- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 38
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Ay kızlar yeminle doldum aralıkta evlendim balayından döndüm kv dizinden ameliyat oldu 1hafta yanında kaldım, istdaki elti ben bakarım demesine rağmen gelme dediler biz 2.hafta kalmadık yeni evliyiz nitekim kp bize küstü trip attı sonra istdaki eltiyi göndermiş eşimin abisi ona rağmen sürekli oraya gidelim istiyolar daha 1,5 aylık evliyim anlayış sıfır, gitmesek arıyolar küsüyolar çağırıyolar, bugün eşim işe gitti normalde çalışmaz ctesileri, akşam için birlikte vakit geçirriz dedik evden
çıkmadan, az önce kv aradı akşam gelin
oturalım daha perş ordaydık, anne dedim
bilmiyom işten gelsin de eşim sorarım bi,
hemen onu aramışlar, eşim de aradı şimdi
akşam gidelim de 1saat oturur geliriz ee ne
anladık 1saatle kalmıyo malesef, bi
haftasonumuz var dokunmayalım
demiyolar, evimizde bi doya doya zaman geçiremiyoruz, ben mi hatalıyım kızlar yoksa onların bize anlayış mı göstermesi lazım
Mustakbelken oyle oluyolar sonra boyut degistiriyor coguAy en sevmediğim şey mıç mıç beraber olmak.. Çok şükür ki müstakbel kayınvalidem öyle değil.
Bence abartiyosun biraz ilk etapta saglik soz konusu bir hafta daha bakabilirdin ki bilmiyorum sen Orda kalinca esin de kalmiyor mu ya da gorusmuyor musunuz. Sen ordayken baskasini cagirmalari abes bence. Yeni evli olmak her seyi ne kadar degistiriyor zaten yillarca yasayacaksiniz her seyi. Yeni evliyiz durumunu anlamiyorum ben. En azindan Dua et onlar gelmiyorlar sizi cagiriyorlar. Bu konuda tavrini koymalisin tabi zirt pirt kimse gitmesin gelmesin. Ama soz konusu sagliksa yarin bir gun biz de yaslanacaz ya da birilerine muhtac olacaz. Belki bir bucuk aylik degil de bir gunluk evli cocugumuz bize bakmak zorunda kalacak. Allah gerekli kilmasin tabi insallah.Ay kızlar yeminle doldum aralıkta evlendim balayından döndüm kv dizinden ameliyat oldu 1hafta yanında kaldım, istdaki elti ben bakarım demesine rağmen gelme dediler biz 2.hafta kalmadık yeni evliyiz nitekim kp bize küstü trip attı sonra istdaki eltiyi göndermiş eşimin abisi ona rağmen sürekli oraya gidelim istiyolar daha 1,5 aylık evliyim anlayış sıfır, gitmesek arıyolar küsüyolar çağırıyolar, bugün eşim işe gitti normalde çalışmaz ctesileri, akşam için birlikte vakit geçirriz dedik evden
demiyolar, evimizde bi doya doya zaman geçiremiyoruz, ben mi hatalıyım kızlar yoksa onların bize anlayış mı göstermesi lazım
Yok canım kaynımlar da yeni evlendi ağustosta, 1 hafta hiç aramadı kayınvalidem mesela.. Onlar kendilerini hazır hissedince ararlar dedi. Onları davet eder ama kendi çağırılmadıkça da gitmez. Ve bunun zıttını yapan kayınvalidelere de kızar. Kendi çok çekmiş zamanında, hala da çekiyor kayınvalidesinden.. O yüzden ant içmiş, gelinlerimi kızım kabul edeceğim diye..Mustakbelken oyle oluyolar sonra boyut degistiriyor cogu
helal olsun müstakbel kaynana naYok canım kaynımlar da yeni evlendi ağustosta, 1 hafta hiç aramadı kayınvalidem mesela.. Onlar kendilerini hazır hissedince ararlar dedi. Onları davet eder ama kendi çağırılmadıkça da gitmez. Ve bunun zıttını yapan kayınvalidelere de kızar. Kendi çok çekmiş zamanında, hala da çekiyor kayınvalidesinden.. O yüzden ant içmiş, gelinlerimi kızım kabul edeceğim diye..
