- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi queenofhaters
-
3 seansdır buna gidiyorum. Bu 4. olacak yani yeni.Bende senin gibiyim kimseyi görmek istemiyorum iş yapmıyorum kendime bakmıyorum.
En büyük zararı kendime ve yanımdaki zavallı kocama veriyorum.
Psikolog araştırıyorum bende canım çünkü tükenmişlik ve depresyon var bizde.
Gittiğin psikolog ne uyguladı kaç seans gittin.?
psikologa gitmen ve bu bize yazdıklarını ona anlatmalısın.Saat 6' da psikolog randevum var, ama katlanamayacak gibiyim. He çözüm burada da değil, biliyorum. Siz bir şey yapamazsınız bana.
Sadece içi dökmek ve rahatlamak istiyorum.
Birkaç gündür o kadar saldırganım ki sağa sola vurup kırıyorum.
Kendime zarar veriyorum. Hem fiziksel hem ruhsal. iyi hissetmiyorum.
Sürekli böyle küfretme duygusu, resimleri parçalama.
Bir de resmen acı çekmekten zevk alır pozisyona geldim. Hani böyle dişlerimizi çok sert sıkınca beynimiz uyuşuyor gibi oluyor ha bir de acıyor mesela, o duyguya bayılıyorum diyelim en basitinden. Bunun dışında çok salak işler de yaptım ama şimdi söylemeyeyim.
Evden herkesi kovdum, gidin dedim. Kimse de beni çekmez zaten şu ruh haliyle. anam kardeşim falan da iyi takıl bari sen kendi kendine dediler. Yoksa milletin canını sıkacağım yani yok yere, küfrediyorum.
İş falan yaptığım yok, doğru düzgün banyo falan yaptığım da yok. Evden çıkmıyorum. Bilgisayar elimde bütün gün buradayım. Tuvaletimi dahi tutuyorum uzun süre sırf kalkmayayım diye. Hayır yani keşke kafamızı böyle taşın altına soksak hiçbir yeri görmesek uyusak falan. Hatta hep uyusak hiç uyanmasak.
Kızlarla dışarı çıkacaktık birkaç gün önce, onlar da gel biraz kafa dağıtırsın dediler. Önce söz verdim sonra da vazgeçtim gitmedim. Neden böyle yaptığımı da bilmiyorum. Ben çıktım, çok salak işler yaptım. Döndüm sonra.
Ben tekim bu arada artık, tek tabanca devam edeceğim. Yani adamla da konuşmadık bayağı 10 günü falan geçti.
Yazışmıyoruz da.
Hayır psikolog da bana hep saçma şeyler soruyor biliyor musunuz, hiç çözüm odaklı değil. Var mı içinizde psikolog, gerçi ben bildiklerime özelden sordum ama.
Yani bana sürekli en son ne zaman seviştin, en son ne zaman adet oldun ya da babanla aran nasıldı falan gibi sorular soruyor. Değiştirdim bu arada psikoloğumu.
Hiç hiç böyle oldunuz mu ya
Canım ben de sana özelden yazacaktım ama yazamıyorum neden?3 seansdır buna gidiyorum. Bu 4. olacak yani yeni.
Psikoterapi diyor başka bir şey demiyor.
Bir de 2 yıl sürebilir diyor. İstanbuldayım istersen özelden söyleyeyim adını
benim ygs sınavından cıktıktan sonra tarif edilemez bir üzüntü içinde marketten cin biberi alıp ardı ardına yediğim gibi. bu acı verme hissi unutmak için cismin acı cekerken az da olsa unutuyorsun.kosmak yütümekte iyi gelr unutmana. vucudunda serotonin azalmıstır pskiyatriste gitsen ilaç rahatlatrİşin aslı biraz da zzevk alıyorum yani bu yaptıklarımdan. Bakın mesela birini söyleyeceğim. Genelde bana mal demesinler diye bunu kimseye söylemem birkaç kişi dışında yani onlar biliyor forumdan.
Şimdi ben canımı yakmaktan çok hoşlanır oldum. dünden önceki gün mesela naptım biliyor musunuz. Koltuk var ya baza olan hani yatak oluyor.
Onu açtım ayağımı da altına soktum.
Sonra da böyle tık şeysi var ya. Onu da kapattım bıraktım.
Tak diye ayağıma düştü demiri sıkıştırdı. Ama acaip zevk aldım yani. O kadar acıdı ki hala yürürken çok sıkıntı çekiyorum. Gözümden yaş geldi, ama bayılıyorum o duyguya.
