kızlar ben nasıl unutucam esimi ?

Zaten affedilmeyi haketmiyor benim yerimde kim olsa bosanirdi ama aptallık bendeki onu hala sevebiliyorum hem nefret hem sevgi umarım geçicidir yaa
Göz görmeyince gönül katlanır derler. Zamanla unutulur . İnsanlar neleri unutuyor . Bebis var Mı ?

Yok Allaha şükür :) aslında bi bebeğim olsun çok istemişimdir ama kısmet
Yok şükür deme de sen duanı doğru et :) Allah büyük, bir gün biri çıkar karşına herşey daha güzel olur. Ama su adamı Allah aşkına affetme lütfen önüne yoluna bak.

Yok şükür deme de sen duanı doğru et :) Allah büyük, bir gün biri çıkar karşına herşey daha güzel olur. Ama su adamı Allah aşkına affetme lütfen önüne yoluna bak.
Bu neguzel temenni yaa çok teşekkür ederim arkadaşım seninde evladin hayırlı olur inşallah anali babalı büyüsün .esimi affedemem ama arada bir kafama takılır böyle konu açıp dururum heralde

Bu neguzel temenni yaa çok teşekkür ederim arkadaşım seninde evladin hayırlı olur inşallah anali babalı büyüsün .esimi affedemem ama arada bir kafama takılır böyle konu açıp dururum heralde
Rica ederim canım herşey senin iyiliğin için. Kendine hobiler edin bence o zaman kolay unutursun.

Bence oluruna bak.. Severek boşanan o kadar çok insan varki.. Bi aile terapistine falan gidin.. Nolur ayrılmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…