Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabahına mutlaka olmam lazımdı hiç böyle olmazdım ya bir gün öncesinde ya da sabahında olurdum biliyorum kendimiRegl bugünmüş gecikmemişsiniz ki.
Valla buna sorulacak çok soru verilecek çok cevap var. Yeni evli misiniz? Yumurta büyütmek için kullanılan ilaçlardan kullandınız mı? Daha önce de böyle bir sorun olur muydu? İlk evlendiğim aylarda hiç adeti gecikmeyen ben 7 gün gecikmiştim. Kan testi de negatifti insan bazen çok düşünmekten de geciktiriyor veya yeni evliyseniz düzene tam oturmuyorBugün regl günüm hala olmadım bekliyorum dünkü beta hcg 1.20 çıkmıştı ama geciktim göğüste hassasiyet falan yok sadece baş ağrım var kasığımda ara ara ağrı oluyor gidiyor aklımda deli sorular neler oluyor![]()
Hep günü gününe olurum ben ve günüm geldiğinde sabah erken saatte mutlaka olurdum ilaç kullanmadım hiç çok şükür. 1 yıllık evliyim. Kafama takıp stres yapan bi insan değilim dünden ağrım vardı olcam sandım ama olmadım merak ediyorumValla buna sorulacak çok soru verilecek çok cevap var. Yeni evli misiniz? Yumurta büyütmek için kullanılan ilaçlardan kullandınız mı? Daha önce de böyle bir sorun olur muydu? İlk evlendiğim aylarda hiç adeti gecikmeyen ben 7 gün gecikmiştim. Kan testi de negatifti insan bazen çok düşünmekten de geciktiriyor veya yeni evliyseniz düzene tam oturmuyor
Bir kaç gunluk sapmalar tamamen normaldir. Hemen bir sorun olduğunu dusunmeyin. 1 haftayi aşarsa son bir kez test yapib doktora gidin.Bugün regl günüm hala olmadım bekliyorum dünkü beta hcg 1.20 çıkmıştı ama geciktim göğüste hassasiyet falan yok sadece baş ağrım var kasığımda ara ara ağrı oluyor gidiyor aklımda deli sorular neler oluyor![]()
adet olmayı beklediğiniz için olmuyorsunuz eli kulağındadır merak etmeyin....Hep günü gününe olurum ben ve günüm geldiğinde sabah erken saatte mutlaka olurdum ilaç kullanmadım hiç çok şükür. 1 yıllık evliyim. Kafama takıp stres yapan bi insan değilim dünden ağrım vardı olcam sandım ama olmadım merak ediyorum
Bi kadın doğuma gidin bu kadar kafanıza takcağınıza o zamanHep günü gününe olurum ben ve günüm geldiğinde sabah erken saatte mutlaka olurdum ilaç kullanmadım hiç çok şükür. 1 yıllık evliyim. Kafama takıp stres yapan bi insan değilim dünden ağrım vardı olcam sandım ama olmadım merak ediyorum
Canım bende adet günün geçti diye okudum ama dediğim gibi buna verilecek cevapta çok. Küçük Bi ihtimal geç döllenme olabilir ama bence gayet normal olmaması bir iki gün daha bekleyin olmazsanız testi tekrarlayın. Ama bana sorarsan normal akşamına da olabilirsinHep günü gününe olurum ben ve günüm geldiğinde sabah erken saatte mutlaka olurdum ilaç kullanmadım hiç çok şükür. 1 yıllık evliyim. Kafama takıp stres yapan bi insan değilim dünden ağrım vardı olcam sandım ama olmadım merak ediyorum
Sonradan yükselebilir biraz daha olmazsan tekrar kan ver 0.100 değil bak stresten olsa da değerin 1.20 çıkmazdı bi ay ben stresten geciktim ama değerim 0.100 dü aklında bulunsun M mrv2606Bugün regl günüm hala olmadım bekliyorum dünkü beta hcg 1.20 çıkmıştı ama geciktim göğüste hassasiyet falan yok sadece baş ağrım var kasığımda ara ara ağrı oluyor gidiyor aklımda deli sorular neler oluyor![]()
Umutlanmakta istemiyorum pek… eğer böyle giderse pazartesi tekrar kan veririmBence hamilesiniz değere takılmayın geç döllenme olur ,iki günde bir kan verin
Teşekkür ederim bende öyle yapmayı düşünüyorum haliyle ilk çocuk olacağı için biraz heves oluyor insanda gecikme ihtimali akla gelince :) pazartesiye kadar olmazsam o zaman test yapıcam tekrarBir kaç gunluk sapmalar tamamen normaldir. Hemen bir sorun olduğunu dusunmeyin. 1 haftayi aşarsa son bir kez test yapib doktora gidin.
Evet tatli heyecanlar. Burdan hepimiz tavsiyeler veriyoruz ama adete 1 hafta kaladan testlerle kafayi bozduk çoğumuz zamanlaTeşekkür ederim bende öyle yapmayı düşünüyorum haliyle ilk çocuk olacağı için biraz heves oluyor insanda gecikme ihtimali akla gelince :) pazartesiye kadar olmazsam o zaman test yapıcam tekrar
Öyle ama yapacak bi şey yok ben 1 yıldan beri bekliyorum bu ay çatlatma iğnesi vuruldum inşallah tutar da mucizem gelsin karnımaHayırlısı olsun inşallah canım bekleyip görelimbeklemekte yoruyor insanı
Hayırlısı Allahtan diyelim :)Evet tatli heyecanlar. Burdan hepimiz tavsiyeler veriyoruz ama adete 1 hafta kaladan testlerle kafayi bozduk çoğumuz zamanlao yuzden daha yeni cocuk dusunenlerin bizim hatamizi yapmamasi için oneride bulunuyoruz. Fazla umut etmek de daha buyuk hayal kirikliği olur. sabretmek en iyisi
![]()
Bebek düşünüyo muydunuz pekiBugün regl günüm hala olmadım bekliyorum dünkü beta hcg 1.20 çıkmıştı ama geciktim göğüste hassasiyet falan yok sadece baş ağrım var kasığımda ara ara ağrı oluyor gidiyor aklımda deli sorular neler oluyor![]()
Aynı durumdayız ,bende de üç dört gündür kasık ağrıları adet ağrılarına benzer benim de regl günüm yarın pazartesi de beta hcg bakılacakBugün regl günüm hala olmadım bekliyorum dünkü beta hcg 1.20 çıkmıştı ama geciktim göğüste hassasiyet falan yok sadece baş ağrım var kasığımda ara ara ağrı oluyor gidiyor aklımda deli sorular neler oluyor![]()