- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Sana kıyamamm yaaaBen 1,5 yillik evliyim sirf aile de degil salak sacma ev ziyaretlerinden biktim usandim, insanlar nereye kapak atsak diye dusunuyorlar resmen bir rahat vermiyorlar once evlilik kutlamasina geldiler sonra ev degistirdik hayirli olsuna geldiler simdi bebegimiz oldu ona geldiler , bebegim sunnet oldu simdi de sira ona geldi, en sonunda ben gebercem artik esime basin sagolsuna gelirlercanima tak etti bir rahat verseler de huzurla kocamla evimde otursam
Eşime dedim şimdi aşkım akşam evde vakit geçircektil diye o da ararım misafir geliyo biz gelmiyoz derim dedi atlattım şükür ama nereye kadar yaaaaaAyyy ilk zamanlar bana da aynısını yaptılar. Zırt birt gelin, biz size gelelim, siz bize gelin, sen gel, ben geleyim,caya gel, yemeğe gel, kahvaltıya gel, kahveye geleyim..
İllet oldum. Az zamana bırakmıyorlar. Yeni evli bunlar evlerine alışsın, birbirlerine alışsın yok.
İnsani zoraki soğutuyorlar.
Anlayış sıfır.
Gitmeyin aksam. Bir şey uydur gitme. Esin gidecekse gitsin madem.
Daha perşembe gorusmussunuz iki günde de ozlenmez insan.
Esinle de ciddi ciddi konuş bu durumu.
Ben yaşadım ya sinirlendim şuan.
Gerçi ben bu durumdan dolayı oğullarıni uzaklaştıran, kendini uzaklaştıran gelin oldum
Sen daha fazla zaman geçmeden esinle net ve kesin bir dille konuş.
Eşime dedim şimdi aşkım akşam evde vakit geçircektil diye o da ararım misafir geliyo biz gelmiyoz derim dedi atlattım şükür ama nereye kadar yaaaaa
nişanlıyken eski sevgilin seni tehdit ediyodu sende çok sevdiğim halde nişanlımdan ayrılcam ona zarar gelmesin falan diyodun. hayırlı olsun evlenmişsin beladan kurtuldun demekAy kızlar yeminle doldum aralıkta evlendim balayından döndüm kv dizinden ameliyat oldu 1hafta yanında kaldım, istdaki elti ben bakarım demesine rağmen gelme dediler biz 2.hafta kalmadık yeni evliyiz nitekim kp bize küstü trip attı sonra istdaki eltiyi göndermiş eşimin abisi ona rağmen sürekli oraya gidelim istiyolar daha 1,5 aylık evliyim anlayış sıfır, gitmesek arıyolar küsüyolar çağırıyolar, bugün eşim işe gitti normalde çalışmaz ctesileri, akşam için birlikte vakit geçirriz dedik evden
çıkmadan, az önce kv aradı akşam gelin
oturalım daha perş ordaydık, anne dedim
bilmiyom işten gelsin de eşim sorarım bi,
hemen onu aramışlar, eşim de aradı şimdi
akşam gidelim de 1saat oturur geliriz ee ne
anladık 1saatle kalmıyo malesef, bi
haftasonumuz var dokunmayalım
demiyolar, evimizde bi doya doya zaman geçiremiyoruz, ben mi hatalıyım kızlar yoksa onların bize anlayış mı göstermesi lazım
Ne eski sevgilisi hahahahha ayrılcam mı dedim yoksa nişanlım üzülmesin diye beni tehdit eden sapıktan bahsetmicem mi demiştim hasta ruhlusun biliyosun demi konularıma sakın yorun yapma senin psikolojini iyi bozmuşlar Allaha şükür kurtuldum eski sevgilim değildi bana takan bi pislikti kocamı çok seviyorum çok da mutluyum seni hiçç ırgalamaz naş naşnişanlıyken eski sevgilin seni tehdit ediyodu sende çok sevdiğim halde nişanlımdan ayrılcam ona zarar gelmesin falan diyodun. hayırlı olsun evlenmişsin beladan kurtuldun demek
Benim huzurumı kaçıran o pisliği hatırlatarak yanlış yaptın farkındasın demi ama takılmıcam bunanişanlıyken eski sevgilin seni tehdit ediyodu sende çok sevdiğim halde nişanlımdan ayrılcam ona zarar gelmesin falan diyodun. hayırlı olsun evlenmişsin beladan kurtuldun demek
