kızlar ben mi abartıyorum?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nelit
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nelit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
195
0
96
Diğer
selam kızlar
nişanlıyım 1.5 ay sonra düğünüm var kendimizce nikah gününü belirledik düğün salonuylada anlaştık ama daha nikah gününü almadık nişanlıma söylüyorum yaparız onlar 1 2 günlük iş diyo bense belirsizliklerden hoşlanmıyorum nikah şekeri için 1 gün öncesinden söylesek olurmuş davetiye 1 hafta önce hallolurmuş onların yazılması var dağıtılması var bilmem ne ben mi aceleci davranıyorum anlamıyorum bu yüzden dün akşam kavga ettik sevmiyorum belirsizlikleri napıyım yapılacak işler belli bi an önce yapılsın bitsin istiyorum neden her şeyi son ana bırakalım sıkışıcaz sonra biliyorum
dün biraz sert çıktım napmalıydım

haklısın az bi zaman kalmış. olması lazım.

Nikah şekeri 1 günlük değil, 7-10 gün öncesinden sipariş vermek lazım.
Davetiyeyide son dakika haberi gibi yollamayacaksınız çevrenize herhalde..
En azından 2-3 hafta önceden verilirki,gelecek olan işlerini falan filan ayarlasın...
Onca telaşenin arasında bende bunların bir an önce bitmesi lazım diye düşünüyorum.
Madem nişanlınız çok basit diyor, halletsin o zaman bir an önce,bekletmenin manası ne
Hem aradan çıkmış olur işte o kadar yapılcak şey varken...
Mutluluklar

nişanlın zaman kazanmaya çalışıyor yada maddi açıdan durumu bunları yapmaya suanda olanaklı degıl .fakat yerınde olsaydım bende aynı tepkıyı verırdım.herseyı ne kadar basite alıyor ,sanki zorla kız verılıyor beyfendıye.

Haksız değilsin tabii...
Hatta son derece geç kalmış bir istek
1,5 ay kala hala herşey ayarlanmamış olur mu?
Ne rahat biri akannehir

arkadaşım sakın sakın sende bırakma ipin ucunu
halletmiş olmanız lazımdı bunları şimdiye kadar
acilen yaptırtın beklemeyin

Bence günü biran önce alsın ki belirsizlikten kurtulup hazırlıklarınızı tamamlayın...

sebebi ne? rahatlık mı yoksa parası mı yok?

beklesin beklesin son gün bir ak sakallı dede peyda olur yanında her şeyi 1 saatte halleder gider

1.5 ay kalmıi her şeyi son güne atmak mantıksızakannehir

ay ne abartması abartan nişanlın bence, nikah gününü belirledik demişsin bakalım siizin tarih daireye uyacakmı, geç kaldınız belkide, bence hemen yarın hatta bugun harakete geçin davetiye şeker nikah günü hepsini halledin

sağolun kızlar yaa içim rahatladı banada bu rahatlık batıyo işte olsun bitsin istiyorum neyse işin ucunu bırakmamam lazım yoksa nikah gününü ona zehir edebilrim sinirimden

kesinlikle abartmıyosun canım bunlar çok kolay gibi görünüyo ama hiçte öyle değil tahminden fazla zaman alıyo sen nişanlına bunları sakin sakin anlat bence o da düğün stresine girmiştir ondan öyle davranıyodur yani bizimki öyle olmuştu en azındankaydirigubbakcemile3

Nikah şekeri işi yapan biri olarak asla birgün sonrasına teslim olarak sipariş almam.
Davetiler içinde bir hafta önceden dağıtım bitmiş olmalı.
Abartmıyorsun ama erkeklerinde bizim kdr hassas ve planlı olmasını beklemek hata olur.
Sakince halletmeye çalışın derim.

böyle demen normal çünkü az bi zaman kalmış ,eee bide evlilik stresi var.1 gün önceden nasıl yetişcekcekki,allah korusun bi aksilik çıksa ortada nikah şekeri olmayacak,detaylı konuşmalısınız,allah yardımcın olsun,kolay gelsin

canım hani bir buçuk ay sonra o kadar yoğun olmaz umarım ama nikah günü için geç bile kalmışsınız ben temmuz sonu evlendim malum o dönem yoğun olur nikah düğün durumları martta başvurduk istediğimiz güne alamadık

ayrıca davetiye en geç iki hafta önce insanların elinde olacak şekilde dağıtılmalı aksi takdirde ayıp olur insanlar cuma günü davetiye alıp cumartesi nikahınıza gelecek değil mutlaka önceden haber veirlmeli ki insanlar takı işini programlarını ayarlasınlar

nişanlına anlat bunları ya da aileler konuşup nişanlına baskı yapsı fazla rahat gördüm kendisini

erkekler rahat biraz evlenince şöyle olur böyle olur hayaller kurarlar da iş ciddiye binince bakarsın ortada düşüncelerin ve sen kalmışsın bence de otur konuş çok zaman kalmamış her şey belli olsun ki kafan da rahat olsun tartışmadan konuşmaya çalış ama sonuçta o da gergin en güzel ama en zor dönem bence bu sen sakin olup idare etmeye çalış..

ayy ben panik oldum senin yerine...

bakalım düğün günü nikah için uygun saat kalmış mı? insanlar şıp diye istedikleri gün ve saate nikahı ayarlayamıyorlar... ama düğünü yapalım nikah 2 gün sonra da olur derseniz siz bilirsiniz...

düğün davetiyeleri hazırlanacak ve dağıtılacak bunun için en az 3 hafta kalmalı ki insanlar da kendilerini ona göre ayarlasınlar... ama edi büdü düğün yapıcaksanız bilemem...

nikah şekeri de en az 1 hafta önceden hazır olmalı... ama nişanlınız daha sonra kurye ile göndermek isterse keyfi bilir tabii...

tabii şu da önemli... küçük bir yerde mi yaşıyorsunuz ; düğüne gelecek kişilerin sayısı az ve hemen herkesin haberi var mı... belki de bunlar biraz ağırdan almasında etken olabilir...

ama son dakika zaten bir sürü eksik çıkar bu gibi durumlarda en azından bunlar hazır olsa şimdiden daha rahat edersiniz...

evet küçük bi ilde yaşıyoruz ama bu geç yapmak için bi sebep olmazki of bilmiyorum bende bu aralar sinirliyim zaten herşeye patlıyorum ama bu konular önemli olsun bitsinki en azından düşünmemiz gereken şeyler azalsın istiyorum ama tabi erkeklere gel de anlat onlar kadar rahat olsaydık keşke hiç derdimiz olmazdı heralde

şöyle düşünüyor olabilir ; zaten bunları seçmek için fazla yere gitmemize gerek yok; hemen hallederiz... o dönemde başka evlenen olmaz hemen hallederiz gibi...

ama sen sakince anlatmaya çalış ; son anda zaten çok telaşımız olacak bunlar aradan çıksın diye... ama bir arkadaşın dediği gibi maddi olarak da belki uygun değil... ama en azından nihak gününü alın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…