Kızlar ben mi abartıyorum yaa

Aradiklarinda bi bahane bul.evde bi isin olsun.isim var de.yada hastayim de:)
bu seferde onlar sana gelirle gecmis olsuna :)
ufff suna bakya gelen gelir zaten arayip gelin demek ne.belki isi var hasta cani sIkkIn.

Aaay çok güldüm. Bende şimdi bu muhabbet ben de de var. Napsam nasıl cözumlesem diye dusurken burda buldum kendimi

Ay en sevmediğim şey mıç mıç beraber olmak.. Çok şükür ki müstakbel kayınvalidem öyle değil.

Eşinin tarafı çok anlayissiz daha doğrusu gorgusuzmus. Ben de kaynanama bayılma ama Allah var kadın evlendikten 4ay sonra evime ayak bastı ve biz cagirdik ona da. Genellikle biz giderdik 2haftaya 1 falan. Bu yönde hiç baskı görmedim halime sukrettim çünkü böyle bir aileyi uzun süre cekemezdim. Şimdi başka şehirdeyiz zaten 4 ayda bir ancak görüyoruz

Bence abartiyosun biraz ilk etapta saglik soz konusu bir hafta daha bakabilirdin ki bilmiyorum sen Orda kalinca esin de kalmiyor mu ya da gorusmuyor musunuz. Sen ordayken baskasini cagirmalari abes bence. Yeni evli olmak her seyi ne kadar degistiriyor zaten yillarca yasayacaksiniz her seyi. Yeni evliyiz durumunu anlamiyorum ben. En azindan Dua et onlar gelmiyorlar sizi cagiriyorlar. Bu konuda tavrini koymalisin tabi zirt pirt kimse gitmesin gelmesin. Ama soz konusu sagliksa yarin bir gun biz de yaslanacaz ya da birilerine muhtac olacaz. Belki bir bucuk aylik degil de bir gunluk evli cocugumuz bize bakmak zorunda kalacak. Allah gerekli kilmasin tabi insallah.

Mustakbelken oyle oluyolar sonra boyut degistiriyor cogu
Yok canım kaynımlar da yeni evlendi ağustosta, 1 hafta hiç aramadı kayınvalidem mesela.. Onlar kendilerini hazır hissedince ararlar dedi. Onları davet eder ama kendi çağırılmadıkça da gitmez. Ve bunun zıttını yapan kayınvalidelere de kızar. Kendi çok çekmiş zamanında, hala da çekiyor kayınvalidesinden.. O yüzden ant içmiş, gelinlerimi kızım kabul edeceğim diye..

helal olsun müstakbel kaynana na

Aman masallahben cektim sizde cekin mantigindada olabilirdi kiymet bilin

Walla bi kere taviz verdigin zaman arkasi kesilmez ... Hem o oyle gidince bi saatlede gelinmez ... Ayni seyleri yasadim cok taviz verdim ve inan hala ayni değişmiyor ve aksine dahada artıyo baskılar... Bence taviz verme...

Bende bi tavsiyede bulunmak istiyorum ilk bastan evet dersen basa cikamassin onun icin hayir de kirilsada küssede daha sonra büyük kavgalara yol aciyor bu önemsiz cagirmalar

Uzak değiller arabayla 10dklık mesafe eşimle aramı bozmak istemiyorum o da gitmek istemiyo ama kesecekler trip atçaklar diye her seferinde 1saat oturruz diye gdyoruz

Kocanda pek gitme taraftari degilmis. Ben senin yerinde olsam bu mecburi gidislerini hiicc caktirmadan " bugun gitmesekte olur yarin gideriz' dusuncesine dogru degistirirdim. Mesela kv senimi aradi gelin diye? Birazdan esinide ariycagini biliyosun.
Akilli davran. Mesaj at ondan once. Diger konunda amac o olmasada cinsel hayatinizin yolunda oldugunu biliyorum.
Mesajda gece planlarini anlat, aklini cel.
Iste o zmn " anne bgun gelemiyoruz' diye bilir kocan annesine. Burda sen his bisey yapmadin " annene gitmek istemiyorum ben yaa" felanda demedin. Bunu demen sana karsi cepe almasina yol acar cunku, bundan kacinilmali.
Dedigim gibi aklini cel baska seylerle.
Akilli kadin boyle yapar.
Ben boyle yapardim( evli olsaydim)

Benim KV balayinda surekli aradı ne yapıyorsunuz nasılsınız falan bildiğin sohbet etti

Hatta biz gidince arkamızdan hayiflanmis
Ee beni de goturselerdi gezerdik hep birlikte demiş..
Kafaya bak

Bence abartiyosunn tabiki sık sık yalniz kalmaniz lazom.ama her gün yalniz kalmaya da lüzum yokk. Cok yalnız kalasin varsa esini kandır haftasonu basbasa romantik küçük bir tatil geçirelim mi de ve evdekilere is arkadas dugunu yalanyla sehir dışına çıkın ya da sehir icinde otel kiralayin ya da evde hic lamba yakmayin hem.iliskinize de renk gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…