Ezildi mi oldu bilmiyorum. belki bir şey de olmamıştır doktora gitmedim yani
Sonra da bu his geçiyor ben kendi ezikliğimi başkasından çıkarmaya çalışıyorum
Bunu da ileride bana karşı kullanırsanız sizi öldürürüm he :)
Saat 6' da psikolog randevum var, ama katlanamayacak gibiyim. He çözüm burada da değil, biliyorum. Siz bir şey yapamazsınız bana.
Sadece içi dökmek ve rahatlamak istiyorum.
Birkaç gündür o kadar saldırganım ki sağa sola vurup kırıyorum.
Kendime zarar veriyorum. Hem fiziksel hem ruhsal. iyi hissetmiyorum.
Sürekli böyle küfretme duygusu, resimleri parçalama.
Bir de resmen acı çekmekten zevk alır pozisyona geldim. Hani böyle dişlerimizi çok sert sıkınca beynimiz uyuşuyor gibi oluyor ha bir de acıyor mesela, o duyguya bayılıyorum diyelim en basitinden. Bunun dışında çok salak işler de yaptım ama şimdi söylemeyeyim.
Evden herkesi kovdum, gidin dedim. Kimse de beni çekmez zaten şu ruh haliyle. anam kardeşim falan da iyi takıl bari sen kendi kendine dediler. Yoksa milletin canını sıkacağım yani yok yere, küfrediyorum.
İş falan yaptığım yok, doğru düzgün banyo falan yaptığım da yok. Evden çıkmıyorum. Bilgisayar elimde bütün gün buradayım. Tuvaletimi dahi tutuyorum uzun süre sırf kalkmayayım diye. Hayır yani keşke kafamızı böyle taşın altına soksak hiçbir yeri görmesek uyusak falan. Hatta hep uyusak hiç uyanmasak.
Kızlarla dışarı çıkacaktık birkaç gün önce, onlar da gel biraz kafa dağıtırsın dediler. Önce söz verdim sonra da vazgeçtim gitmedim. Neden böyle yaptığımı da bilmiyorum. Ben çıktım, çok salak işler yaptım. Döndüm sonra.
Ben tekim bu arada artık, tek tabanca devam edeceğim. Yani adamla da konuşmadık bayağı 10 günü falan geçti.
Yazışmıyoruz da.
Hayır psikolog da bana hep saçma şeyler soruyor biliyor musunuz, hiç çözüm odaklı değil. Var mı içinizde psikolog, gerçi ben bildiklerime özelden sordum ama.
Yani bana sürekli en son ne zaman seviştin, en son ne zaman adet oldun ya da babanla aran nasıldı falan gibi sorular soruyor. Değiştirdim bu arada psikoloğumu.
Hiç hiç böyle oldunuz mu ya
hahahahahha, teşekkür ederim mutlu etti beni yorumun :)@prayforlosers
Yorumların dikkatimi çektiği için okuyorum..
Başlığı görüp tıklayınca adını görünce şaşırdım evet
Dün bir konuya " ben ilk buluşmada fofenk fofenk takilirim " yorumunu defalarca okudum..
Bugün bu konu...
Aslında özünde iyi ama bir o kadar mazosist... Farkında olmadan en büyük acıyı da kederi de kendine yasatiyorsun pray...
Depresyonda olduğun aşikar. Ama piskologunu sevmedim bende... DeğiştirmeN iyi olmuş...
Hayat kısa Pray...
Cok kısa...
Kendine acimayi bırak artık...
Gücünün farkına var...
Ne istiyorsan onu yasa onu yap...
Ama kuralların olsun...
Kimsenin seni kullanmasına yahut senin onları kullanmana müsade etme...
Eşini eski eşini sil at... Baştan başla...
Daha çok gencsin...Zayıfsın guzelmissin bak karın kasların bile var :)
Sen önce kendine yardım edeceksin...
Psikolog yahut psikiyatr değil. ..
Sen istersen sonuç alırsın...
Bir öğrencim vardi... Erkek... 14 yaşında...
Kendini ölü sanıyordu.. Ben yasamiyorum hocam diyordu. Benim kalbim atıyor bakmayın aslında ben cesedim.. Tedaviye cevap vermedi... Bu yaz 16 ağustosta gerçekten kaybettik onu...
Diyorum ya.. Şükür ki akıl sağlığımız yerinde... NeyiN yanlış neyin doğru olduğunu biliyoruz. Sadece yanlışta ısrar etmenin lüzumu yoktur... Kanepeyi ayağına indirince kimseye birşey olmuyor. Sadece sana bir tuhaf bakışlar artar...
Kendini sev pray... Hayatı sev... Kalk negatif elektriğini suya hapset...
