• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ben hamile miyim lütfen bakar mısınız ben bayılmadan. Predictor early

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sipser
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar yumurtlamanın 10. Günü adete 6 gün var . Dün Predictor yaptım bir şey çıkmadı bugün yaptım böyle çıktı …pembe mi bana mı öyle geliyor 5 dakikada filan çıktı. Önceden gri ya da siyah durduktan sonra belli belirsiz bi şeyler belki çıkardı…. Birden fazla çizgi mi var yaaa hatalı mı yoksa lütfen bi yorum 🤲 🙏
Ben bir tane gölge çizgi görüyorum. Sabah tekrar yap biraz daha belirgin olur eğer varsa 😇

Nöbetçi eczane buldım gittim bir tane daha Predictor aldım hiç bi şey yok:(((

Kızlar yumurtlamanın 10. Günü adete 6 gün var . Dün Predictor yaptım bir şey çıkmadı bugün yaptım böyle çıktı …pembe mi bana mı öyle geliyor 5 dakikada filan çıktı. Önceden gri ya da siyah durduktan sonra belli belirsiz bi şeyler belki çıkardı…. Birden fazla çizgi mi var yaaa hatalı mı yoksa lütfen bi yorum 🤲 🙏
Orda bir çizgi görünüyor canım bayağıdir seni buralarda görüyorum inşallah bekledigin gibi olur☘️ ama bu alt tarafı bir test strese girmeden beklemelisin ve telaş etme iki gün sonra testi yenileyip.koyulasma ve netlik görürsün bence

Var bence kan verin
1000187199.webpbu da sabah yaptığım kaset test bunda çok daha silik bir çizgi var kamerada belli olmuyo. Pazartesiyi bekliyorum kan vermek için birkaç kez daha yapıcam erken gebelik testiyle

Kızlar bendeki ne şansı ya , bugün de Predictor yaptım yine 2/3 tane çizgi çıktı bu 3. Normal mi farklı yerlerden alınan testlerin bu kadar tesadüf hatalı çıkması. Her ay yaptığım test hiç böyle görmemiştim.

Eklentiler

• IMG_4715.webp
    IMG_4715.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar bendeki ne şansı ya , bugün de Predictor yaptım yine 2/3 tane çizgi çıktı bu 3. Normal mi farklı yerlerden alınan testlerin bu kadar tesadüf hatalı çıkması. Her ay yaptığım test hiç böyle görmemiştim.
Benimde adetime 6 gün var 3 gündür kasık ağrısı karın ağrısı gibi belirtiler yaşıyorum 6 aylık evli olduğum içinde bu kadar erken belirtiler başlar mı bilmiyorum kan testi versen senin için daha doğru olur gibi bende merak ediyorum ama test için erken sanki ondan yapmadım evde

selam kızlar adetim 6 gün geçti gecikmemin 1. günü kan verdim 1.09 çoktı halen hastalanmadım ve 2 haftadır sol kasığımda aşırı batma şeklinde ağrım var 1 defasında da açık pembe şeklinde bir kan geldi tırnak ucu kadar yerleşme olabilir mi acaba erken mi verdim ben kanı pozitife dönermi

Back
X