Ay kızlar yeminle doldum aralıkta evlendim balayından döndüm kv dizinden ameliyat oldu 1hafta yanında kaldım, istdaki elti ben bakarım demesine rağmen gelme dediler biz 2.hafta kalmadık yeni evliyiz nitekim kp bize küstü trip attı sonra istdaki eltiyi göndermiş eşimin abisi ona rağmen sürekli oraya gidelim istiyolar daha 1,5 aylık evliyim anlayış sıfır, gitmesek arıyolar küsüyolar çağırıyolar, bugün eşim işe gitti normalde çalışmaz ctesileri, akşam için birlikte vakit geçirriz dedik evden
demiyolar, evimizde bi doya doya zaman geçiremiyoruz, ben mi hatalıyım kızlar yoksa onların bize anlayış mı göstermesi lazım
Doğru söylüyosun canım bende söylicem haftasonları gitmek yok zaten o hep söyler bi hafta sonumuz var kendimize ayırrız onu da diye ama onlar anlamıyo canım malesefYok beklemeyin anlayış göstermezler
Aynılarını ben de yaşadım hergün çağırıyorlardı eşim hayır diyemiyordu ben de eşim üzülmesin diye mecbur kabul ediyordum bu sefer ben üzülüyordum hafta içi hafta sonu aynı şey
Böylelikle eşim evine yuvasına evliliğe babalığa ve sorumluluk almaya alışamadı. Ana dizinden ayrılamayan ana kuzusu
Bir de hemen hamilelik oldu düşünmediğim halde
Hamileliğim bu yüzden çok sıkıntılı geçti
3 yıl böyle geçti en sonunda taşındım rahatlarım diye
Yine hergün çağırdılar eşim yine her gün gtmek istedi bu sefer ben tamamen mesafe koydum artık hiç gitmiyorum eşim haftada bir iki yine gidiyor
Detaylı yazdım ki aynı hataya düşmeyin diye
Mesela şöyle bir kural koyun eşinize ve mutlaka uygulayın
Ayın ilk haftasonu başabaşa
2. Haftası eşinin ailesi
3. Haftası başbaşa
4. Haftası sizin aile
ya da haftasonu değil de haftaiçi akşam gidin haftasonunuzu hiç vermeyin
Ama mutlaka böyle bir kural koyun şimdiden yoksa sonradan çok zor olur hergüne alıştıklarından
Iyilesti mi şimdi kayinvaliden.Ay kızlar yeminle doldum aralıkta evlendim balayından döndüm kv dizinden ameliyat oldu 1hafta yanında kaldım, istdaki elti ben bakarım demesine rağmen gelme dediler biz 2.hafta kalmadık yeni evliyiz nitekim kp bize küstü trip attı sonra istdaki eltiyi göndermiş eşimin abisi ona rağmen sürekli oraya gidelim istiyolar daha 1,5 aylık evliyim anlayış sıfır, gitmesek arıyolar küsüyolar çağırıyolar, bugün eşim işe gitti normalde çalışmaz ctesileri, akşam için birlikte vakit geçirriz dedik evden
Ben gitmeyelim desem gitmeyiz ama üzülür ailesini sevmediğimi düşünür üzmek istemiyorum onu da
iş eşinde bitiyo ama bugünlerde ne ekersen ileriki günlerde onu biçiyosun tecrübe ile sabit sessiz kalsan ilerde ezileceksin ses çıkarsan adın dik başlıya çıkacak ortasını bulmak gerekBen gitmeyelim desem gitmeyiz ama üzülür ailesini sevmediğimi düşünür üzmek istemiyorum onu da
sana cevap veripte senin seviyene düşemem. kibledim seniNe eski sevgilisi hahahahha ayrılcam mı dedim yoksa nişanlım üzülmesin diye beni tehdit eden sapıktan bahsetmicem mi demiştim hasta ruhlusun biliyosun demi konularıma sakın yorun yapma senin psikolojini iyi bozmuşlar Allaha şükür kurtuldum eski sevgilim değildi bana takan bi pislikti kocamı çok seviyorum çok da mutluyum seni hiçç ırgalamaz naş naş
Eşime dedim şimdi aşkım akşam evde vakit geçircektil diye o da ararım misafir geliyo biz gelmiyoz derim dedi atlattım şükür ama nereye kadar yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?