Kapamıştım sanırım onu. Ben yazıyorum sanaCanım ben de sana özelden yazacaktım ama yazamıyorum neden?
Cunku sen aciyi dibine kadar yasadigin zaman tatmin oluyorsun..aziyla icin rahatlamiyor:)İşin aslı biraz da zzevk alıyorum yani bu yaptıklarımdan. Bakın mesela birini söyleyeceğim. Genelde bana mal demesinler diye bunu kimseye söylemem birkaç kişi dışında yani onlar biliyor forumdan.
Şimdi ben canımı yakmaktan çok hoşlanır oldum. dünden önceki gün mesela naptım biliyor musunuz. Koltuk var ya baza olan hani yatak oluyor.
Onu açtım ayağımı da altına soktum.
Sonra da böyle tık şeysi var ya. Onu da kapattım bıraktım.
Tak diye ayağıma düştü demiri sıkıştırdı. Ama acaip zevk aldım yani. O kadar acıdı ki hala yürürken çok sıkıntı çekiyorum. Gözümden yaş geldi, ama bayılıyorum o duyguya.
Ezildi mi oldu bilmiyorum. belki bir şey de olmamıştır doktora gitmedim yani
Sonra da bu his geçiyor ben kendi ezikliğimi başkasından çıkarmaya çalışıyorum
Bunu da ileride bana karşı kullanırsanız sizi öldürürüm he :)
Kapamıştım sanırım onu. Ben yazıyorum sana
hahahahahha, teşekkür ederim mutlu etti beni yorumun :)
Çok mu şaşırtıyorum seni, 30a az kaldı sayılır ben çocuk ruhluyum. Çözmem gerek, ama işte bu konuda sıkıntılar çıkıyor.
İlk buluşmada fofenk takılmam. Canım fofenk takılmak istiyorsa fofenk takılırım, bazen de istemiyor :) Orası biraz hatalı olmuş.
Öptüm senii kocaman kalp teşekkürler yorumun için
Topluca depresyondayız... Şiddet ve intihar eğilimim yüksek.. Geçen gün içimden Allahım keşke şöyle bana bir şey olsa beyin kanaması kalp krizi gibi ama öldürmesin şöyle herkes bir değerimi anlasın bana acısın benim farkıma varsın diye söylenirken buldum kendimi.. Bunu dedikten sonra sabah bir kalktım sol koltuk altımda yumruk gibi bir çıban çıkı ki düşmanım başına vermesin öyle böyle bir ağrım yoktu sonra astımlıyım nefes darlığım başladı 3 gecedir nerdeyse uyku uyuyamıyorum... Dedim ki al işte aldın mı cevabını sen daha bunlara sabredemiyorsun diye... Nihayetinde kimse değerimi de anlamadı halimi hatrımı da sormadı yaşadığım kötü şeyleri de onaylamadı ben çektiğim acıyla kaldım... Sadece eşim acı çekti karşımda o kadar..
Amaaaan boşver be pray.
Kim zarar vermiyor ki etrafa.
Kim kendisine zarar vermiyor ki.
Milletin ailesinde sorun oluyor başkalarına yansıtıyor huzursuzluk yaratıyor.
Kendisi sorunlu oluyor tamamen çevreye zarar.
Yani illa kırmak dökmek gerekmiyor her türlü psikolojik şiddete maruz kalıyoruz.
Biri benim canımı sıkıyorsa illa kafamda sise kırması gerekmiyor. Sonuç ayni huzursuz ve mutsuz insanlar.
Herkesin derdi var ya.
Kimi en ufaginda kimi daha büyük olaylarda pes ediyor ama ediyor.
İçimizde ki sevgi eksikliğinden hepsi.
Bencilligimizden.
Hep ben daha iyi olmalıyım düşüncesinden.
Kadınlar özellikle tatmin edilemez egolara sahip.
Tatmin edilemeyince ortaya çıkan sonuçlar.
Ben de her şeyi kırıp dökmek istiyorum.
Böyle bir yere götürseler beni ama sonradan döküp kirdiklarimi kendim toplamak zorunda kalmasam.
Evde yapamiyorum malum anacigimin özenle aldığı tabağı çanağı nasıl kırarım. Yazık olur.
Var mı öyle bir yer.
Karacaya mi gideyim kütahya porselene mi?
Bernardo mu? Schafer mi?
Paşabahçe de olabilir.
Kirdiklarimin parasını ödeyecek meblağ da yok oh gelsin yalnızlık
İnsan acının da çılgınlığın da en dibini yaşamadan rahatlamıyor.
Mutlu olmadan mutsuzluğu görmek gerek yoksa değerini bilemiyoruz sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?