Ama buraya gelicek konuşmaya nasıl gormemezden geliyim ya da onu unutmuş havasına mi girsem ne etsemVerdiğin kararların arkasında durarak başlayabilirsin mesela... Görmezden gelmek zorundasın sonuçta bir karar alınmış.
Evet mutlu edemedi sadece bazı anılar canlanıyor gözümde yazikmi ediyorum acaba diyorum içindenKararlı olmalısınız. .
Mutlu olsanız ayrılık düşünmezdiniz değil mi?
Evet mutlu edemedi sadece bazı anılar canlanıyor gözümde yazikmi ediyorum acaba diyorum içinden
Evet hepsi aklimda hatta arada bir yazdıklarını okuyup nefret kusuyorum. Hani devlerin aşkı filminde bi replik vardiya kadir inanır hergün bunları okuyup senden nefret ediyorum diyordu:) O durumdayim hem nefret hem sevgi karışımı. Neyapcammm yaa amannDeğer görmediğini, hakaret işittiğini hatırlarsan sevmeyi bırakırsın belki şu adamı?
Eski konunuzu hatırlamıyorum ama ayrulma kararı alındıysa . Sızı ragatsız eden ve ayrılmanıza sebep olan konulara odallanarak gıdın. Duygusallasmak su saatten sonra sıze sadece kaybettırırAma buraya gelicek konuşmaya nasıl gormemezden geliyim ya da onu unutmuş havasına mi girsem ne etsem
Neden konuşmaya gelecek ? Eski konun varsa hakim değilim canım anlamadım tam olayı.. ?Ama buraya gelicek konuşmaya nasıl gormemezden geliyim ya da onu unutmuş havasına mi girsem ne etsem
OlabilirAlışkanlık olabilir mi?
Hayat filmler gibi renkli değil. Maalesef çok acımasız.Evet hepsi aklimda hatta arada bir yazdıklarını okuyup nefret kusuyorum. Hani devlerin aşkı filminde bi replik vardiya kadir inanır hergün bunları okuyup senden nefret ediyorum diyordu:) O durumdayim hem nefret hem sevgi karışımı. Neyapcammm yaa amann
(Yorumlariniz için teşekkürler buarada)
Olabilir
Eşim çok ağır hakaretler etti her tartismamizda ileriye gidiyordu ve benim için pek bi fedakarlık yapmadi ailesiyle birlik oturdum sebepler çok fazla.. bu durumları kaldiramiyorum ve boşanmak ıstiyorum. O da ailesiyle gelip bizimle konuşacaklar ya ikna etme çabası ya da bitirme kararı herşey o gun belli olacak..Neden konuşmaya gelecek ? Eski konun varsa hakim değilim canım anlamadım tam olayı.. ?
Ben kapattım feysimi ama bi sekilde ulasiyorum yani amacı nedir neler yapıyor görmek icinbu adam değil mi sizi tehdit eden? ne diye takip ediyorsunuz ki. sosyal medya çıktı mertlik bozuldu.
Neyin konuşması ki?Eşim çok ağır hakaretler etti her tartismamizda ileriye gidiyordu ve benim için pek bi fedakarlık yapmadi ailesiyle birlik oturdum sebepler çok fazla.. bu durumları kaldiramiyorum ve boşanmak ıstiyorum. O da ailesiyle gelip bizimle konuşacaklar ya ikna etme çabası ya da bitirme kararı herşey o gun belli olacak..
Yenilir yutulur cinsten değil demekki ki sen ayrılmak istiyorsun. Dik dur yıkılma gevşeme her nasip vaktine esirdir ...Eşim çok ağır hakaretler etti her tartismamizda ileriye gidiyordu ve benim için pek bi fedakarlık yapmadi ailesiyle birlik oturdum sebepler çok fazla.. bu durumları kaldiramiyorum ve boşanmak ıstiyorum. O da ailesiyle gelip bizimle konuşacaklar ya ikna etme çabası ya da bitirme kararı herşey o gun belli olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?