Canım yarın başka test al sende onunla dene yine istersenÇizgi var ama bir tane değil yaaaa … bu da hatalı olduğunu göstermez mi uffff sabahta olmaz şimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yarın başka test al sende onunla dene yine istersenÇizgi var ama bir tane değil yaaaa … bu da hatalı olduğunu göstermez mi uffff sabahta olmaz şimdi
Ben bir tane gölge çizgi görüyorum. Sabah tekrar yap biraz daha belirgin olur eğer varsaKızlar yumurtlamanın 10. Günü adete 6 gün var . Dün Predictor yaptım bir şey çıkmadı bugün yaptım böyle çıktı …pembe mi bana mı öyle geliyor 5 dakikada filan çıktı. Önceden gri ya da siyah durduktan sonra belli belirsiz bi şeyler belki çıkardı…. Birden fazla çizgi mi var yaaa hatalı mı yoksa lütfen bi yorum![]()
![]()
Regline kaç gün vardı canım üzülmeNöbetçi eczane buldım gittim bir tane daha Predictor aldım hiç bi şey yok((
6 günRegline kaç gün vardı canım üzülme
İnşallah pozitife döner benimde 6 gün var
Orda bir çizgi görünüyor canım bayağıdir seni buralarda görüyorum inşallah bekledigin gibi olurKızlar yumurtlamanın 10. Günü adete 6 gün var . Dün Predictor yaptım bir şey çıkmadı bugün yaptım böyle çıktı …pembe mi bana mı öyle geliyor 5 dakikada filan çıktı. Önceden gri ya da siyah durduktan sonra belli belirsiz bi şeyler belki çıkardı…. Birden fazla çizgi mi var yaaa hatalı mı yoksa lütfen bi yorum![]()
![]()
Var bence kan verinBurda var mi sizce reglime 6 gün var
Senin ismini burda çok gördüm canım bi kaç kezde konuşmuştuk burda çok yalancı çizgi çıkıyordu sende inşallah bu ay regl olmazsinda bebis gelirNöbetçi eczane buldım gittim bir tane daha Predictor aldım hiç bi şey yok((
Hayırlısı olsun bakalımEki Görüntüle 3604585 bu da sabah yaptığım kaset test bunda çok daha silik bir çizgi var kamerada belli olmuyo. Pazartesiyi bekliyorum kan vermek için birkaç kez daha yapıcam erken gebelik testiyle
Benimde adetime 6 gün var 3 gündür kasık ağrısı karın ağrısı gibi belirtiler yaşıyorum 6 aylık evli olduğum içinde bu kadar erken belirtiler başlar mı bilmiyorum kan testi versen senin için daha doğru olur gibi bende merak ediyorum ama test için erken sanki ondan yapmadım evdeKızlar bendeki ne şansı ya , bugün de Predictor yaptım yine 2/3 tane çizgi çıktı bu 3. Normal mi farklı yerlerden alınan testlerin bu kadar tesadüf hatalı çıkması. Her ay yaptığım test hiç böyle görmemiştim.
Awoxla denesene bı canımKızlar bendeki ne şansı ya , bugün de Predictor yaptım yine 2/3 tane çizgi çıktı bu 3. Normal mi farklı yerlerden alınan testlerin bu kadar tesadüf hatalı çıkması. Her ay yaptığım test hiç böyle görmemiştim.