- 2 Temmuz 2014
- 746
- 408
- 78
- Konu Sahibi emberassed
-
kardeşim tam tersini düşünüyor.o da inanılmaz bi şekilde benim kayrıldığımı duşunuyor.nasıl bişey anlamadım.Allahım sen kurtar bu durumdan beni
Devir ne hale gelmiş. Üç kız kardeşiz bunca yıl bikere bile düşünmedim hangimiz daha güzel diye. Ablalarım annem gibiler. Yazık çok güzel bi duyguyu yaşayamiyosunuz.
aynn o güzel duygu hiç olmadı.babam onu güzel kızım diiye severdi benim burnumla dalga geçerdi hep kendimi değersiz hissetmişim demekki birikmiş.yeni patladıDevir ne hale gelmiş. Üç kız kardeşiz bunca yıl bikere bile düşünmedim hangimiz daha güzel diye. Ablalarım annem gibiler. Yazık çok güzel bi duyguyu yaşayamiyosunuz.
Uzme kendini annen surekli sana yuklendigi onu ovdugu icin travma olmus, zamanla gecer. Vicdanli bi kiz olmasan uzulmezsin elinde degil demek ki cocukluk travmalarini bastirmakhaklısın kardeş ne diyim bn snn kadar olamm asla.nefsim fena durumda,hasta
aslında mesele annem değil de o gerçi bardağı taşırann son damla oldu ama bu kıskaçlık beni çurutuyorUzme kendini annen surekli sana yuklendigi onu ovdugu icin travma olmus, zamanla gecer. Vicdanli bi kiz olmasan uzulmezsin elinde degil demek ki cocukluk travmalarini bastirmak
aslında mesele annem değil de o gerçi bardağı taşırann son damla oldu ama bu kıskaçlık beni çurutuyor
o da bana annem hiç kızmadığından korumadığından lafda kayrıldığımı duşunuyor oysaki annem onu gozunden sakınıyor beni değilOna göre sen neden kayırılıyorsun?
o da bana annem hiç kızmadığından korumadığından lafda kayrıldığımı duşunuyor oysaki annem onu gozunden sakınıyor beni değil
o oylesine sıyrılmak için yapıyor. yoksa özgurluğüne hiçbi şekilde kısıtlama yok annem ne derse desinona göre sen özgürsün o zaman kendisi tutsak mı?
o oylesine sıyrılmak için yapıyor. yoksa özgurluğüne hiçbi şekilde kısıtlama yok annem ne derse desin
kızkardeşim bu kadar güzelken ben niye bu kadar çirkinim asıl meselem bu galiba ve bu hiç değişmicek hep gözler onun ustunde olcak,bu çok kıskandırıcı bir durum ve gerçekten de gözler ve ilgi surekli onun ustundeHayret bisey ya cok ilgincler gerçekten şaşırdım sen neden takiyorsun takma hicbirini birak ne halleri varsa görsünler
kızkardeşim bu kadar güzelken ben niye bu kadar çirkinim asıl meselem bu galiba ve bu hiç değişmicek hep gözler onun ustunde olcak,bu çok kıskandırıcı bir durum ve gerçekten de gözler ve ilgi surekli onun ustunde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?