Kızlar ben hep yalnız mı kalacağım?

Yasemin için büyük adım bence,
eğer gittiyse psikolağa, bu kadar kısa sürede hem de ,dikkate aldığı ilk mesaj sanırım.
Vatana millete hayırlı olsun.

Yasemin için büyük adım bence,
eğer gittiyse psikolağa, bu kadar kısa sürede hem de ,dikkate aldığı ilk mesaj sanırım.
Vatana millete hayırlı olsun.

bencede neyse artık bu konunun kapanma vaktı zamanı gelmiştir nasıl yapıcam editöre özelden mı mesaj atıyorum yoksa okuma ıhtımalı varmı konumun kapatılmasını ıstıyorum :82:

keşke olmasaydı amaa inş. evlenirsinizz.Ayrıca öylee zar diktirmek bilmem ne bu ne yaaa.!..o kişiyle olmazsa evde kal daha ii bence.

keşke olmasaydı amaa inş. evlenirsinizz.Ayrıca öylee zar diktirmek bilmem ne bu ne yaaa.!..o kişiyle olmazsa evde kal daha ii bence.

ne alaka canım, bir hata yaptı diye tüm hayatı bitmek zorunda mı???

Yasemincim hk. hayırlı bir karar vermişsin ,tebrikler

Yaesmin senin şu psikoloğu tebrik ederim aylarca bizler uğraştık bırak bu adamı diye psikolok 2 dakkada işi bitirdi sen bizi dinleseydin paran cebinde kalacaktı...

yasemin sen bizimle resmen kafa buluyorsun,iyi güldün mü arkamızdan?
20.sayfayı okuyunca bayaa bi tuhaf oldum.

Yasemin bu sen misin cnm

Yoksa psikologun sihirli bir değneği mi

Bende evlenmeden bakire degildim ... Esimle hic bir problemimiz olmadi. Bakire olmasamda temiz kalpli bir insanim gonlume gore verdi Allah. Beni yillarca yargilayan hatta bakire olmadigimi ogrenen arkadasligini kesen arkadaslarim ben evlenince hepsi agzi acik kaldi.... hepsi tekrardan konusmaya yamanmaya kalkistilar. Cunku kendilerinin bakireligi bile onlari biriyle evlenmeye yeterli kilmadi.Oysaki ben her iki durumdada ayni insandim.

Bence sende kendine guven ne bakrie olmayan kizlar var evlenebiliyor nede bakire kizlar var evlenemiyor. Sen uzulme canim elbet biriside seni sen oldugun icin sevecektir ... Er yada gec

bılıyorum canım gecte olsa farkettım zaman her seyın ılacı her körün bır topal alıcısı olurmus benı ben olduugum ıcın seven bırını ıllakı bulurum bulamazsam banane ben memnunum bekar kalmaktan

Kiz nasl konusuyorsun oyle kor topal Ya bakire degilsin diye kor topal mi oldun simdi.. Ben 2 yillik evliyim konusu bile acilmadi gerci benim esim yabanci ondan da olabilir. Ama bir Turk olsa meselesini yapabilirdio yuzden hic bir fikrim yok. AmA Turkiyede de durum cok degisti . Benim kuzenimde ayni durumda o da evlendi 2 yil olacak sorun yasamadi. Oteki dul Dul kuzenim 3 cuye evlendi... dusun artik bence eskisi gibi degil artik insanlar daha toleransli

canım valla ister tolerans göstersın ıster göstermesın kendı bılır bı tarafına tekmeyı yıyınce öbur taraftan cıkar gıder uğrasamam kımseyle olmadı bende gelırım yurt dısından bulurum

Tabi canim hic uzme kendini boyleDD Gereksiz bence yetiskin kizsin elbet eninde sonunda istedigin gibi bulacaksin:) Uzuldugune degmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…