Aman masallahYok canım kaynımlar da yeni evlendi ağustosta, 1 hafta hiç aramadı kayınvalidem mesela.. Onlar kendilerini hazır hissedince ararlar dedi. Onları davet eder ama kendi çağırılmadıkça da gitmez. Ve bunun zıttını yapan kayınvalidelere de kızar. Kendi çok çekmiş zamanında, hala da çekiyor kayınvalidesinden.. O yüzden ant içmiş, gelinlerimi kızım kabul edeceğim diye..
Bu konularda sorunumuz olmayacak belli ki ama yine sorun olacak bir şey çıkar gibime geliyor, sonuçta gelin-kaynana ilişkisiAman masallahben cektim sizde cekin mantigindada olabilirdi kiymet bilin
HahaBu konularda sorunumuz olmayacak belli ki ama yine sorun olacak bir şey çıkar gibime geliyor, sonuçta gelin-kaynana ilişkisi
Bende bi tavsiyede bulunmak istiyorum ilk bastan evet dersen basa cikamassin onun icin hayir de kirilsada küssede daha sonra büyük kavgalara yol aciyor bu önemsiz cagirmalarAy kızlar yeminle doldum aralıkta evlendim balayından döndüm kv dizinden ameliyat oldu 1hafta yanında kaldım, istdaki elti ben bakarım demesine rağmen gelme dediler biz 2.hafta kalmadık yeni evliyiz nitekim kp bize küstü trip attı sonra istdaki eltiyi göndermiş eşimin abisi ona rağmen sürekli oraya gidelim istiyolar daha 1,5 aylık evliyim anlayış sıfır, gitmesek arıyolar küsüyolar çağırıyolar, bugün eşim işe gitti normalde çalışmaz ctesileri, akşam için birlikte vakit geçirriz dedik evden
Uzak değiller arabayla 10dklık mesafe eşimle aramı bozmak istemiyorum o da gitmek istemiyo ama kesecekler trip atçaklar diye her seferinde 1saat oturruz diye gdyoruz
Yok canım kaynımlar da yeni evlendi ağustosta, 1 hafta hiç aramadı kayınvalidem mesela.. Onlar kendilerini hazır hissedince ararlar dedi. Onları davet eder ama kendi çağırılmadıkça da gitmez. Ve bunun zıttını yapan kayınvalidelere de kızar. Kendi çok çekmiş zamanında, hala da çekiyor kayınvalidesinden.. O yüzden ant içmiş, gelinlerimi kızım kabul edeceğim diye..
Ay kızlar yeminle doldum aralıkta evlendim balayından döndüm kv dizinden ameliyat oldu 1hafta yanında kaldım, istdaki elti ben bakarım demesine rağmen gelme dediler biz 2.hafta kalmadık yeni evliyiz nitekim kp bize küstü trip attı sonra istdaki eltiyi göndermiş eşimin abisi ona rağmen sürekli oraya gidelim istiyolar daha 1,5 aylık evliyim anlayış sıfır, gitmesek arıyolar küsüyolar çağırıyolar, bugün eşim işe gitti normalde çalışmaz ctesileri, akşam için birlikte vakit geçirriz dedik evden
Bu konularda sorunumuz olmayacak belli ki ama yine sorun olacak bir şey çıkar gibime geliyor, sonuçta gelin-kaynana ilişkisi
Benim KV balayinda surekli aradı ne yapıyorsunuz nasılsınız falan bildiğin sohbet etti
Hatta biz gidince arkamızdan hayiflanmis
Ee beni de goturselerdi gezerdik hep birlikte demiş..
Kafaya bak
Evet, meme fetişiyim.profil fotonu görünce gülesim geliyo.
meme fetişimisin kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?