Kızlar ben hep yalnız mı kalacağım?

Arkadaşım bu kadar zor mu karar vermek.
Yolunda gitmediğine inanıyorsan, sil gitsin, bunu da beceremiyorsun.
Yok ben bu adamı yaptığı herşeyiyle kabulleniyorum diyorsan da, kabullen ,evlen.
Hala yok face den görümce mesaj atmış, ben okuyacağım diye mi attı acaba,
gibi boş işlerle niye uğraşıyorsunuz ki.
Madem çok seviyormuş bu kişi sizi, siz de seviyormuşsunuz,
evlenin o zaman.
Siz bu ilişkide artık acabaları çoktan geçtiniz, bu kadar şeyi yaşadıktan sonra,
hala öyle mi , böyle mi olsa diyorsanız, bu insanla evlenmeniz tam size göre.

tabi tabi getirirsin.seni şimdiden bukadar perişan etmiş ikileme sokmuş adam da sen bunları yaparken armut toplar artık.hayal aleminde yaşıyorsun yasemin.

hayal alemınde yaşamıyorum açıkcası bana burdda yorum yapan hepsi olmamakla bırlıkte bır cok ınsanla hayat görüşümün farklı oldugunu düşünuyorum hayat dikensiz bır gül bahçesi ya da dalgası olmayan bır denız değil elbette inişleri çıkışları oluyor ben ewlılık yönünden bunları yaşıyorum bazısı maddıyat yönunden bazısı ewlenıyor içkici kumarcı ya da karı kıza gıden bır adama düşünuyor herkesın bır sorunu herkesın bır derdı var benımde bu ki ben objektıf bakıyorum ben böyle bır sey yüzünden (yanı ilk kez bu kadar ciddi bir işin içine gıren ve nasıl davranmasını bılmedıgını söyleyen bu yuzden hata yaptıgını düşünen bırıne ki ben buna ek olarak giridiğimiz ilişkinın de bunda payının oldugunu dusunuyorum yanı gerı dönmesınde ) ben sorunsuz bır ilişki yaşarken birden her şey sadece ıkı kendını bılmez yüzünden bozuldu ben nıye onlar yüzünden bu insana bır fırsat daha vermıyımkı o şuan benım yanımdaysa sevdıgı + sahıplendıgı için benım yanımdaa olduğunu düşünuyorum ve belkı ınanmıycaksınız ama sebebını bılmedıgım bır şekılde o bana sorunsuz gecırdıgım 1,5 seneden bıle daha farklı davranıyor suan annemle de paylastım ben bunu bilmiyorum genede ıkılemdeyım

benım sevmem ewlılıkle ılgılı endişelerımı yok etmıyor malesef ya da onun sevmesı

benım sevmem ewlılıkle ılgılı endişelerımı yok etmıyor malesef ya da onun sevmesı

Sıkıntı karşıda değil siz de, önce siz kendinizle çelişiyorsunuz zaten.
Üst kısımda bana hata yaptığını söyledi ve beni sahiplendi,
samimiyetine gerçekten inanıyorum yazmışsınız,
inanıyorsanız, endişe olmaması lazım.
Daha 2 önce de dönerse kabul etmem, ben artık başka birinden hoşlanıyorum
diyordunuz (madem bu kadar seviyordunuz, nasıl hoşlanabiliyrosunuz başka birinden orası da düşünülür), yani sizin bir gününüz bir gününü tutmuyor.
Bence en az sizin kadar , erkek arkadaşınız da endişelenmesi lazım.
Neyse bu hikaye daha çok uzar.

tabi doğru söylüyosun eşi içen döven birçok adam var.evlenipte mutlu olunacak diye birşey yok.bazıları da "mutsuz" evli oluyor.yaşıyorlarmı evet birşekilde yaşıyorlar.onlara sorsan belki "başımda hiç değilse bir kocam var" diyenler çıkabilir.doğrusun valla.hayat bazılarına zordur.özet olarak; bir iki bilmez yüzünden yaşadığınız sorunlar.... demişsin.bu kadarsa mesele bak evlen diyenler var onlardan etkilen bizden niye etkilenip cevap yazıyosun bize.evlen diyenlere yaz cevabını yasemin.

ewet aynen oyle dedım ama bır Allahın kulu da cıkıpta şu koskoca sıtede canım sen şuan boşluktasın ona sınırlendıgın ıcın baskasının basınıda yakma bırazcık bekle demedı

