Kızlar Ben Çok Kötüyüm

yaz bana özelden

vurmam yüzüne

çünkü çokkk bunalmışsın

psikoloğa vs de anlatamazsın onları her ne ise

zira bazı şeyler vardır ki konuşulamaz

ama yazılır

ağlamak bazen zordur bazen kolay

esasen bazen azıcık canım acısa bile ağlarım canımın acısına değil de ağlamaya sebebim oldu diye

Kaybedecegin sey var sensin sensin sensin.....bu dunyada senden onemli birsey yok.bugun bizimle.olanlar yarin bir bakmissin puffff

Ben su anda tam anlattiginiz gibiyim bire bir harfiyen.Hicbisey yapmak istemiyorum,hicbisey yapacak gucum yok.Siz neden ve nasıl bu duruma geldiniz o konuda bir fikrim yok ama gittiginiz psikologun iyi oldugunu dusunmuyorum bence de degistirmelisiniz ayrica kendinizi biraz rahatlatmak icin spor yapın boyle sizi baya yorsun ama icinizden enerjinizi atsin biliyorum cok zor ama en azindan deneyin veya daha fazla yürüyün ama psikologu dusunmekle iyi yapmissiniz ben ona bile gitmek istemiyorum su an Bitki cayi da deneyebilirsiniz o da sinirleri hafifletiyor insallah cabucak gecer icinizde bulundugunuz ruhsal durum

avukatlığı bırakmayı ben de çok istiyorum vallahi
amaçsızca evde oturayıp istiyorum
ben de depresyonda gibiyim, oturdum sayfayı yenileyip duruyorum bakalım ne yorumlar gelecek diye

Seni çok üzen şeyleri çıkart hayatından pray..
Kolay olmasa da denemelisin. Kimsede olmayan bu cesaret şeysi sende yeterince var buna eminim. Çok güçlü bir kadınsın umarım bunun farkındasındır.
Kendine zarar vermek acılarını hafifletmez. En sevdiğin şeyleri yap. Kendin için yaşa.

ben de depresyonda gibiyim, oturdum sayfayı yenileyip duruyorum bakalım ne yorumlar gelecek diye

Gerçekten büyük aşkla oldum ama soğudum sanki işten,eşten her şeyden.

Yalnızlığı bekarlığı özlüyorum.
Tükendim bi sanki

ahhh canım bunlar depresyon belirtileri olmasın sakın eklem ağrıları beyin uyuşmaları soguk ter kalp çarpıntıları kötü senaryolar varsa aman dikkat

İşin aslı biraz da zzevk alıyorum yani bu yaptıklarımdan. Bakın mesela birini söyleyeceğim. Genelde bana mal demesinler diye bunu kimseye söylemem birkaç kişi dışında yani onlar biliyor forumdan.

Şimdi ben canımı yakmaktan çok hoşlanır oldum. dünden önceki gün mesela naptım biliyor musunuz. Koltuk var ya baza olan hani yatak oluyor.
Onu açtım ayağımı da altına soktum.

Sonra da böyle tık şeysi var ya. Onu da kapattım bıraktım.
Tak diye ayağıma düştü demiri sıkıştırdı. Ama acaip zevk aldım yani. O kadar acıdı ki hala yürürken çok sıkıntı çekiyorum. Gözümden yaş geldi, ama bayılıyorum o duyguya.
Ezildi mi oldu bilmiyorum. belki bir şey de olmamıştır doktora gitmedim yani

Sonra da bu his geçiyor ben kendi ezikliğimi başkasından çıkarmaya çalışıyorum

Bunu da ileride bana karşı kullanırsanız sizi öldürürüm he :)

Sizin psikologtan ziyade psikanaliste gitmeniz daha faydalı gibi geldi bana. Kendinize acı cektirmeniz cok cok tehlikeli bir duygu durumu. Ben sizin bu yaptığınızı manen yapıyordum bir zamanlar :)

aynen, illa herkeste biseyler oluyor, herzaman ayni moralde olamayizki , ama önemlisi iste bunlarla bas edebilmek, mucadelesini verebilmek, mantik yurutmek.
bazen oluruna birakmakta iyi gelir, isler kendiliginden yoluna girer. Bazende insanin kendisi düzeltecek. yeri geldimi zorlayacak hayat bu... kolay olacak denmediki.

