kızlar şimdi bu konu bnm için çok mühim umarım okuyup yardımcı olur hatalıysam beni uyarırsınız. Olay şöyle biz eşimde yeni evlenmiştik bi akrabası oturmaya geldi bizeild defa hemde bu bi bayan neyse sohbet muhabbet bu bana durmadan kardwşinin eşini kötülüyo bnde dinliyorum ama öyle şeyler anlattı ki yani kız bunları duysa yada başkası duysa kesin boşanırlar tabi ben doğru mu yalan mı bilmediğim için sadece hıhu dedim geçtim sonra gel zman git zaman ben bu bana kötülediği kızla tanıştım çokda iyi anlştım ama diğer kadının bana anlattığı öyle bişey ki eğer doğruysa atkadaşlığımı bitirmem gereken bi mesele neyse kızla iyice samimi olunca ben bunu sormak zorunda kaldım o da bana olayın aslını anlattı.. Sonra o da tabi üzüldü dedi ya sen dedikoducunolsan bunu böyle doğru sanıp başkasına anlatsan nolacaktı bnm 2 evladım var yuvam yıkılırdı önce bana sorduğun için sağol falan dedi.. Ama sonra aradan zaman geçince bunlar tartışıyorlar bu konu açılıyo bnm söylediğimi söylemeden kı bunu orda söylüyo diğer dedikoduyu yapn inkar ediyo falan ama bakıyo işin içinden çıkamıyo suçunu kbul edip özür diliyo.. Gelgelelim sonuca bunlar barıştı fakat o kız benim söylediğimi tahmin ederk bnmle konuşmuyo önemli olan konuşmaması değil ama eşim bu konuda beni çok suçluyo sizce hata mı yapmışım ve bundan sonra nasıl yapmalı kime nasıl yaklaşmalıyım yani o kızla bn anlattım yaptığın hataydı diye konuşmalımıyım sizce çıkmazdayım fikirlerinize çok ihtiyacım var..
Sizin eşiniz daha önce evli bi adamla evli olduğunu bile bile birlikte olmuş bi insanla görüşmenize izin verirmiydi bende eşim izin vermez diye aslını öğrenmek ve arkadaşlığıma devam etmek istedim hepsi buydu.. Yada bitirmek böyle bişeyi bile bile nasıl arkadaş kalabildin laflarını duymak istemedmBöyle bir şey yaşamış olsaydı ilişkinizi kesecek miydiniz?
Kusura bakmayın da arkadaşınızın yerinde olsam size bu konuda hiçbir açıklama yapmaz ve sizi hayatımdan çıkarırdım.
Aynen öyle oldu şimdi bu topun ağzındayım ve napsam da çıksam bu durumdan diye düşünüp duruyorumEşinin seni suçlama sebebi muhtemelen açık ağızlı boş boğaz bir kadının sözlerine itimat etmenden dolayı olmuş.
Yani sen ortalığı karıştıran laf taşıyan kadın gibi olmuşsun o arada.
Bunlar sana iftira falan da atabilirler. Keşke hiç o işlerle hiç girmeseymişsin belli zaten sağlam ayakkabı değiller gelin görümce.
Öylede oldu zaten eşimle kötü oldum onlar yüzündenİkisinden de uzak dur ..
Sen kötü olursun, onlar iyi ..
Boşver. .
Sizin eşiniz daha önce evli bi adamla evli olduğunu bile bile birlikte olmuş bi insanla görüşmenize izin verirmiydi bende eşim izin vermez diye aslını öğrenmek ve arkadaşlığıma devam etmek istedim hepsi buydu.. Yada bitirmek böyle bişeyi bile bile nasıl arkadaş kalabildin laflarını duymak istemedm
Sizin eşiniz daha önce evli bi adamla evli olduğunu bile bile birlikte olmuş bi insanla görüşmenize izin verirmiydi bende eşim izin vermez diye aslını öğrenmek ve arkadaşlığıma devam etmek istedim hepsi buydu.. Yada bitirmek böyle bişeyi bile bile nasıl arkadaş kalabildin laflarını duymak istemedm
Eşim ilişkilerime karışmaz, ben de ona sormam. Üstelik bu durum eşimi de beni de ilgilendirmez ki.Sizin eşiniz daha önce evli bi adamla evli olduğunu bile bile birlikte olmuş bi insanla görüşmenize izin verirmiydi bende eşim izin vermez diye aslını öğrenmek ve arkadaşlığıma devam etmek istedim hepsi buydu.. Yada bitirmek böyle bişeyi bile bile nasıl arkadaş kalabildin laflarını duymak istemedm
Ah keşke bilsem böyle olacağını hiç etliye sütlüye karışırmıydımIyi De canım kimle görüşüp gorusmeyecegine sen karar verebilirsin tabiki eşin böyle bi insanla görüşme der. Eşini taniyosun ve az çok ne diyecegini kestirirdin keşke hiç sormasaydin ve olay kapansaydi zaten sana anlatmış karşı taraf olayı daha üstüne gitmeseydin keşke
Ah keşke bilsem böyle olacağını hiç etliye sütlüye karışırmıydım
Evlenmeden önce evli bi adamla birlikte plup olmadığını başkasından öğrenmem mümkün değildi malesef
Onlar barıssada onlardan olmaaz.. doğaya aykırı bi kere. Dedikodu yapanla görüsme zaten..amaan eşinede söyle onun dedukodusunu yapan benimkinide yapar die..Dedikoduyu yapan görümce yani bana anlatan öyle diyim gelinle kavga ediyorlar..
Kadin sizinle konusmamakta gercekten hakliymis..Bu kadın bu olayı bana değilde bi başka birine anlatmış olsaydı yani kendi gibi dedikodu yapan birine bu yuva yıkılırdı bende ona istinaden kendimi biraz haklı gördüm sonuçta beni hiç tanımıyo bu sadece ailenin bildiği bişeymiş niye bana anlatıyo ki tanımadan anlattığı için bunu göZe almış olmalı bnce ki bende öğrenmek için pna buna sormadım sorsam kulaktan kulağa bambaşka boyut kazanırdı direk gittim kendisine sordum ben sert eleştiri yapan arkadaşları anlayamadım bi türlü düşünsenize bi kdın var evlenmeden önce evli biriyle beraber oluyo yuvasını yıkmaya kadar gidiyo sonra başkasıyla evlenince aklanmış mı oluyo bnmde kocam var sonuçta tamam yapr demiyorum ama evime sürekli gelip giden biri bunu bilmek bnm için önemliydi sizi bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?