çünkü ben ewlenıp ewlenmedede kararsızım bilmıyorum cevremde o kadar sewıpte ewlenmıs bır cocuguyla gerı gelen sadece bızım apartmanda 3 kişi oldu bunu da gördüm ıyıce korktum mesela bırı görumcesı bırı kocasının içkisi bırıde parasızlıktan bosanmıs

ewet aynen oyle dedım ama bır Allahın kulu da cıkıpta şu koskoca sıtede canım sen şuan boşluktasın ona sınırlendıgın ıcın baskasının basınıda yakma bırazcık bekle demedı

kimin nesine gerek ki sana bunu söylesin sitede.sanki söyleneni dinliyosun yasemin.

Çok dinliyorsun ya yasemin.
Desek ne olacak, sen kendi kendine yaşıyorsun birşeyler.
Hangisini dinledin de, ya evet haklısınız dedin, söylediklerinin arkasında durdun,
ki bu söylediğini söylesek ne olacak.
Başkasının başını yakacağın, erkek arkadaşın geri gelince mi aklına geldi.
Ayrıca eminim bütün bunlar da sana söylendi, ama sen yine umursamadın.
Bu arada burada bir çok insan evli, senin hayat çok zor dediğin yollardan,
çoktan geçmiş, tecrübe etmiş, hayatın ve evliliğin zorluğunun farkında,
bir tek sen farkında değilsin.

neyse sız hepınız haklısınız dıyım o zaman dıycek bır sey yok

Yasemin tabiki haklıyız burada hiç bir arkadaşımızın senin kötülüğünü ve mutsuz olmanı istemediği için sana hep doğru yolu göstermeye çalıştık...
Karar senin ileride pişman olmayacaksan evlen o zaman ...

neyse sız hepınız haklısınız dıyım o zaman dıycek bır sey yok

Yasemin bence siz bir psikologa gidin ve buraya yazdıklarınızı ve size yazılanları okutun .Gerçekten!!

Dengenizi tamamen kaybetmiş durumdasınız30 sayfadır insanlar size yanlış yaptığınızı ve ne yapmanız gerekriğini anlatmış,sanki dinlemişsiniz ,sallamışsınız gibi daha kimse bana söylemedi diyosunuz,sanki millet size akıl vermek zorundaymış gibi,siz kendinizin sorumluğunu alamıyomusunuz ya da ana-babanızmıyız biz sizin,siz kendinizle bile kavga ediyosunuz farkında değilsiniz.

Bunu tüm samimiyetimle yazıyorum,lütfen hiçbir adamla görüşmeyin,bir psikoloğa-psikiyatriste gisin,kafanızı toplayın,kendizi TANIYIN ve anlayın,gerisi kendiliğinden gelecektir.

Son düzenleme:
kızlar sonunda annemın buldugu bır psıkologa gıttım her seyı anlattım kadın kesınlıkle onla ewlenmemı çünkü onu sevmedıgımı aramızdakı saygının bıttgını onunda bana sevgısının ıttıgınde olabılıcek her seyı anlattı içim çok rahatladı gercekten ve aradım her seyı söyledim gayet ıyı bır sekılde olmaz falan dedı ama benı kararlı gorunce oda bır sey yapamadı bu aksam yedıde gene randevum var aklımın cok karıstıgını bıraz daha gec kalsam depresyona gırebılıcegımı söyledı sınırlerım cok yıpranmıs ve takıntılarım kuruntularım artmıs ohhh be emınım kı bu kez hayat onsuz daha guzel olucak burayada artık yazmıycam hepınıze tesekkurler sizi üzdüm bıraz ama maşallah psikolok gıbı hatunmussunuz hepınız

yasemin dün en son yorumunu 17 de yapmissin ne ara annen psikolog buldu da gittin , psikolog seni hazir vaziyettemi bekliyordu:26:
bizimle dalga gectigini düsünmeye basladim gercekten
narcoleptic psikolog deyince ardinda bu yorumun nabiza göre serbet veriyon sanki
bizi üzdünmü niye üzülelimki sadece

17 de değil 17:47 nerdeyse saat akşam 6..da en son yorumu..Nöbetçi psikolog heralde..:44:

Heeee öyleyizdir Allahıma çok şükür!!!

hııı ewet ewet kesınlıkle

para verip niye boşa akşamın bi vakti koştur koştur psikoloğa gidiyosun ki.burda bedavadan söylüyoruz işte bak üzülüyoruz bile hemde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…