Kizlar ben mi abartiyorum

Merhaba kizlar, 7yillik bi iliskim var. Inisli cikisli olsa da yillardir beraberiz ki seviyorum seviliyorumda. Yillardir ayni sinifta oldugu ayni stajlara denk geldigi kisacasi hergun okulda ogle yemeklerinden tut da derslerde beraber oturdugu bi kiz var. Ama ben yillardir kizdan zerre kadar hoslanmiyorum. Bu kiz yuzunden kiskanip cok ayrildigimiz oldu. Surekli olaylar bu kiz yuzunden cikti son 2yildir. O derece sinirlendiriyor beni. Sevgilime hitap sekli yakin konusmalari hal hareketleri beni delirtmeye yetti yillardir ama her kavgamizda sevgilimi de bunalttim o da bu kizin konusundan bikti onu da anliyorum. Ben bu kiza olan ofkemi kiskancligimi aşamiyorum kizlar. Takmayayim diyorum olmuyor bi takmiyorum iki takmiyorum ucuncu de patliyorum bu sefer buyuk olay cikiyor. Bunda sevgilimin payi da cok. Bikeresinde bu kiz yuzunden kavga ederken bana dedi ki 'fizigi senden duzgun diye onu kiskaniyorsun' dedi. Benim vucudum da gayet orantili ve zayifimdir. Kizin benden tek farki 10cm uzun olmasidir. Kiskancagim bi vucuda da sahip degil ki. Ve bu sozden sonra uzun sure ayrildik gururum zedelendi ama bi sekilde yine baristik ikna etti. Ve kizlar ben bu lafi unutamiyorum. Dershaneye gidiyorlar ayni dersanedeler ben yine sorun etmeye basladim kizin bu rahat tavirlarini yakinliklarini. Ya ben ya o dedim sevgilime. Biktim bu konudan yillardir ayni falan diye uste cikti feci sekilde ayrildik. Kisacasi seni tercih ediyorum tabiki diyemedi. Suan iyiyiz ama aklimdan atamiyorum. Ben sahsen deger verdigim biri benden yillardir bisey isticek yerine getiririm. Ben herkesten kiskanan bi tip degilim ki sadece bu kiza taktim takik vaziyetteyim. Zor mu yani beni yillardir uzup de arkadasligini decam ettimesi sizce de bana saygisizlik degil mi. Yani ortada istememe durumu var ama beyfendi yillardir beni uzup onu arkadasliktan cikartamiyor. Bu mu sevmek. Insan sevdigini nasil bu kadar uzer isteyerek bilerek. Ben bu olayi bu takintimi cozmek istiyorum artik uzuldugum yeter gercekten
Kızın suçu ne bu durumda ondan kopamayan seni aşağılayan sevgilin.

İstediği kadar uzun yıllık ilişki olsun, kimse kimseye arkadaşını hayatından çıkarması için baskı yapmamalı. Çıkarırsa zaten karaktersiz demektir. Etrafımda çok var sevgilisi için herkesi silip, sonra da yapayalnız kalan.

Sevgilinizin o kıza ne kadar deger verdiğini bildiğiniz halde, senelerdir bu konudan sorun çıkariyormuşsunuz. Çözümü kendiniz de söylemişsiniz zaten: taknayacaksınız. Kendinizi frenleyeceksiniz, iyi gecinmeye calisacaksiniz. Senelerdir aralarinda bir sey olmamiş. Ama siz böyle yapmaya devam ederseniz, birbirlerine iteceksiniz bence..

Valla zor.. Bu konuda yorum yapamıyorum malesef bende de var kıskançlık ne yazık ki ben de çok çektim böyle "yakın" kız arkadaşlardan... Allah kolayık versin bacım.
Sevgilinin sana yaptığı yorum da çok yakışıksız olmuş fiziği senden düzgün diye ne demek ya. Öyle olsa dahi böyle birşey söylenmez. Ondan sonra ben olsam barışmazdım ama tabi büyük konuşuyorum yine geri aldım Allam nolur bu da başıma gelmesin o_ONeyse şunu merak ettim o laftan sonra nasıl barıştınız? Ne dedi de ikna etti seni? Özür diledi mi?

bence aynı karakterde değilsiniz bu tip insanların hiç bir zaman değişeceğine inanmıyorum. sizin anlayışınıza daha yakın biriyle daha mutlu olursunuz. ya sizi yeterince sevmiyor ya da adam rahat böyle biri yani her durumdada siz yapabileceğiniz her şeyi yapmışsınız. sizi öncelik olarak görmediğini defalarca kanıtlamış.

Bosuna kendini sinir hastasi etme erkek arkadasn onca soylemene ragmen hala arkadasligina dewam ediyorsa yapcak biseyin yok hem bi erkegin kiz arkadasi olamazmi yani :KK59: biraz empati yapmayi dene canim:KK51:

Valla zor.. Bu konuda yorum yapamıyorum malesef bende de var kıskançlık ne yazık ki ben de çok çektim böyle "yakın" kız arkadaşlardan... Allah kolayık versin bacım.
Sevgilinin sana yaptığı yorum da çok yakışıksız olmuş fiziği senden düzgün diye ne demek ya. Öyle olsa dahi böyle birşey söylenmez. Ondan sonra ben olsam barışmazdım ama tabi büyük konuşuyorum yine geri aldım Allam nolur bu da başıma gelmesin o_ONeyse şunu merak ettim o laftan sonra nasıl barıştınız? Ne dedi de ikna etti seni? Özür diledi mi?
Kizginlikla soylenmis bi söz senden güzel olmadigini biliyorsun tarzi seyler soyledi uzun sure ayri kaldik. Tabi bunlarin yninda ayriyken benim onu ozlememdi barima sebebimiz. Haklisiniz barisilmayacak bi lafti o donem cok kararliydim ayrilmiistim ama dayanamadim baristik :(

Ben başka türlü yorum yazacaktım ama sevgilinin ulvi! fikirlerini görünce fikir değiştirdim.

