- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Yok artık ortanıza da yatardı artık
Tavrini koy bence ki ileride daha cok sorun yasama. Her istedikleri zamanda onlarin isteklerini yapamicaklarini bilsinler. Gerekirse esinle bi kere kavga et ama karsi tarafa tavrinizi koyunAy kızlar yeminle doldum aralıkta evlendim balayından döndüm kv dizinden ameliyat oldu 1hafta yanında kaldım, istdaki elti ben bakarım demesine rağmen gelme dediler biz 2.hafta kalmadık yeni evliyiz nitekim kp bize küstü trip attı sonra istdaki eltiyi göndermiş eşimin abisi ona rağmen sürekli oraya gidelim istiyolar daha 1,5 aylık evliyim anlayış sıfır, gitmesek arıyolar küsüyolar çağırıyolar, bugün eşim işe gitti normalde çalışmaz ctesileri, akşam için birlikte vakit geçirriz dedik evden
çıkmadan, az önce kv aradı akşam gelin
oturalım daha perş ordaydık, anne dedim
bilmiyom işten gelsin de eşim sorarım bi,
hemen onu aramışlar, eşim de aradı şimdi
akşam gidelim de 1saat oturur geliriz ee ne
anladık 1saatle kalmıyo malesef, bi
haftasonumuz var dokunmayalım
demiyolar, evimizde bi doya doya zaman geçiremiyoruz, ben mi hatalıyım kızlar yoksa onların bize anlayış mı göstermesi lazım
İyileşti canımIyilesti mi şimdi kayinvaliden.
İstemiyor canım ama mecbur hissediyor şimdi ben gidiyorum diye istiyo muyum hayırCanetti .!.:Hiç eşim gitmek istemiyor deme. İstiyor ki gidiyor. Yeni evliyiz kusura bakmayın demek O kadar da zor değil herhalde.
O zaman keyfi çağırıyor. Ben de hala hasta yatakta yatıyor diye düşündüm. Is eşinde bitiyor canım o tavrını koysun.İyileşti canım
Kesinlikle canım bende bunu sorun haline getirmelerinden korkuyorumMalesef bu zamanla aliskanliga donusiyor surekli rutine koyuyorlar her hafta seni bekler oluyolar gitmesen surekli aramalar stem etmeler..biz 8 senelik evliyiz bi hafta gelemicez deyince o gun en az 5 kez araniyoruz israr ustune israr
Yaa bu nasil bi mantik sonucta oglun artik bi aile kurdu heran musait olmayabilir plani programi olabilir elinkizi her 3 gune bir seni gormek istemeyede bilir bunlar normal ama iste anlayis gorgu asalet baska bisey...
Oturmaya çağırıyo zaten son aradığında bundan aradı kv hiçbizaman bana bak demediyeni geline hasta baktıramam dedi ama kp bende evde başka kşmseyi istemem dedi biz de Allah rızası için eşimle gittik baktık ama sonuçta evimize hasretiZ dayanamadık çıktık geldik sonra kalmaya gitmeyince gönül koydu kp işteO zaman keyfi çağırıyor. Ben de hala hasta yatakta yatıyor diye düşündüm. Is eşinde bitiyor canım o tavrını koysun.
Eşim zaten bana sorar önce onu arasalar mesela ama önce beni arıyolar, en son aradıklarında aşkım bugğn evde geçircektik dışarı çıkmayalım dedim o da arası annrsini misafir gelcek biz gelmiyoruz dedi yalana gerek kalmadan çözelim istiyorum anlasınlar istiyorum ama nerdee çünkü misafirlipe gitmemizi bekleyen tek onlar değil bisürü çağıran var hangi birine gidelim evde duramıyoruz kiKocanda pek gitme taraftari degilmis. Ben senin yerinde olsam bu mecburi gidislerini hiicc caktirmadan " bugun gitmesekte olur yarin gideriz' dusuncesine dogru degistirirdim. Mesela kv senimi aradi gelin diye? Birazdan esinide ariycagini biliyosun.
Akilli davran. Mesaj at ondan once. Diger konunda amac o olmasada cinsel hayatinizin yolunda oldugunu biliyorum.
