Kızlar ben hep yalnız mı kalacağım?

yasemin29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
730
2
0
İstanbul
önceki konularımı bilenler bılıyodur ama şuan ruh halım gercekten ıyı degıl yaptıgım bı hata yanı sözlümle beraber oldum dıye hayatımın sonuna kadar yanlız kalıcakmısım gıbı hıssedıyorum kızlar yardım edermısınız

sözlünle beraberliğindeki kastın nedir?
eski konularını bilmiyorum..
daha detay yazarsan sevinirim

hersey bekaret degilki niye böyle düsünüyosunuz
zaten belli bir yastan sonra bakire olsanda erkekler inanmiyor
niye takiyosunuz bunu kafaniza
allah yazdiysa elbet sizine karsiniza biri cikicaktir olumlu düsünün

En son diktirecektin zarını 5000 lira mı ne istemişlerdi.
kısa dönem uzun dönem vardır.
ne oldu devamını blmiyorum ben

iyide o zaman sevıyodum şimdi artık sevmıyorum e sadece böyle bır sey yasadıgım ıcın aramak istiyorum cok yanlıs denızlerde yüzüyor kafam

bukadar önemli birşeyi yapmadan önce düşünemedinizmi...yarın öbürgün ne olacağını bilmeden yaparmı insan böyle şeylerohaoldumsmileohaoldumsmile

bukadar önemli birşeyi yapmadan önce düşünemedinizmi...yarın öbürgün ne olacağını bilmeden yaparmı insan böyle şeylerohaoldumsmileohaoldumsmile

Ne biçim bir yaklaşım bu pardon ya? Geçmişe dönemeyeceğimize göre, bu yorum biraz saçma değil mi? Düşünememiş demek ki. O an için öyle gerekmiş ya da.Öyle hissetmiş vs... Bir çok insan , düşünemez bazen ve hata yapar bir çok konuda. Böyle demek yerine, daha akılcı çözümler daha işe yarıyor.:bbo:

Ama yasemincim, senin daha önceki konunu biliyorum. Senin moralin bozuk... Ve burda verilen hiçbir cevap seni tatmin etmiyor sanırım.Yani bir türlü atlatamıyorsun. EğER maddi durumun azcık iyi ise bir psikoloğa gitmeni öneririm. Benim önerim ise, seni kabullenicek birini bulabileceğin yönünde.Yani herkes bakire değil ki, evlenenlerin? Elbet bulursun=) Belki evlenmiş ayrılmış olan bulursun, belki bu konuya önem vermeyen birini bulursun. Kaderinde ne yzıyorsa o... Öteye geçmez emin ol. Senin mantığınla yola çıkarsak, O kadar bakire olmayan insan evde mi kalsın yani zemuszemuszemuszemus

Eski konunu biliyorum

Herşey daha çok taze, o zara takılıp kalma başka şeylere yönel,

Bu kadar kaygılanmakta haklısın, bununda üzüntüsünü yaşayacaksın elbet

Yukarda eleştiren arkadaşlar var hele onları hiç takma, benim onlara lafım yok

Onlarda toplumun bir parçaları,onlarınkide farklı bakış acıları

Ama yapıcımı değiller, sanki zamanı geri alabilme o ana dönebilme şansınmı var.

Herşey zar değil, ama önemsizde demiyorum oda bir değer

Ama Olmuş olan bundan sonrasına bakıp, her an bunu düşünmekten vazgecmelisin

Bazı şeylerden emin olmadan yanlış bir şey yapmış olsan da bunu kafana bu şekilde takmamalısın...
Tam olarak konunu bilmiyorum ama eminim anlattığında seni anlayacak bir sürü erkek vardır.

