kızlar ben duzelemiyorum napıcam :(((

kız kardeşinizi kıskanıyorsunuz ama kıskanmanız içinde anneniz ve kardeşiniz ayrıca çabalıyorlar ilginç

canım ama kardeşinde seni kıskanıyorki sen güzel giyinince böyle davranıyor. bence bunları bir kenara bırakıp kendine bakmalısın. sende güzel akıllı bir kızsın sadece kardeşin senden çok dikkat çekiyor. dikkat çekmek için farklı şeyler yapması güzel olduğu anlamına gelmez. bende çirkin bir kız değilim ama iyi reklamcı değilimdir. takma kafana düzelir hepsi. kendine haksızlık etme kardeşin ve annen seni böyle kışkırtmasa belki sende bu şekilde davranmazdın

kız kardeşlerimle yaşlarımız birbirine yakın arkadas gibiyiz...Onlara göre en güzel benim. Bahsederken bile ablası kurban olsun güzelliğine derler...İnsan kardeşinin güzelliğini nasıl kıskanır aksine mutlu olmalı....

anneniz çok hatalı..
babaannem derdi "kardeşler arasında sevgiyi kuran anne babanın tutumudur"
ayrım yapılırsa yanlış körüklenirse kardeşler birbirine düşer..

anneniz de olsa kardeşiniz de olsa kendi "ruh sağlığınızla" kendi hayatınızı yaşayacaksınız unutmayın..
boşverin böbürlensin.. anneniz destek çıksın..
siz olgun olun.. güzellikten önemli mevzulara dalın.. zamanla sinirinizin yerini acıma alacaktır..

sen niye kapanıyorsun kardeşin kapansın lafı çok saçma geldi bana nedense .

Canim benim sen kafana takma, sen uzuntunu belli belli ettikce o da kendini afrodit falan saniyordur. Hayatta sunu aklindan hiiic cikarma. "Sen guzel olma,bahtin guzel olsun" inan bu cok daha onemli. O isterse dunya guzeli secilsin, onemli olan bahtidir. Hayat uzun kimin basina ne gelir bilinmez. Haticeye degil neticeye bak.

Bence konu sahibinin sorunu kıskançlık değil, annenin eşitsiz tutumu. Birine çok güzel çok kibar bilmem ne derken öteki evladına sen napıcan sana zaten bakan olmaz kapansan ne kapanmasan ne yaklaşımında olması.

Bir kere insan neden kapanır? İnancı gereği. Bunun kız kardeşinle BİR ALAKASI YOK. burada anne çok hatalı.

ikincisi, kız kardeşin bu mevzuları saçma sapan nispet için kullanması ayrı bir ayıp.

Canım sen çirkin olduğunu düşünürsen herkes seni öyle görür sen önce kendine güven.

Ayrıca kız kardeşini de takma, bırak Allah'ını seversen bizim oralarda bir laf var da söylemek ayıp kaçar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…