- 15 Kasım 2023
- 200
- 61
- 13
- 28
- Konu Sahibi SeaBoundless
Öncelikle ben 27 yaşındayım.Sosyal biri sayılırım, arkadaşlarla sık sık vakit geçiririm. Çevremde bunca senedir benimle ilgilenenler oldu ama açıkçası içime sinmedi. Bir iki kişi ile sevgililk sürecim oldu ama uyuşmadık ayrıldık. Bundan bir kaç ay önce, arkadaşlarla bir yere gitmiştik , arkadaşımın arkadaşının bir tanıdığım ile karşılaşıldı.Çocugu tanımıyordum bile. Ama o an tuhaf bir şekilde ona yakınlık hissettim. Daha sonra öğrendim ki yalnızmış hayatında biri vs yok. Sosyal medyadan araştırdım biraz, aynı benim kafadan,yazıları var okudum resmen benimle aynı şeyleri düşünüyor ve hissediyor.Sosyal medyadan onunla daha yakın olmak için mesaj atmak istiyorum ama nasıl atılır ne yazılır bilmiyorum.
Umarım beni anlamışsınızdır ilk defa böyle bir şey hissettim.Bana fikir verebilecek birisi var mı ? Hani ergende değilim, sizcede çocukça gelmesini istemiyorum, işimde gücümde, kendi halinde biriyim ama karakterlerimizin uyumlu oldugunu düşünüyorum. Açıkçası yaşımda küçük degil, artık biri olsun istiyorum.Tipi, maddiyatı vs önemli degil, karakter önemli .
Not: Kendisinin instagramda takipçileri her gün 5 er 10 ar artıyor , podcast yayını yaptıgı için sanırım.O sırada beni farketmemiş olabilir. Birde diğer erkekler gibi güzel gördüğü her kıza sosyal medya'dan yürüyecek bir kişi degilmiş gibi, bohem, kendi halinde , içe kapanık biri .
Umarım beni anlamışsınızdır ilk defa böyle bir şey hissettim.Bana fikir verebilecek birisi var mı ? Hani ergende değilim, sizcede çocukça gelmesini istemiyorum, işimde gücümde, kendi halinde biriyim ama karakterlerimizin uyumlu oldugunu düşünüyorum. Açıkçası yaşımda küçük degil, artık biri olsun istiyorum.Tipi, maddiyatı vs önemli degil, karakter önemli .
Not: Kendisinin instagramda takipçileri her gün 5 er 10 ar artıyor , podcast yayını yaptıgı için sanırım.O sırada beni farketmemiş olabilir. Birde diğer erkekler gibi güzel gördüğü her kıza sosyal medya'dan yürüyecek bir kişi degilmiş gibi, bohem, kendi halinde , içe kapanık biri .
Son düzenleyen: Moderatör: