Kızlar ben ne yapayım bu kaynana ile

Penyezcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
1.069
94
93
Of of kendimi sıkmalardan yoruldum.3 yaşındaki oğluma kv bakıyor akşam hem çocuğu almaya hemde yemek yemeğe onlara gidiyoruz.bu akşam gene gittik oğlum anane bana sürprizi yaptı oyuncak aldı falan diye söyledi herhalde kaynanamda sürprizi yPıolar ama onlarıda hiç sevmiyorsun demez mi .bende neden sevmesin seviyor bnm oğlum ananesini dedim sorunca sevmiyorum diyo demez mi of kızlar hep böle düşüncesiz konuşmaları var B'nde suratımı astım eşimde kalkalım evde yemek var dedi kalktık o da bana hak veriyo ama kadın böle içim şişiyor bazen düşünmekten ne yapayım ben siz bi akıl verin

can sıkıcı olmuş gerçekten.küçük şeyler gibi görünüyo ama toplanınca bunaltıyo insanı.ama eşinizde hak veriyo sonuçta bu sizi bi nebze rahatlatmalı bence.oğlunuza kv baktığı için görüşmeleriniz sık oluyo sanırım mecburen.en aza indirmeye çalışın muhabbeti ne kadar mümkün olursa tabi.

Aynen öyle cnm devamlı böyle ufak ufak ama birikiyor işte evet eşime dedim doğru bişey mi bu annenin yaptığı şimdi haklısın değil konuşsamda gene aynı değişmiyor hep böle işte Napıyım diyo o da haklı kadın huyu bu herkese karşı pat diye bişe söylüyor ama ne söylüyorum diye düşünmek yok mecbur akşamları gidiyoruz çocuğu almaya ama artık yemeğe kalmıycam cnm çok bunaldım ya

Zor bir durum dogrusu.. karşılık versen eşinle kötü olacaksın vermezsen içinde kalıyor sen üzülüyorsun

Cnm karşılık versemde hemen başlıyor işte bn kötü bişe demedim ki siz herşeyi kötü algılıyorsun falan sonra işte bn suçluyum sizin için bunları yapıom tamam oğlum bn kötüyüm deyip başlıyor ağlamaya nü sefer bn birini ağlamasına sebep olduğum için üzülüyorum bu kadın böle gidecek sanırım olan sadece bana olacak

çocuğunu ona baktırman gerkeiyor mu, başka bir çözümün var mı ? bu şekilde çocuğunun da beynini bulandırır bence yalnızken de şöyle diyodur: sen ananeyi sevmiyosun dimi beni seviyosun

çocuğunu ona baktırman gerkeiyor mu, başka bir çözümün var mı ? bu şekilde çocuğunun da beynini bulandırır bence yalnızken de şöyle diyodur: sen ananeyi sevmiyosun dimi beni seviyosun

Maalesef şuan tek o bakabiliyor evet bugüne kadr asla öyle bişey düşünmemiştim ama bu akşam B'nde aynı şeyi düşündüm söylüyor olabilir onları sevme diye zaten hep o sevilsin onun dediği olsun o kıymetli onun olanlar kıymetli başka hiç bişey umrunda olmaz hep bencil bilmiyorum. Ne yapabilirim 50 yaşında ama hiç yaşının insanı değil off ne dolmuşum ya

ne kadar küçük düşünceler bunlar ya. minicik çocuğun duyguları üzerinden ego tatmini yapmaya çalışıyor.

keşke sen de deseymişsin canım " anne bazen seni sevmediğini de söylüyor ama sevdiğini ben biliyorum. çocuk işte lafına bakılır mı"

o senin moralini bozuyorsa sen de onun moralini boz. evet bu da doğru değil ama böyle insanlar ancak bundan anlar.

bencede kv. gündüz çocuğu dolduruyordur canım beni sev diye akşam çocuğnu al eve git onunla vakit geçir yemeği evinizde yiyin ailece ...

bu tarz konularda çocukları kullanan tiplerden nefret ediyorum ablamın k.valideside yapıyor

Evet hiç aklıma gelmedi bu şekilde cvp vermek o kadar sinirim bozuldu ki kal geldi öyle bn iyi olalım derim hep ama o mutlaka buluyor böle B'ni üzecek kızdıracak bişey böle oluncada işte bende gitmek istemiyorum görmek istemiyorum mesela yarın akşam gitmemeyi düşünüyorum bu sefer eşime bi laf söyler çocuğu alırken eşimde susmaz bnim gibi cevabını verir bu sefer uzar gider artık huzursuzluk anlaşmazlık istemiyorum bn ne yapsam olmuo yani hani derler ya doluya koyuyorum almıyo boşa koyuyorum dolmuyor diye benimkisi o hesap

benim kaynana ile ilişkilerimin bozulmasına beni kızıma karalamasıyla oldu ben onu evimden kovdum kızım o vakit ağır depresyon yaşamıştı ki ergenliğin başındaydı ki küçükken o bakıyordu ve kendi kızı olmadığından kızımı acaip sahiplendl her daim , ben bu konuda epey mücadele verdim bunu yapmaması için ben ve kızım o günlerde epey yıprandık zor günlerdi ,şimdi artık karalıyamıyor beni kızım anında tepki gösterdlği için

Ne kadar ayıp ya insan torununa nasıl böle bişey yapar annesini kötülemekte ne demek of ne değişik ne katı insanlar varya

Bir çözümünü bul. Çocuğu o kadından uzak tut. Psikolojisini bozucak ya. Kim bilir neler öğretiyordur o çocuğa. Kaç yaşında oğlun? Küçük bir çocuğun bu konuşmaları duyması bu entrikalarla büyümesi ne acı. Onun sadece oyun oynuyor olması lazım. Anane babane dedikodusu dinlicek yaş mı bu ya .. Çok üzüldüm. Kreşe falan vermeye çalış canım. Böyle hiç olmaz..

Üç yaşına girecek Aralık'ta tuvalet alışkanlığını kazanır kazanmaz hmn kreşe vericem cnm zaten

Bak bu çok ama çok mantıklı konu sahibi arkadaşım. Kesinlikle onu kendi silahıyla vur. Çünkü zaten o da gayet kasıtlı ego tatmini için yapıyo

Hiç kaale almayın bile.
Kreş verin çocuğunuzu , zaten 3 yaşından sonra babaanne yetmez çocuğa.
Sosyalleşsin, arkadaşlarnyla beraber olsun, inanın daha verimli ve mutlu olacaktır yavrunuz.

bencede yemeğe falan kalma. belki biraz zor olur işten gelince yemek falan yapmak ama boşver al çocuğunu çık hemen.oturma tavrını da belli et.

Konuyu okurken bir an benim kayınvalidemden bahsediliyor sandım :))) O kadar çok benziyor ki huyları ama takılma derim ben. Benim kızımada kayınvalidem baktı 3,5 yaşına kadar sonra kreşe verdim. O baktığı dönemlerde aynen böyleydi. Evet sinir bozucu bir şey bende çok sinir olurdum zamanında ama boşuna takılmışım diyorum düşündükçe. Huyları değişmez eşin seni anlıyorsa gerisi boş benim eşimde benim yanımda oldu her zaman bu en büyük şansımız aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…