- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Kv yi severim ama kp çok acayip bi adam Allahtan 4ay ankdalar yazları izmirde geçiriyolarBunlar iyi günlerin. Daha kaç konu açacaksın kimbilir. Valla canımcım taviz verme. Devamı hep gelir.
Ah canım anlamaları gerekmez mi hangi gelin ilk hafta hasta bakar bize küserek eşimin de psikolojisini bozdularEşinizin yeni evli olduğunuzu hatırlatması ve eşiyle vakit geçirmek istediğini söylemesi lazım.
Ben gitmeyelim desem gitmeyiz ama üzülür ailesini sevmediğimi düşünür üzmek istemiyorum onu daDemıssın de bu sefer kendı degıl oglu emırvakı yapmıs o daha kotu degıl mı
Sürekli orda olalım ben öğlen oturmasına gidiyim hep orda olalım istyolat ama ben gitmiyorum sadece akşamları eşimle gidiyoruzen fazla 2saat oturup gelşyorz kv daha iyileşmedi eşim de annesi olduğu için görüneyim de gönğlleri olsun diye düşünüyoİs eşinizde bitiyor onun gerekli mesafeyi koyması lazım siz daha yeni gelinsiniz siz birsey deseniz emin olun kötü olan siz olcaksınız mesafeli olmak iyidir ama anlamazlar özellikle erkek ailesi nedendir bilmiyorum evlenince oğulları kıymete biniyor heralde
Aynen öyle valla çok sıkıldım benim anneme haftada 1 gidiyoruz annesi iyileştiğinde onun ailesine de haftada 1 gidelim dicemSen haklisin
Su ev gezmelerinden tiksiniyorum
Evlilik degil evcilik oluyor cunku
Bu hafta biz size gelelim haftaya siz bize gelin ile omur geciyor
İnsanlar kendi evlerinde otursunlar bir zahmet bence
Welcome to the real life canım :)Ay kızlar yeminle doldum aralıkta evlendim balayından döndüm kv dizinden ameliyat oldu 1hafta yanında kaldım, istdaki elti ben bakarım demesine rağmen gelme dediler biz 2.hafta kalmadık yeni evliyiz nitekim kp bize küstü trip attı sonra istdaki eltiyi göndermiş eşimin abisi ona rağmen sürekli oraya gidelim istiyolar daha 1,5 aylık evliyim anlayış sıfır, gitmesek arıyolar küsüyolar çağırıyolar, bugün eşim işe gitti normalde çalışmaz ctesileri, akşam için birlikte vakit geçirriz dedik evden
çıkmadan, az önce kv aradı akşam gelin
oturalım daha perş ordaydık, anne dedim
bilmiyom işten gelsin de eşim sorarım bi,
hemen onu aramışlar, eşim de aradı şimdi
akşam gidelim de 1saat oturur geliriz ee ne
anladık 1saatle kalmıyo malesef, bi
haftasonumuz var dokunmayalım
demiyolar, evimizde bi doya doya zaman geçiremiyoruz, ben mi hatalıyım kızlar yoksa onların bize anlayış mı göstermesi lazım
Welcome to the real life canım :)
Ben 1,5 yillik evliyim sirf aile de degil salak sacma ev ziyaretlerinden biktim usandim, insanlar nereye kapak atsak diye dusunuyorlar resmen bir rahat vermiyorlar once evlilik kutlamasina geldiler sonra ev degistirdik hayirli olsuna geldiler simdi bebegimiz oldu ona geldiler , bebegim sunnet oldu simdi de sira ona geldi, en sonunda ben gebercem artik esime basin sagolsuna gelirlerAynen öyle valla çok sıkıldım benim anneme haftada 1 gidiyoruz annesi iyileştiğinde onun ailesine de haftada 1 gidelim dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?