Olan olmuş,ki sevmişsinizde yapmışsınız.Ama bence sırf bekaretiniz onda olduğunuz için sakın ona yaklaşmaya çalışmayın,adım atmayın vs.
Adam olan sevdiği insanı hertürlü kabul eder,böyle şeylere takıp erkeklere prim yaptırtmayın lütfen.Zaten onların istediği bizim böyle düşünmemiz.Eminim sizde bunun doğru olmadığını biliyorsunuz ama kendinizi mecbur hissediyorsunuz.Şu aptal bilinçaltımız varya ,varolduğumuzdan beri sürekli etrafımızdan doğru yanlış butür şeyler duyunca beynimize öyle bir yerleşiyorki doğru olmadığını bilsekte bazen kendimizi kötü hissetmemize/kafamıza takmamıza/sanki bir insanı öldürmüş gibi Dünya'nın en kötü şeylerinden birini yaptığımızı düşünmemize yol açıyor..İlerde karşınıza muhakkak biri çıkar,sağlıklı ve huzurlu olduğunuz müddetçe başka şeyleri takmayın :)

Son düzenleme:
herşey zar değil diyorsunuz ama diktirme sohbetide geçiyor demekki çevremizde ve yaşadığı yerde herşey zar onun için dikkat etmesi gerekmiyormuydu
tabiki herşey zardeğil nefarklı yoldan kaybedenlerde var ama zaten deneyim denen şey var anlamak istiyen bayanda erkekte anlar ama kanmak isteyen çok şeye kanar
canım sanay sa önceki sorununu bilmesemde 2 söz söylüyebilirim zamansız çiçek açmaz ve biraz garip 1söz delik taş yerde kalmaz seninde zamanın var senin kalbin temizse tabiki karşına yazılan kişi çıkacak ve bu böyle şeyleri önemsemeyen biri de olabilecek benim için çok önemliydi eşim se daha serbest 1şehirde yetiştiği için daha ılımlıydı yani bu işler kısmet sen dua et ve Allahtan iste muhakkak senin de açma zamanın gelecektir.

Dıger konunuzu bılmıyorum.
Bu foruma gore yorum yapacagım.
Sanırım olay henuz cok yenı.
Bu nedenle bu denlı kafanıza takıyorsunuz.
Sımdı 'keske ... ' demek ıcın vakıt oldukca gec.
Zamanı asla gerı donduremezsınız.
Ama zamanla yaranızı ıyılestırebılırsınız.
uzuntunuzun nedenı artık bakıre olmadıgınız
ve bunun evlılıgınızı guclestırecegınıze ınandıgınız ıcınse,
artık gunumuzde bu krıtere cok fazla onem verılmedıgını hatırlatmak ısterım.
Fakat ınanısınıza ters geldıgı ıcın, kendınızı sucluyorsanız da,
O'na kalbten dua etmek ve af dılemekten baska secenegınız yok.
Unutmayın kı O, cok affedıcıdır.

Sırf bakire olmadığı için bile bile insan aynı kişiyle nasıl devam eder akım almıyor gerçekten...

Hele ki sonradan evleneceği adamı bakireyim diye kandırmak zar falan diktirmek hiç hoş şeyler değil.

Sizinle evlenecek adama sorun bakalım hayatında hiç bi kadınla birlikte olmamış mı?

Olmamışsa demek buna önem veriyordur(zamanımızda sayısı az olan erkek çeşididir) o zaman zaten sizinle birlikte olmak istemeyebilir yada isteyebilir bu onun hakkıdır.

Fakat başka kadınla birlikte olup da sizin bakireliğinize laf edecek erkek kendine bi dönüp baksın önce acaba ben neyim ben yaşadımmı diye sorsun kendine sonra o soruya hakkı var mı yok mu düşünsün...

Bakireliği durup da herşeyi yaşayan bir sürü kız var şimdi evlendiği adama ben bakireyim hiç kimseyle bişey yaşamadım diye kandırabiliyor, yada bakire olmayıp orasını burasını diktiren hiçbir erkekle birlikte olmadığını kanıtlamaya çalışanlar da var...

Acaba vicdanları rahat mıdır?????

ne yaşadıysan yaşadın ve geçmişte kaldı geri dönüş var mı yok neden yalnız kalıcaksın ki kalmicaksın merak etme herkes süt gibi tertemiz bembeyaz mı kimse öpüşmüyo mu bişiler yaşamıyo mu sende yaşamışşın zamanında hayatına biri girecekse o da zamanında yaşamıştır bişiler demi kimseyi kandırma diktirme falan bu tip şeyleride düşünme canım o yaşadığında senle allah arasında kimseye anlatma olmadı farzet ve hayatına devam et eminim kendini daha iyi hissetceksin bi daha o derece ileri gitme evleneceğin adamla birlikte ol seni seven biri çıkacaktır karşına hiç üzülme yolun açık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…