Sevgilin bir rezil. Kızla takılıyor, senin de terk etmeyeceğini bildiği için gününü gün ediyor. Kıza alıcı gözüyle bakmış, beğenmiş gelmiş bir de sana söylüyor?!!! Rezalet.

İlkokul birinci sınıftan beri çok sevdiğim bir arkadaşım var, erkek. Sevgilim olduğunda dengelemek açısından ya görüşmelerimizi biraz azaltıyoruz ya da sevgilileri de dahil ediyoruz.
Senin sevgilin dengeyi sağlayamıyor. Yoksa kimse kimseye "ben senin sevgilinim arkadaşın mı ben mi" diyemez.

Bak benim 3 yıllık ilişkim vardı eğer zamanında öyle bi'şey deyip ben sevgilimi seçseydim şimdi hem sevgilimden hem arkadaşımdan olmuş olacaktım. Sevgili gidiyor ama arkadaş hep kalıyor malesef. En kötü günlerimde yine o vardı yanımda kusura bakmasın sevgilim için dostumu silemem.

Sen kıza değil sevgiline sinir ol. Seni aşağılayan, terazide ikinizi aynı yere koyan o çünkü.

Kizin fizigi seninkinden duzgunmus
o gozle bakabilmis yani ....
ne diyim....
onun icin de zor
bir yandan sen diger gandan arkadaşı
arkadaslarini kolayca silenlerden degil demek ki
ya da.....

Sen ya ben ya o demişsin,o arkadaşlığını kesmemiş.Ya kabul edip takmayacaksın ya da ayrılacaksın başka çözümü yok.Rahatsız oluyorsan 2 seçenek var yani önünde.

İlkokul birinci sınıftan beri çok sevdiğim bir arkadaşım var, erkek. Sevgilim olduğunda dengelemek açısından ya görüşmelerimizi biraz azaltıyoruz ya da sevgilileri de dahil ediyoruz.
Senin sevgilin dengeyi sağlayamıyor. Yoksa kimse kimseye "ben senin sevgilinim arkadaşın mı ben mi" diyemez.

Bak benim 3 yıllık ilişkim vardı eğer zamanında öyle bi'şey deyip ben sevgilimi seçseydim şimdi hem sevgilimden hem arkadaşımdan olmuş olacaktım. Sevgili gidiyor ama arkadaş hep kalıyor malesef. En kötü günlerimde yine o vardı yanımda kusura bakmasın sevgilim için dostumu silemem.

Sen kıza değil sevgiline sinir ol. Seni aşağılayan, terazide ikinizi aynı yere koyan o çünkü.

Şekerim durum farklı burda.
Siz birbirinize alıcı gözle bakmıyorsunuz sevgilin de bunun farkındadır. Y.vşakça davranışlarda da bulunmuyorsunuz.

Konu arkadaşını sevmiyorum olsaydı sizin yaptığınız yorumu yapardım ama burda durum farklı.

Şekerim durum farklı burda.
Siz birbirinize alıcı gözle bakmıyorsunuz sevgilin de bunun farkındadır. Y.vşakça davranışlarda da bulunmuyorsunuz.

Konu arkadaşını sevmiyorum olsaydı sizin yaptığınız yorumu yapardım ama burda durum farklı.

Bizde öyle bir durum yoktu ama erkek arkadaşım sırf erkek diye yine kıldı:)

Diyorum ya kıza kızamaz. Elin kızı yani, konu sahibinin bakması gereken sevgilisinin tavrı. Sonuçta bir insana biri sarkadabilir, ilgi de gösterebilir, aşık da olabilir ama buna karşı senin ne tepki verdiğin önemlidir.

Konu sahibinin bi'kere onun fizigi senden bilmem ne dediği zaman tamamen bitirmesi gerekiyormuş. Benim bu arkadaşıma da hemen hemen bütün kız arkadaşlarım hastadır, siyah saçlı renkli gözlü yıllardır kızım başkasına kaptıracaksın ya modundalar. Ama gel gör ki ben hiç o gözle bakamamışımdır. Ben de gidip sevgilime adam yakışıklı diye kıskanıyosun deseydim o benim terbiyesizliğim olurdu.

Oyüzden demem o ki bu konuda en masum kişi kız arkadaş.

İlişkilerde fedakarlık olmazsa olmaz. İki tarafta gerektiği zaman kendi tercihlerinden,yaşam tarzından ödün vermeli. Tamam arkadasini silmesin ama mesafe koysun bi zahmet. Blairwaldorf rahatsiz oluyor gorusmelerimizi biraz azaltalim diyebilmeli. Diyemiyorsa orda bi dur diyeceksin. 7 yıl olmuş ve cok ayrılık yaşadık diyorsun. Sevgiden cok alışkanlık var demekki. Son kez sakince konuş. Ya o ya ben şeklinde değil de '' Biliyorsun sana gerektiğinden yakın davraniyor. Seni çok seviyorum doğal olarakta kiskaniyorum. En azından biraz mesafeli olamazmisiniz ? '' diyebilirsin. Erkekler sanirim biraz böyle narin,kırılgan olunca daha bi söz dinliyorlar. Vahşi sevmiyor adamlar. Cemkirmekten hoslansalardi ben suan el ustunde olurdum çünkü :KK45:

Back
X