- 17 Nisan 2013
- 216
- 13
- 68
- Konu Sahibi emberassed
-
insanlar hep guzellere saygı duyuyor bu bi gerçek ve ben bana bakan ilgilenen birine pek rastlamadım ama o ilgi odağı öğretmenlerinden bile sarkanlar oldu o derece bu gururu okşar bence ve bn pek yaşamadığım içinkendime guvenm epey eksik1.si hiç değişmeyecek bir şey değil bu.
2.si herkes fiziksel görüntüye önem vermez, annen gibi.
3.sü onun yerine sana ilgi gösteren biri olduğunda, esas amacı kardeşime yakınlaşmak falan diye düşünürsen hiç mutlu olamassın ilerde.
Olabilir herkes güzel olacak degil ya allah seni boyle beyenmis boyle yaratmis sakin isyan etme belki seni böyle siniyodur rabbim sansimizi guzel yapsin bi bakarsın cok daha iyi herkesi imrendirek bi hayata ese sahip olmussun sabret ve dua et..kızkardeşim bu kadar güzelken ben niye bu kadar çirkinim asıl meselem bu galiba ve bu hiç değişmicek hep gözler onun ustunde olcak,bu çok kıskandırıcı bir durum ve gerçekten de gözler ve ilgi surekli onun ustunde
bi eşim olduğunda onu elimden alabilme ihtimalinden de korkuyorum bu çok korkunçOlabilir herkes güzel olacak degil ya allah seni boyle beyenmis boyle yaratmis sakin isyan etme belki seni böyle siniyodur rabbim sansimizi guzel yapsin bi bakarsın cok daha iyi herkesi imrendirek bi hayata ese sahip olmussun sabret ve dua et..
insanlar hep guzellere saygı duyuyor bu bi gerçek ve ben bana bakan ilgilenen birine pek rastlamadım ama o ilgi odağı öğretmenlerinden bile sarkanlar oldu o derece bu gururu okşar bence ve bn pek yaşamadığım içinkendime guvenm epey eksik
Kendini suçlama senin böyle hissetmene sebep,onların tavırları...haklısın kardeş ne diyim bn snn kadar olamm asla.nefsim fena durumda,hasta
yok çok şükür ben kötülük dusunmm ama bu durumdan en çok bn zarar görüyorum ve bundan kurtulmm lazım bnmAnnende suç var aranızdaki dengeyi kuramıyor fakat sen neden kız kardeşini suçluyorsun ki senden güzelse bu onun suçu mu yani?
Benim bildiğim kardeşler birbirinin iyiliğini güzelliğini ister ama sende tam tersi bir durum var annenin sana davranışlarının intikamını ondan alamazsın ki.
Haliniz 'O hayat benim' dizisini hatırlattı bana kardeşlerden biri kız kardeşini güzelliği çevresi tarafından sevilmesini kıskanıp türlü kötülük düşünüyordu.
yok çok şükür ben kötülük dusunmm ama bu durumdan en çok bn zarar görüyorum ve bundan kurtulmm lazım bnm
onu nasıl yapacağımı bulamıyorum kendime güvenmek için sebep yaratamıyorumOnlarını değiştiremiyorsan kendini değiştir özgüvenini kazan böyle şeyler düşünmekten kurtulursun zaten.
onu nasıl yapacağımı bulamıyorum kendime güvenmek için sebep yaratamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?