Kızlar ben mi abartıyorum yaa

şimdiden tavrını koy derim. kızan kızsın, küsen küssün.
işim var de eşin gitsin, bir saat kalsın gelsin.

eğer şimdiden sınırı çizmezsen önünü alamazsın.
eşine söyle, sen onu ailesisin. elbette annesi üzülmesin ama sen üzülüyorsun, seni de üzmesin.
sen kv kp ile tartışma, sadece nasılsın iyi misin, ne lazımsa eşine söylet ama güzellikle.

Ayyy ilk zamanlar bana da aynısını yaptılar. Zırt birt gelin, biz size gelelim, siz bize gelin, sen gel, ben geleyim,caya gel, yemeğe gel, kahvaltıya gel, kahveye geleyim..

İllet oldum. Az zamana bırakmıyorlar. Yeni evli bunlar evlerine alışsın, birbirlerine alışsın yok.
İnsani zoraki soğutuyorlar.
Anlayış sıfır.

Gitmeyin aksam. Bir şey uydur gitme. Esin gidecekse gitsin madem.
Daha perşembe gorusmussunuz iki günde de ozlenmez insan.

Esinle de ciddi ciddi konuş bu durumu.
Ben yaşadım ya sinirlendim şuan.

Gerçi ben bu durumdan dolayı oğullarıni uzaklaştıran, kendini uzaklaştıran gelin oldum

Sen daha fazla zaman geçmeden esinle net ve kesin bir dille konuş.

Sana kıyamamm yaaa

Eşime dedim şimdi aşkım akşam evde vakit geçircektil diye o da ararım misafir geliyo biz gelmiyoz derim dedi atlattım şükür ama nereye kadar yaaaaa

Eşime dedim şimdi aşkım akşam evde vakit geçircektil diye o da ararım misafir geliyo biz gelmiyoz derim dedi atlattım şükür ama nereye kadar yaaaaa

Eşin anasına diyecek ki,
Anne biz yeni evliyiz. Evde birbirimizle zaman geçirmek istiyoruz. Biraz anlayış gösterin. Zaten sürekli görüşüyoruz. Evlendim diye sizden kopmadım elbet ama karımla zaman geçirmek ona alışmak, evime alışmak istiyorum.

Hoş anlayacağını sanmam ama eşin bu şekilde muhakkak söylesin.
Bunları ben söylemek zorunda kaldım kötü oldum. Sen bir sey deme sakın. Esin desin onun anası kusse de kırılsa da barışırlar. Sen kotu olma.

Yalan uydurmayın.
Neyse onu söyleyin

Ilk zamanlar normal.bende yasadim ama gecti.herkes alisti.alistirdim.ayni sitedeyiz.yeri geliyir ayda 1 gorusuyoruz.keyfi degil.hepimizi. isi gucu duzeni var.boyle daha iyi.icinden gelince gidiyosun.zamana birakin

nişanlıyken eski sevgilin seni tehdit ediyodu sende çok sevdiğim halde nişanlımdan ayrılcam ona zarar gelmesin falan diyodun. hayırlı olsun evlenmişsin beladan kurtuldun demek

nişanlıyken eski sevgilin seni tehdit ediyodu sende çok sevdiğim halde nişanlımdan ayrılcam ona zarar gelmesin falan diyodun. hayırlı olsun evlenmişsin beladan kurtuldun demek
Ne eski sevgilisi hahahahha ayrılcam mı dedim yoksa nişanlım üzülmesin diye beni tehdit eden sapıktan bahsetmicem mi demiştim hasta ruhlusun biliyosun demi konularıma sakın yorun yapma senin psikolojini iyi bozmuşlar Allaha şükür kurtuldum eski sevgilim değildi bana takan bi pislikti kocamı çok seviyorum çok da mutluyum seni hiçç ırgalamaz naş naş

Benim huzurumı kaçıran o pisliği hatırlatarak yanlış yaptın farkındasın demi ama takılmıcam buna

Yok beklemeyin anlayış göstermezler
Aynılarını ben de yaşadım hergün çağırıyorlardı eşim hayır diyemiyordu ben de eşim üzülmesin diye mecbur kabul ediyordum bu sefer ben üzülüyordum hafta içi hafta sonu aynı şey
Böylelikle eşim evine yuvasına evliliğe babalığa ve sorumluluk almaya alışamadı. Ana dizinden ayrılamayan ana kuzusu

Bir de hemen hamilelik oldu düşünmediğim halde
Hamileliğim bu yüzden çok sıkıntılı geçti
3 yıl böyle geçti en sonunda taşındım rahatlarım diye
Yine hergün çağırdılar eşim yine her gün gtmek istedi bu sefer ben tamamen mesafe koydum artık hiç gitmiyorum eşim haftada bir iki yine gidiyor
Detaylı yazdım ki aynı hataya düşmeyin diye

Mesela şöyle bir kural koyun eşinize ve mutlaka uygulayın
Ayın ilk haftasonu başabaşa
2. Haftası eşinin ailesi
3. Haftası başbaşa
4. Haftası sizin aile

ya da haftasonu değil de haftaiçi akşam gidin haftasonunuzu hiç vermeyin

Ama mutlaka böyle bir kural koyun şimdiden yoksa sonradan çok zor olur hergüne alıştıklarından

Doğru söylüyosun canım bende söylicem haftasonları gitmek yok zaten o hep söyler bi hafta sonumuz var kendimize ayırrız onu da diye ama onlar anlamıyo canım malesef

Onlar anlayis gostermezler belli.Sizde iyiyi oynamayin telefonda yuvarlak konusursaniz esinizide ararlar zorunlu kilarlar.Is esinize gitmeden siz hayir diyin.

Iyilesti mi şimdi kayinvaliden.

Ben gitmeyelim desem gitmeyiz ama üzülür ailesini sevmediğimi düşünür üzmek istemiyorum onu da

Sakin öyle düşünmeyin ben de öyle düşünür diye gidiyordum
Sonuç: hiç görüşmüyorum

Herşeyin çoğu zarar
Azı karar
Belli zamanlarda seviyeli bir şekilde görüşmek en iyisi
Bunu baştan yapamayınca sonu daha vahim

Ben gitmeyelim desem gitmeyiz ama üzülür ailesini sevmediğimi düşünür üzmek istemiyorum onu da
iş eşinde bitiyo ama bugünlerde ne ekersen ileriki günlerde onu biçiyosun tecrübe ile sabit sessiz kalsan ilerde ezileceksin ses çıkarsan adın dik başlıya çıkacak ortasını bulmak gerek

sana cevap veripte senin seviyene düşemem. kibledim seni

Yalan söylemesi hoş olmasa da en azından hayır diyebilmesi çok güzel
Bu yönden avantajlısınız
Dediğim gibi haftalık kural koyun sizinki bizimki başbaşa diye

Hiç eşim gitmek istemiyor deme. İstiyor ki gidiyor. Yeni evliyiz kusura bakmayın demek O kadar da zor değil herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…