Mesajda gece planlarini anlat, aklini cel.
Iste o zmn " anne bgun gelemiyoruz' diye bilir kocan annesine. Burda sen his bisey yapmadin " annene gitmek istemiyorum ben yaa" felanda demedin. Bunu demen sana karsi cepe almasina yol acar cunku, bundan kacinilmali.
Dedigim gibi aklini cel baska seylerle.
Akilli kadin boyle yapar.
Ben boyle yapardim( evli olsaydim)
İstyolarki böyle alışalım ondan böyle zurt pırt çağırıyolarAaay çok güldüm. Bende şimdi bu muhabbet ben de de var. Napsam nasıl cözumlesem diye dusurken burda buldum kendimi
Eşim zaten bana sorar önce onu arasalar mesela ama önce beni arıyolar, en son aradıklarında aşkım bugğn evde geçircektik dışarı çıkmayalım dedim o da arası annrsini misafir gelcek biz gelmiyoruz dedi yalana gerek kalmadan çözelim istiyorum anlasınlar istiyorum ama nerdee çünkü misafirlipe gitmemizi bekleyen tek onlar değil bisürü çağıran var hangi birine gidelim evde duramıyoruz ki
Müstakbelken benimkide hiç çağırmadı beni ama evlenşnce artk onlardan biri oluyosun en azından onlar öyle düşünAy en sevmediğim şey mıç mıç beraber olmak.. Çok şükür ki müstakbel kayınvalidem öyle değil.
Annesi çok iyi huylu gerçekten hakkını yiyemem çok sessiz neşeli ama kırılgan işte aslında eşimin derdi gidelim de aradan çıksınlar düşüncesi ama sonu yok mesela eşim derki ay annemleri arayımda yine aramadı etmedi diye başımı yemesinler der yani bu sıkıntıHm, yani senin istegin soruluyor. Soruyor ama kocan yinede annesinden cekiniyor. Bahane uyduruyor. Keske uydurmasa soylese "baska bi zaman geliriz'diye dumduz. Annesi narin birisimi? Hemen kirilirmi?
Eşine anlat haksız değilsin evli değilim ama ilk aylar canım cicim en güzel aylardır sonra sonra bi zaman diliminde bu zamanı bulamazsınız eşine de en azından haftanın bir günü sizin olsun bahane bul hiç olmadı ben hastayım de ev işi yaptım yorgunum deAy kızlar yeminle doldum aralıkta evlendim balayından döndüm kv dizinden ameliyat oldu 1hafta yanında kaldım, istdaki elti ben bakarım demesine rağmen gelme dediler biz 2.hafta kalmadık yeni evliyiz nitekim kp bize küstü trip attı sonra istdaki eltiyi göndermiş eşimin abisi ona rağmen sürekli oraya gidelim istiyolar daha 1,5 aylık evliyim anlayış sıfır, gitmesek arıyolar küsüyolar çağırıyolar, bugün eşim işe gitti normalde çalışmaz ctesileri, akşam için birlikte vakit geçirriz dedik evden
çıkmadan, az önce kv aradı akşam gelin
oturalım daha perş ordaydık, anne dedim
bilmiyom işten gelsin de eşim sorarım bi,
hemen onu aramışlar, eşim de aradı şimdi
akşam gidelim de 1saat oturur geliriz ee ne
anladık 1saatle kalmıyo malesef, bi
haftasonumuz var dokunmayalım
demiyolar, evimizde bi doya doya zaman geçiremiyoruz, ben mi hatalıyım kızlar yoksa onların bize anlayış mı göstermesi lazım
Müstakbelken benimkide hiç çağırmadı beni ama evlenşnce artk onlardan biri oluyosun en azından onlar öyle düşün
Annesi çok iyi huylu gerçekten hakkını yiyemem çok sessiz neşeli ama kırılgan işte aslında eşimin derdi gidelim de aradan çıksınlar düşüncesi ama sonu yok mesela eşim derki ay annemleri arayımda yine aramadı etmedi diye başımı yemesinler der yani bu sıkıntı
İstyolarki böyle alışalım ondan böyle zurt pırt çağırıyolar
KeşkeYalansız halledebilsek keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?