- 17 Nisan 2013
- 216
- 13
- 68
- Konu Sahibi emberassed
-
İki tarafta kendi haline birakilmali ne sizden o tarafa laf gitsin ne onlardan size laf gelsin kendinize donup bakin onlara kafa yormayin artik kendinizle ilgilenin izleyici olmayinarkadaşlar ben artık hasta olduğumun ve nefsimin beni ele geçirdiğini anladım kesin olarak.kız kardeşimi kıskanma durumu önceki konumda yazdığımdan beter hat safhaya ulaştı.çok çok üzgünüm.elimden bişey gelmiyor.annem ona karşı çok korumacı.ve artık bu da benirahatsız etmeye başladı.yok işte onu giyme dikkat et şunu şöyle yapma işte yolda kızkardeşimle giderken genci yaşlısı herkesin baktığından bahsetmesi.yeter artıık ..kızkardeşim de başına Bi asılma mevzusugelse gelip bna nispet için anlatır.yeter bundan da bıktım..anneme bugün yakında kapanmayı dusunur olduğumu söyledim.dedi ki kardeşin kapansın sen niye kapanıyosun.bu da bnim artık biriken sinirlerimin boşalmasına neden oldu.annemle bağır çağır tartıştık.işte kardeşini kıskanıyorsun mevzusuna geldi.bn itiraz etsem de kabul etmiş oldum sayılır.Annm kızkardeşime içeri grdiğinde sinirlendi muhtemelen bnm yüzümden. Kardeşim de belki konuştuklarımızı duydu,kasıla kasıla öyle havalarda yuruyo ...kız.kardeşimi hiç Bi zamn sevmedim galiba,onu anladım.ama mutsuzum.çirkin olduğum için mutsuzum .nefsime yenik düştüğüm için mutstzum .artıkyorgun düştüm ve napçağımı bilmiyorum.
sürekli benim kendime olan güvenimi düşürmek için uğraşıyo ve hoşlanndığım çocuğa kur yaptığına bile şahit oldum güzelliğine fazla fazla güveniyor.işte yükseleninin başak burcu olduğunu söyleyip üstüne aa güzel ve çekiciymiş aynı ben demesi zaten belli ediyo bu durumu.soylemesin mi kendini güzel bulduğunu diyebilirsiniz Bi de ilgi delisi bize gelince yok çirkinim kiloluyum diye laflar edip bizden çevreden övgü beklemesi yok mu nefret ediyoerum.sevemiyorum onu.ben Bi kere güzel giyinsem hoş gorynsem nefretle bakıyo bana.onun dışında acır gibi davranıyo yüzüme bile bakmaz yani.ya bn pskopqt oluşum iice normalde buraya yazdıklarım kendime bile itiraf edemediğim şeyler.çocuk gibii yok böyle yaptı öyle yaptı offffff korkunç ağlıcamKız kardeş sevilmez mi ya,nasıl oluyor öyle..Sana belli bşr kötülük yapmamış ki?
işin kotu tarafı da çok küçük değilim belki yazdıklarım 13 14 gibi ama 21 yaş malesefYas kac hemsire
21 kucuk değilim yani belki oyle umdunuz amayasiniz kac
haklısın kardeş ne diyim bn snn kadar olamm asla.nefsim fena durumda,hastaBenimde ikiz bayan kardeşim benden daha güzel ben tesettürlüyüm o daha dikkat çekici ve zaten açık olduğu için rahat giyinir ama tam aksine övünürüm bile kurban olurum onu verene ben bence sizde anormallik var siz abla olarak kıskanırsanız haliyle bu tepkiyle karşılaşırsınız kardeş bu can yada benim böyleyim kardeşim en güzelini yesin içsin engüzel yerde gezsin ona güzel desinler ben mutlu olurum. Geçen kardeşime gittim komşuları beni çok beğenmiş çok mutlu olmuş bence kardeş arasında kıskançlık olmaz siz sağlıklı düşünemiyorsunuz tedavi olun
21 kucuk değilim yani belki oyle umdunuz ama
kardeşim tam tersini düşünüyor.o da inanılmaz bi şekilde benim kayrıldığımı duşunuyor.nasıl bişey anlamadım.Allahım sen kurtar bu durumdan beniArkadaşlar konu sahibinin kız kardeşinin bir suçu yok, sorun annesi bence, küçük olanı kayırıyor, biraz üzücü bir durum
Konu sahibi arkadaşım, sabret... Annen seni de seviyordur ama kardeşine kendini daha yakın hissediyor. Bu seni daha az sevmesi anlamına gelmez. Sen annenin kalbini fethet! Rahat edersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?