Bende öyle yaptım zaten ama eşim sürekli beni suçluyo bnde napcam bilemedmSana baskasinin dedikosunu yuvasini yikma pahasina yapan kadinla zaten konusma bence
bence senin derdin görümcenin seninle konuşmaması değil, eşinin seni suçlaması.Bende öyle yaptım zaten ama eşim sürekli beni suçluyo bnde napcam bilemedm
Kızı tanımıyordum bende o sebepten ya neyse beni ilgilndrmez tanımıyorum zaten falan dedim ama ısrarla anlattı bende bişey demedim dinledim geçtim bunları bana anlatırkende beni hiç tanımıyordu.. Yani eşimin dediği doğru mu o zman gidip kıza sormamam mı gerekiyordu doğru diye inanıp önuargılı yaklaşıp arkadaş olmamalımıydım yada hiç sormadan öyle olduğunu düşünerek görüşmeye devam mı etmeliydim bu u kendimce kbul edemezdm amaYa böyle bir konuşmaya mahal vermeyip baştan kesecektiniz ya da gidip sormayacaktınız.
Kötü olmuş. Ne kadar dedikoducu olursa olsun karşı taraf ( zaten bu onun sorunu), size bir şeyler anlatılmış, bunu açık etmemeniz gerekirdi.
Az çok tanıdığınızda dedikodunun aslı olup olmadığını kendiniz de anlardınız aslında.Kızı tanımıyordum bende o sebepten ya neyse beni ilgilndrmez tanımıyorum zaten falan dedim ama ısrarla anlattı bende bişey demedim dinledim geçtim bunları bana anlatırkende beni hiç tanımıyordu.. Yani eşimin dediği doğru mu o zman gidip kıza sormamam mı gerekiyordu doğru diye inanıp önuargılı yaklaşıp arkadaş olmamalımıydım yada hiç sormadan öyle olduğunu düşünerek görüşmeye devam mı etmeliydim bu u kendimce kbul edemezdm ama
Bende öyle yaptım zaten ama eşim sürekli beni suçluyo bnde napcam bilemedm
Sağolun çok teşekkür ederim.. Aslında anlamaya çalıştım doğru olup olmadığını ama olmadı eşime sordum o da konuyu kapat dedi bnde iyice şüphelendim mecbur kaldım diyebilirmAz çok tanıdığınızda dedikodunun aslı olup olmadığını kendiniz de anlardınız aslında.
Hem hiç tanımadığı birine böyle bodoslama bir şeyler anlatan kişi ne kadar güvenilir olabilir ki değil mi?
Olan olmuş. Zaten çok değer verdiğiniz biri değilmiş. Eşinize de "ne demek istediğini anlıyorum hayatım kısmen de haklısın ama böyleyken böyle" diye ifade edersiniz kendinizi.
Canım bunlar eşimin akrabaları oluyolarda ordan:))Ay esine neymis senin arkadasindan
Evlenmeden önce evli bi adamla birlikte plup olmadığını başkasından öğrenmem mümkün değildi malesefEvet hata yapmissiniz. Siz geline soyleyince gidip gorumceyle kavga edicegini dusunmediniz mi. Soylediklerine bu kadar taktiysaniz baska bir yolla da oyrene bilirdiniz. Tabii gorumceniz haksiz ama sizde soyleyerek yanlis yapip haksiz duruma dustunuz.
Evet akıllandım bu olaydan sonra zaten ben kötü oldum hemde eşimle ..Kimsenin bir meselesine karışma, hiç değmiyor
Baskasindan ogrenin demedim zaten. Onu tanidikca sohbet muhabbet nasil biri oldugunu coze bilirdiniz yada gorumcenin ismini vermeden bir sekilde ogrene bilirdiniz.Evlenmeden önce evli bi adamla birlikte plup olmadığını başkasından öğrenmem mümkün değildi malesef
Böyle bir şey yaşamış olsaydı ilişkinizi kesecek miydiniz?Evlenmeden önce evli bi adamla birlikte plup olmadığını başkasından öğrenmem mümkün değildi malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?