Of of kendimi sıkmalardan yoruldum.3 yaşındaki oğluma kv bakıyor akşam hem çocuğu almaya hemde yemek yemeğe onlara gidiyoruz.bu akşam gene gittik oğlum anane bana sürprizi yaptı oyuncak aldı falan diye söyledi herhalde kaynanamda sürprizi yPıolar ama onlarıda hiç sevmiyorsun demez mi .bende neden sevmesin seviyor bnm oğlum ananesini dedim sorunca sevmiyorum diyo demez mi of kızlar hep böle düşüncesiz konuşmaları var B'nde suratımı astım eşimde kalkalım evde yemek var dedi kalktık o da bana hak veriyo ama kadın böle içim şişiyor bazen düşünmekten ne yapayım ben siz bi akıl verin
can sıkıcı olmuş gerçekten.küçük şeyler gibi görünüyo ama toplanınca bunaltıyo insanı.ama eşinizde hak veriyo sonuçta bu sizi bi nebze rahatlatmalı bence.oğlunuza kv baktığı için görüşmeleriniz sık oluyo sanırım mecburen.en aza indirmeye çalışın muhabbeti ne kadar mümkün olursa tabi.
can sıkıcı olmuş gerçekten.küçük şeyler gibi görünüyo ama toplanınca bunaltıyo insanı.ama eşinizde hak veriyo sonuçta bu sizi bi nebze rahatlatmalı bence.oğlunuza kv baktığı için görüşmeleriniz sık oluyo sanırım mecburen.en aza indirmeye çalışın muhabbeti ne kadar mümkün olursa tabi.
Zor bir durum dogrusu.. karşılık versen eşinle kötü olacaksın vermezsen içinde kalıyor sen üzülüyorsun
çocuğunu ona baktırman gerkeiyor mu, başka bir çözümün var mı ? bu şekilde çocuğunun da beynini bulandırır bence yalnızken de şöyle diyodur: sen ananeyi sevmiyosun dimi beni seviyosun
ne kadar küçük düşünceler bunlar ya. minicik çocuğun duyguları üzerinden ego tatmini yapmaya çalışıyor.
keşke sen de deseymişsin canım " anne bazen seni sevmediğini de söylüyor ama sevdiğini ben biliyorum. çocuk işte lafına bakılır mı"
o senin moralini bozuyorsa sen de onun moralini boz. evet bu da doğru değil ama böyle insanlar ancak bundan anlar.
ne kadar küçük düşünceler bunlar ya. minicik çocuğun duyguları üzerinden ego tatmini yapmaya çalışıyor.
keşke sen de deseymişsin canım " anne bazen seni sevmediğini de söylüyor ama sevdiğini ben biliyorum. çocuk işte lafına bakılır mı"
o senin moralini bozuyorsa sen de onun moralini boz. evet bu da doğru değil ama böyle insanlar ancak bundan anlar.
benim kaynana ile ilişkilerimin bozulmasına beni kızıma karalamasıyla oldu ben onu evimden kovdum kızım o vakit ağır depresyon yaşamıştı ki ergenliğin başındaydı ki küçükken o bakıyordu ve kendi kızı olmadığından kızımı acaip sahiplendl her daim , ben bu konuda epey mücadele verdim bunu yapmaması için ben ve kızım o günlerde epey yıprandık zor günlerdi ,şimdi artık karalıyamıyor beni kızım anında tepki gösterdlği için
Bir çözümünü bul. Çocuğu o kadından uzak tut. Psikolojisini bozucak ya. Kim bilir neler öğretiyordur o çocuğa. Kaç yaşında oğlun? Küçük bir çocuğun bu konuşmaları duyması bu entrikalarla büyümesi ne acı. Onun sadece oyun oynuyor olması lazım. Anane babane dedikodusu dinlicek yaş mı bu ya .. Çok üzüldüm. Kreşe falan vermeye çalış canım. Böyle hiç olmaz..
Üç yaşına girecek Aralık'ta tuvalet alışkanlığını kazanır kazanmaz hmn kreşe vericem cnm zaten
Aynen öyle cnm devamlı böyle ufak ufak ama birikiyor işte evet eşime dedim doğru bişey mi bu annenin yaptığı şimdi haklısın değil konuşsamda gene aynı değişmiyor hep böle işte Napıyım diyo o da haklı kadın huyu bu herkese karşı pat diye bişe söylüyor ama ne söylüyorum diye düşünmek yok mecbur akşamları gidiyoruz çocuğu almaya ama artık yemeğe kalmıycam cnm çok bunaldım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?