yaptim diyorsun neye gore hata?sana goremi (tabi boyutunada bagli)ama yine senin secimin yasamis olduklarin..kendini yasadigin hic birseyin suclama yapma..gec aynanin karsisina (hata saydigin seyler icin)yaptim evet, yasadim lan!bunu yasamayi ben sectim hadi !ne olacaksa olsun en fazla ne kaybedebilirim be?ben buyum yanlislarimla dogrularimla BEN KENDIMI SEVIYORUM! yap bunu tavsiye ederim:)sen bunun altindan da kalkarsin arkadasim...

benim ygs sınavından cıktıktan sonra tarif edilemez bir üzüntü içinde marketten cin biberi alıp ardı ardına yediğim gibi. bu acı verme hissi unutmak için cismin acı cekerken az da olsa unutuyorsun.kosmak yütümekte iyi gelr unutmana. vucudunda serotonin azalmıstır pskiyatriste gitsen ilaç rahatlatr

Amaaaan boşver be pray.
Kim zarar vermiyor ki etrafa.
Kim kendisine zarar vermiyor ki.

Milletin ailesinde sorun oluyor başkalarına yansıtıyor huzursuzluk yaratıyor.
Kendisi sorunlu oluyor tamamen çevreye zarar.

Yani illa kırmak dökmek gerekmiyor her türlü psikolojik şiddete maruz kalıyoruz.

Biri benim canımı sıkıyorsa illa kafamda sise kırması gerekmiyor. Sonuç ayni huzursuz ve mutsuz insanlar.

Herkesin derdi var ya.
Kimi en ufaginda kimi daha büyük olaylarda pes ediyor ama ediyor.

İçimizde ki sevgi eksikliğinden hepsi.
Bencilligimizden.

Hep ben daha iyi olmalıyım düşüncesinden.
Kadınlar özellikle tatmin edilemez egolara sahip.
Tatmin edilemeyince ortaya çıkan sonuçlar.

Ben de her şeyi kırıp dökmek istiyorum.
Böyle bir yere götürseler beni ama sonradan döküp kirdiklarimi kendim toplamak zorunda kalmasam.
Evde yapamiyorum malum anacigimin özenle aldığı tabağı çanağı nasıl kırarım. Yazık olur.

Var mı öyle bir yer.
Karacaya mi gideyim kütahya porselene mi?
Bernardo mu? Schafer mi?

Paşabahçe de olabilir.

Kirdiklarimin parasını ödeyecek meblağ da yok oh gelsin yalnızlık

İnsan acının da çılgınlığın da en dibini yaşamadan rahatlamıyor.

Mutlu olmadan mutsuzluğu görmek gerek yoksa değerini bilemiyoruz sanırım.

hahahahahha, teşekkür ederim mutlu etti beni yorumun :)
Çok mu şaşırtıyorum seni, 30a az kaldı sayılır ben çocuk ruhluyum. Çözmem gerek, ama işte bu konuda sıkıntılar çıkıyor.
İlk buluşmada fofenk takılmam. Canım fofenk takılmak istiyorsa fofenk takılırım, bazen de istemiyor :) Orası biraz hatalı olmuş.

Öptüm senii kocaman kalp teşekkürler yorumun için

Cunku sen aciyi dibine kadar yasadigin zaman tatmin oluyorsun..aziyla icin rahatlamiyor:)

evliyim yeni bebek sahibiyim girmediğim lohusslık depresyonuna giricem diye korkuyorum. su sıralar gerseye takıgım eşimede neden ben senle evlendim sanki daha kibar biri olamazmıydı diye . bulundugum sehirde akraba yok arkadas var yok. hos insanlardan cok canım yandıgı için yaklasmayan benim cünkü samimiyetsiz ortamlar istemiyorum. hiç birsey yapasım gelmiyo

Canım @prayforlosers

Mutlu olman yüzümde tebessüm olarak sirayet etti bilesin...
Ben o yorumuna takilmadim. Zaten yazdığını biraz kızgınlık biraz yalnızlık birazda " hay böyle dünyanın içine " tarzı yazdığını anladigim için yazdım...

Bende sadece yaşça büyüğüm senden pray... Yoksa emin ol çocukluğun dibine kadar yaşadim... Son 4 aydır rafa kaldırdım...
Bazen bu çocuk ruhumun da bana bilmeden ettiği yaralarima...

Düzeleceğine eminim. Kendini tamir eden bir ruhun var senin... Hep böyle güçlü kal Pray...

Bende seni öpüyorum

Ay Allah korusun kız bak ben cidden hastayım romatizmam var çok ağrı çekiyorum ama ne benim ailem ne eşimin ailesinin umuru değil kimse kadir kıymet bilmiyor.
Bilseler zaten bunları düşündürtmezler bize.
Sadece eşim var yanımda senin gibi Allah onlara güç kuvvet versin

Gel benim çeyizleri kırak rahatlayak.
Yemin olsun bazı yorumları görüyorum burada, bu kadar cahil olunmaz diye öyle sinirleniyorum ki
Kendi kendime evde başlıyorum, ya gerizekalı mı bu millet, nasıl böyle olabilir nasıl şöyle olabilir bik bik

Sonra da diyorum ki kızım herkes senin gibi düşünmek zorunda mı
Sonra yine kendi kendime cevap veriyorum.
Hayııııııııır herkes istediği gibi düşünsün ama cahil olmasıııın

Böyle gidiyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…