Kuzum seni şuan o kadar iyi anlıyorum ki..Damdan düşenin halini damdan düşen anlar ya o hesap..
Hemen hemen aynı duyguları yaşıyorum.İşyerimde huzurum yok,evimde huzurum yok ve bu durum beni derin bir çıkmaza sürüklüyo ve içimden hicbisey yapmak gelmiyo.Ne yemek,ne ev işi..ev rezil durumda.yemek zaten yemiyorum,mutfakta ne bulursam onu yiyorum dayanamayacak hale geldiğimde. Ve koltuğa uzanıp bi pikenin altına giriyorum çıkmıyorum.Tuvaletimi bile tutuyorum yapmıyorum.

Umarım iç huzurun gelir ve herşey yoluna girer.Bence bu tür şeyler için sadece zaman gerekli..hadi düzelsin deyince düzelmiyo

Avukat olupta avukatlığı bırakmak istemeyenler bana anormal geliyor.

Neden bu hale geldin?
Bence onun uzerinde calisilmali

Ülkenin yarısından fazlası bu halde. Hissedilir derecede hemde. Artık kendi kendilerine vermiyorlar tek zararı. Etrafı da yorup bu girdabın içine çekmeye çalışıyorlar. Sevgisizlik, hissizlik, nefret, hiçbişeyden zevk alamama.. Ruhtaki boşluğa ne koyuyorsanız demekki doğru şeyler değil onlar. İçmek hap almak bunlar geçici şeyler. Ayılınca yine aynısınız. Maneviyat insanı doldurur. Neye inanıyorsanız onun gereklerini yaptğınız sürece iyisinizdir. Bir kiliseye gidip mum dikmek veya camiye gidip af dilemek. Ben bulunduğum şehirde iç bulantılarımı Dergâh'a gidip balıklara yem atınca sıkıntılarımı balıklara anlatıyorum. Attığım yemlerle beraber sıkıntılarımda kaybolur diye inanıyorum. Kayboluyor. Agresifken etrafı kırıp döküp telafisi olmayan sonuçlara yol açmadan bulun bişeyler. Deneye deneye olacak. Size kimse bi reçete sunamaz ki. Herkesin hayatı farklı. Meşgale bulun kendinize. Kötü hisler boş insana gelir. Küçücük hadiseler boş kafada büyüdükçe büyür.

Gerçekten büyük aşkla oldum ama soğudum sanki işten,eşten her şeyden.

Yalnızlığı bekarlığı özlüyorum.
Tükendim bi sanki
bizim de çocuğumuz olmuyo işte.. ahan da itiraf ettim pek kimselere de anlatılamıyo
senelerce korun dur istemiyorum diye yırt kendini.. isteyince olmasın
tüp bebek yapmak lazım ama hiiiiiç hazır değilim o topa girmeye.. erteleyip duruyorum belki kendiliğinden olur diye ama olmuyo, olmayacak da zaten
bazen de aman illa çocuk olmak zorunda mı yahu diyorum ama istiyo insan işte yine de
belki de olunca hayal ettiğim gibi olmadığını görücem, başka sorunlara neden olacak..
pöff.. 30 yaşındayım ben zaten, yaşlandığımı düşünüp üzülüyom da

prayin konuyu ağlama duvarına çevirdik sanırım..
herkesin derdi tasası ayrı işte.. inşallah senin de tez zamanda çözülür tüm sorunların

Ruhsal izdirabini fiziksel acı ile bastırmaya çalışıyorsun. Bende de vardı :)) Zaten bende olmayan yok anasını... :))

Bende senin gibiyim kimseyi görmek istemiyorum iş yapmıyorum kendime bakmıyorum.
En büyük zararı kendime ve yanımdaki zavallı kocama veriyorum.
Psikolog araştırıyorum bende canım çünkü tükenmişlik ve depresyon var bizde.
Gittiğin psikolog ne uyguladı kaç seans gittin.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…