Kızlar beni bi aydınlatın hatamı yapmışım..

Ben bi arkadasimla kavga etsem eşime anlatmak istiyorum
Tabi dinlemiYor ben anlamıyorum sizin muhabbetler beni aşıyo diyo sadece dediği sana kimseye güvenme demedim mi oluyor.
Bence esin karismasin keşke sende 3. Kiseye gidip soylemeseydin

Eşinin seni suçlama sebebi muhtemelen açık ağızlı boş boğaz bir kadının sözlerine itimat etmenden dolayı olmuş.
Yani sen ortalığı karıştıran laf taşıyan kadın gibi olmuşsun o arada.
Bunlar sana iftira falan da atabilirler. Keşke hiç o işlerle hiç girmeseymişsin belli zaten sağlam ayakkabı değiller gelin görümce.

Böyle bir şey yaşamış olsaydı ilişkinizi kesecek miydiniz?
Kusura bakmayın da arkadaşınızın yerinde olsam size bu konuda hiçbir açıklama yapmaz ve sizi hayatımdan çıkarırdım.
Sizin eşiniz daha önce evli bi adamla evli olduğunu bile bile birlikte olmuş bi insanla görüşmenize izin verirmiydi bende eşim izin vermez diye aslını öğrenmek ve arkadaşlığıma devam etmek istedim hepsi buydu.. Yada bitirmek böyle bişeyi bile bile nasıl arkadaş kalabildin laflarını duymak istemedm

Aynen öyle oldu şimdi bu topun ağzındayım ve napsam da çıksam bu durumdan diye düşünüp duruyorum

Ya Allah iftiradan korusun tabi ama ateş olmayan yerden de duman çıkmıyor. Belki öyle bişey yaşamadı ama daha farklı bi olay oldu. Ya da belki sen tanışınca sana şirin geldi sen kendini inandırmak istemedin. Ya da görücme kötü niyetli gelin suçsuz.
Bilemeyiz ki arkadaşım keşke ayan beyan alnımızda yazsa ama çok hassas meseleler bence sen eşinle dertleş gönlünü al adam haklı kızmakta.

Iyi De canım kimle görüşüp gorusmeyecegine sen karar verebilirsin tabiki eşin böyle bi insanla görüşme der. Eşini taniyosun ve az çok ne diyecegini kestirirdin keşke hiç sormasaydin ve olay kapansaydi zaten sana anlatmış karşı taraf olayı daha üstüne gitmeseydin keşke

Eşim ilişkilerime karışmaz, ben de ona sormam. Üstelik bu durum eşimi de beni de ilgilendirmez ki.
İnsanız her şey bizim için.
Hem eşinizin akrabası olduğunu söylüyorsunuz, eşininiz o kadına karşı tepkisi olsa fark ederdiniz, sizinle paylaşırdı.
Her neyse bu endişenizi ve tutumunuzu eşinizle paylaşırsanız sizi anlayacaktır.

Ah keşke bilsem böyle olacağını hiç etliye sütlüye karışırmıydım

Ah keşke bilsem böyle olacağını hiç etliye sütlüye karışırmıydım

Ya konu akraba olunca ne yazık ki böyle oluyor. Hiç karışmam eşimin tarafina hergün yerler birbirlerini kulagimada gelir yorum yapmam. Esim anlatana kadar bildigimi belli etmem. Anlattigin da da hmm öyle mi olmuş hayırlısı der geçerim. Bi laf söylesem bende patlicak ne gerek var ki amaaan

yahu evlenmeden değil önce sonra bile ne yaşadığı sadece o dört duvar arasındakilerı ilgilendırır. size ne ki...
bence sızde bır nevı dedikodu yapmışsınız.
eşinizde sıze agzınızı tutamadıgınız için kızmış.

Evet haksızsınız.
Her ne söylenmiş olursa olsun bir diğerine yetiştirmek hem sizin güvenilir bir insan olmadığınızı gösterir karşıdakine hem de araya nifak sokar. Ki öyle de olmuş.
Yaptığınız cidden hoş değil. Her ne konuştuysa konuşmuş unutsaydınız gitseydi. Siz kendiniz tanısaydınız karşınızdakini.

Evlenmeden önce evli bi adamla birlikte plup olmadığını başkasından öğrenmem mümkün değildi malesef

İyi de size ne bundan.
Ne yaşamışsa yaşamış niye bunu öğrenmeye çalışıyorsunuz.
Farzedelim ki doğru ne olacak yapmış bir hata bekarlığında. Bunu öğrenmek neden önemli.

En doğrusunu yapmışsın. Bugün sana başkasını Kötüleyen yarın başkasına seni kötüler..

Evli bir adam ile ilişki yaşamışsa ondan ,yaşamamışsa diğerinden uzak durun...Zaten bu kadar zıt ve anlaşamayan iki kişi var ise birinden biri ile iyi olabilirsin.yada ikisi ile mesafeli olabilirsin Arada kalmaya gerek yok.

Dedikoduyu yapan görümce yani bana anlatan öyle diyim gelinle kavga ediyorlar..
Onlar barıssada onlardan olmaaz.. doğaya aykırı bi kere. Dedikodu yapanla görüsme zaten..amaan eşinede söyle onun dedukodusunu yapan benimkinide yapar die..

Bu kadın bu olayı bana değilde bi başka birine anlatmış olsaydı yani kendi gibi dedikodu yapan birine bu yuva yıkılırdı bende ona istinaden kendimi biraz haklı gördüm sonuçta beni hiç tanımıyo bu sadece ailenin bildiği bişeymiş niye bana anlatıyo ki tanımadan anlattığı için bunu göZe almış olmalı bnce ki bende öğrenmek için pna buna sormadım sorsam kulaktan kulağa bambaşka boyut kazanırdı direk gittim kendisine sordum ben sert eleştiri yapan arkadaşları anlayamadım bi türlü düşünsenize bi kdın var evlenmeden önce evli biriyle beraber oluyo yuvasını yıkmaya kadar gidiyo sonra başkasıyla evlenince aklanmış mı oluyo bnmde kocam var sonuçta tamam yapr demiyorum ama evime sürekli gelip giden biri bunu bilmek bnm için önemliydi sizi bilemem

Evli adamla beraber oldu diye (olduysa sayet) bu kadini asmali kesmeli miyiz? Dislamali miyiz? Belki kadin tovbe etti. Sonucta evlenmis coluk cocuga karismis. Simdiki aklim olsa asla yapmazdim diyordur belki. Yadirgamak yargilamak cok yanlis bence. Herkes hata yapar. Onemli olan su an ne yaptigi, ne dusundugu..

Kadin sizinle konusmamakta gercekten hakliymis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…