Kızlar ben mi abartıyorum yaa

Yok artık ortanıza da yatardı artık

Desek onu da yapardı canım
Biz düğünden sonra bazı sebeplerden 20 gün kadar KV nin yanında kaldık

Kocamla yuruyuse çıkacağım, bu da ah namazimi kılmış olsam ben de gelirdim dedi
İstedi ki anne bekleyelim dememizi

Ama biz sessiz kaldık, ciktik kocamla

Tavrini koy bence ki ileride daha cok sorun yasama. Her istedikleri zamanda onlarin isteklerini yapamicaklarini bilsinler. Gerekirse esinle bi kere kavga et ama karsi tarafa tavrinizi koyun

Canetti .!.:
Hiç eşim gitmek istemiyor deme. İstiyor ki gidiyor. Yeni evliyiz kusura bakmayın demek O kadar da zor değil herhalde.
İstemiyor canım ama mecbur hissediyor şimdi ben gidiyorum diye istiyo muyum hayır

Malesef bu zamanla aliskanliga donusiyor surekli rutine koyuyorlar her hafta seni bekler oluyolar gitmesen surekli aramalar stem etmeler..biz 8 senelik evliyiz bi hafta gelemicez deyince o gun en az 5 kez araniyoruz israr ustune israr
Yaa bu nasil bi mantik sonucta oglun artik bi aile kurdu heran musait olmayabilir plani programi olabilir elinkizi her 3 gune bir seni gormek istemeyede bilir bunlar normal ama iste anlayis gorgu asalet baska bisey...

Kesinlikle canım bende bunu sorun haline getirmelerinden korkuyorum

O zaman keyfi çağırıyor. Ben de hala hasta yatakta yatıyor diye düşündüm. Is eşinde bitiyor canım o tavrını koysun.
Oturmaya çağırıyo zaten son aradığında bundan aradı kv hiçbizaman bana bak demediyeni geline hasta baktıramam dedi ama kp bende evde başka kşmseyi istemem dedi biz de Allah rızası için eşimle gittik baktık ama sonuçta evimize hasretiZ dayanamadık çıktık geldik sonra kalmaya gitmeyince gönül koydu kp işte

Eşim zaten bana sorar önce onu arasalar mesela ama önce beni arıyolar, en son aradıklarında aşkım bugğn evde geçircektik dışarı çıkmayalım dedim o da arası annrsini misafir gelcek biz gelmiyoruz dedi yalana gerek kalmadan çözelim istiyorum anlasınlar istiyorum ama nerdee çünkü misafirlipe gitmemizi bekleyen tek onlar değil bisürü çağıran var hangi birine gidelim evde duramıyoruz ki

Hm, yani senin istegin soruluyor. Soruyor ama kocan yinede annesinden cekiniyor. Bahane uyduruyor. Keske uydurmasa soylese "baska bi zaman geliriz'diye dumduz. Annesi narin birisimi? Hemen kirilirmi?

Siz haklısınız anlayış göstermeleri gerekir. Eşiniz bu durumu çözebilir aslında çok basit anne yorgunum işimiz var daha sonra diye geçiştirecek araları böyle açacak.

Ay en sevmediğim şey mıç mıç beraber olmak.. Çok şükür ki müstakbel kayınvalidem öyle değil.
Müstakbelken benimkide hiç çağırmadı beni ama evlenşnce artk onlardan biri oluyosun en azından onlar öyle düşün
Hm, yani senin istegin soruluyor. Soruyor ama kocan yinede annesinden cekiniyor. Bahane uyduruyor. Keske uydurmasa soylese "baska bi zaman geliriz'diye dumduz. Annesi narin birisimi? Hemen kirilirmi?
Annesi çok iyi huylu gerçekten hakkını yiyemem çok sessiz neşeli ama kırılgan işte aslında eşimin derdi gidelim de aradan çıksınlar düşüncesi ama sonu yok mesela eşim derki ay annemleri arayımda yine aramadı etmedi diye başımı yemesinler der yani bu sıkıntı

Eşine anlat haksız değilsin evli değilim ama ilk aylar canım cicim en güzel aylardır sonra sonra bi zaman diliminde bu zamanı bulamazsınız eşine de en azından haftanın bir günü sizin olsun bahane bul hiç olmadı ben hastayım de ev işi yaptım yorgunum de

Bence o zmn sorun yok. Eger kv iyi birisiyse ama herseye uzulup kirilan birisiyse. Varsin uzmeyin. Bende oyun pesinde olan ogluna aglayan vicdan yapan bi kadin sandim. Kocanda zaten mecburi ariyor, ariycagindan degil. Eger abartirsa kv bence senden once kocan ufler restini ceker. Ana kuzusu degil kocan merak etme.

İstyolarki böyle alışalım ondan böyle zurt pırt çağırıyolar

Aslına bakarsan eşimle annesi düzenli olarak günde 3 bazen 5 kez telefon görüşmesi yaparlar. K.v dem kendi kız kardeşlerinde memlekette onlar la da her biriyle günde 1 yada 3 kere görüşür. Biz ilk evlendigimizde her akşam hiç abartısız her gün ordaydık ki arabayla 30-40 dk ka. Başlarda çok seviyorlar birbirlerini yeni ayrıldılar ondan dedim.
Ama baktım hiç bitmiyor hasretleri, eşime dedim ki ben artık evimde vakit geçirmek evime alışmak istiyorum dedim. Ev işleri birikiyor ve evden soguyorum dedim. Ona da mantıklı geldi tamam dedi. Bu arada 2 yildan sonra, görüşmeleri haftada da ikiye düşürebildik. Benden sana tavsiye asla k.v k.p. le her zaman aranan mesafe koy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…