Örgü Kızlar benim için önemli yardımcı olursanız sevinirim

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

seasparkle95

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
58
12
Açıkçası konuyu nereye yazmam gerekiyor bilemedim erkek arkadaşımın doğum günü yaklaşıyor ve daha önceden konuşmuştuk ona bere örsem çok hoşuna gidermiş falan diye ama ben örgü örmeyi bilmiyorum ve o da biliyor bilmediğimi öğrenirsin falan demişti tabi baya oluyor şimdi ben de çok istiyorum ona bi atkı ya da bere örmeyi nasıl öğrenicem ya evde de yapamam bana yardım edecek bi fikri olan var mı

Youtube'da milyonlarca video var. En basit örgü ile yaparsınız şapka örmek çok kolay. Biraz bakın netten. Sonra biraz büyük numaralı bir şiş alın 6-7 olabilir, ipiniz de kalın olsun böylece daha çabuk biter. Bir günde yaparsınız:)

Daha önce çok baktım da ben biraz beceriksizim bi türlü anlayamadım bir de solağım iyice zorlaştı işim :) bu arada önce şiş ve yumak almam gerekecek tabi teşekkür ederim :)

Daha önce çok baktım da ben biraz beceriksizim bi türlü anlayamadım bir de solağım iyice zorlaştı işim :) bu arada önce şiş ve yumak almam gerekecek tabi teşekkür ederim :)
Kız arkadaşlarından bilen birisi yok mu? Sana haroşe öğretsin çok basittir. Aa hatta ip satan dükkanlardaki kadınlar orda oturup model gösterirler. Orda rica et sana başlasınlar, göstersinler. Hemen kaparsın.

Bende örgüden pek anlamam ama büyük kalın tığlarla güzel şapkalar yapılıyordu . Aynen yüncüdeki ablalar hemen öğretiyorlar.

Canım atkıyla başlarsan daha kolay öğrenirsin basit keşke burdan anlatabilsek ama uygulama olmadan zor olur :) youtubeden izle istersen
Yapamazsan yardımcı olurum yine burdan :)

Kızlaar bugün arkadaşımla kadıköyde yüncü dükkanı aradık biraz dolaşmadan sonra bulduk :) dediğiniz gibi dükkandaki bayan çok ilgilendi bana haroşe başladı boyunluk yapıcam bitince yetişirse bir de bere yapmayı planlıyorum hiç bilmediğim için kalın şiş ve ip aldım henüz iki sıra ördüm şimdiden güzel durmaya başladı tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim tekrardan hepinize :)

X