- 6 Aralık 2009
- 6.242
- 3.012
- 723
tabi tabi getirirsin.seni şimdiden bukadar perişan etmiş ikileme sokmuş adam da sen bunları yaparken armut toplar artık.hayal aleminde yaşıyorsun yasemin.
Arkadaşım bu kadar zor mu karar vermek.
Yolunda gitmediğine inanıyorsan, sil gitsin, bunu da beceremiyorsun.
Yok ben bu adamı yaptığı herşeyiyle kabulleniyorum diyorsan da, kabullen ,evlen.
Hala yok face den görümce mesaj atmış, ben okuyacağım diye mi attı acaba,
gibi boş işlerle niye uğraşıyorsunuz ki.
Madem çok seviyormuş bu kişi sizi, siz de seviyormuşsunuz,
evlenin o zaman.
Siz bu ilişkide artık acabaları çoktan geçtiniz, bu kadar şeyi yaşadıktan sonra,
hala öyle mi , böyle mi olsa diyorsanız, bu insanla evlenmeniz tam size göre.
benım sevmem ewlılıkle ılgılı endişelerımı yok etmıyor malesef ya da onun sevmesı
Sıkıntı karşıda değil siz de, önce siz kendinizle çelişiyorsunuz zaten.
Üst kısımda bana hata yaptığını söyledi ve beni sahiplendi,
samimiyetine gerçekten inanıyorum yazmışsınız,
inanıyorsanız, endişe olmaması lazım.
Daha 2 önce de dönerse kabul etmem, ben artık başka birinden hoşlanıyorum
diyordunuz (madem bu kadar seviyordunuz, nasıl hoşlanabiliyrosunuz başka birinden orası da düşünülür), yani sizin bir gününüz bir gününü tutmuyor.
Bence en az sizin kadar , erkek arkadaşınız da endişelenmesi lazım.
Neyse bu hikaye daha çok uzar.
tabi doğru söylüyosun eşi içen döven birçok adam var.evlenipte mutlu olunacak diye birşey yok.bazıları da "mutsuz" evli oluyor.yaşıyorlarmı evet birşekilde yaşıyorlar.onlara sorsan belki "başımda hiç değilse bir kocam var" diyenler çıkabilir.doğrusun valla.hayat bazılarına zordur.özet olarak; bir iki bilmez yüzünden yaşadığınız sorunlar.... demişsin.bu kadarsa mesele bak evlen diyenler var onlardan etkilen bizden niye etkilenip cevap yazıyosun bize.evlen diyenlere yaz cevabını yasemin.
ewet aynen oyle dedım ama bır Allahın kulu da cıkıpta şu koskoca sıtede canım sen şuan boşluktasın ona sınırlendıgın ıcın baskasının basınıda yakma bırazcık bekle demedı
ewet aynen oyle dedım ama bır Allahın kulu da cıkıpta şu koskoca sıtede canım sen şuan boşluktasın ona sınırlendıgın ıcın baskasının basınıda yakma bırazcık bekle demedı
neyse sız hepınız haklısınız dıyım o zaman dıycek bır sey yok
neyse sız hepınız haklısınız dıyım o zaman dıycek bır sey yok
kızlar sonunda annemın buldugu bır psıkologa gıttım her seyı anlattım kadın kesınlıkle onla ewlenmemı çünkü onu sevmedıgımı aramızdakı saygının bıttgını onunda bana sevgısının ıttıgınde olabılıcek her seyı anlattı içim çok rahatladı gercekten ve aradım her seyı söyledim gayet ıyı bır sekılde olmaz falan dedı ama benı kararlı gorunce oda bır sey yapamadı bu aksam yedıde gene randevum var aklımın cok karıstıgını bıraz daha gec kalsam depresyona gırebılıcegımı söyledı sınırlerım cok yıpranmıs ve takıntılarım kuruntularım artmıs ohhh be emınım kı bu kez hayat onsuz daha guzel olucak burayada artık yazmıycam hepınıze tesekkurler sizi üzdüm bıraz ama maşallah psikolok gıbı hatunmussunuz hepınız
yasemin dün en son yorumunu 17 de yapmissin ne ara annen psikolog buldu da gittin , psikolog seni hazir vaziyettemi bekliyordu:26:
bizimle dalga gectigini düsünmeye basladim gercekten
narcoleptic psikolog deyince ardinda bu yorumunnabiza göre serbet veriyon sanki
bizi üzdünmüniye üzülelimki sadece
kızlar sonunda annemın buldugu bır psıkologa gıttım her seyı anlattım kadın kesınlıkle onla ewlenmemı çünkü onu sevmedıgımı aramızdakı saygının bıttgını onunda bana sevgısının ıttıgınde olabılıcek her seyı anlattı içim çok rahatladı gercekten ve aradım her seyı söyledim gayet ıyı bır sekılde olmaz falan dedı ama benı kararlı gorunce oda bır sey yapamadı bu aksam yedıde gene randevum var aklımın cok karıstıgını bıraz daha gec kalsam depresyona gırebılıcegımı söyledı sınırlerım cok yıpranmıs ve takıntılarım kuruntularım artmıs ohhh be emınım kı bu kez hayat onsuz daha guzel olucak burayada artık yazmıycam hepınıze tesekkurler sizi üzdüm bıraz ama maşallah psikolok gıbı hatunmussunuz hepınız
17 de değil 17:47 nerdeyse saat akşam 6..da en son yorumu..Nöbetçi psikolog heralde..:44:
yasemin dün en son yorumunu 17 de yapmissin ne ara annen psikolog buldu da gittin , psikolog seni hazir vaziyettemi bekliyordu:26:
bizimle dalga gectigini düsünmeye basladim gercekten
narcoleptic psikolog deyince ardinda bu yorumunnabiza göre serbet veriyon sanki
bizi üzdünmüniye üzülelimki sadece
para verip niye boşa akşamın bi vakti koştur koştur psikoloğa gidiyosun ki.burda bedavadan söylüyoruz işte bak üzülüyoruz bile hemde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?