kızlar benim için önemli

Ahsennim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
2.442
31
113
iyi akşamlar
çok dert degil benimki ama kafama takıldı ben bernardo Paris Antigue yemek takımı aldım daha elime geçmedi ama nette bakınırken elde yıkanır diye bir ibare gördüm hemen magza sorumlusuyla konuştum sıvı deterjanla kısa proğramda makineyle yıkaya bilirsiniz 5 sene garantili dedi ama bende korku oldu kulanan yada sorun olanlar bilgi verebilirmi degiştirme şansım var
Eki Görüntüle 1105036 takım bu :34:

iyi akşamlar
çok dert degil benimki ama kafama takıldı ben bernardo Paris Antigue yemek takımı aldım daha elime geçmedi ama nette bakınırken elde yıkanır diye bir ibare gördüm hemen magza sorumlusuyla konuştum sıvı deterjanla kısa proğramda makineyle yıkaya bilirsiniz 5 sene garantili dedi ama bende korku oldu kulanan yada sorun olanlar bilgi verebilirmi degiştirme şansım var

kullanmadım ama yinede yardımcı olmak isterim düşük ısıdayıkarsanız sorun olacağını sanmıyorum hanibide bazı makinelerde kristalprogramı vardır hassas ürünler için varsa o ayar uygundur:34:

kullanmadım ama yinede yardımcı olmak isterim düşük ısıdayıkarsanız sorun olacağını sanmıyorum hanibide bazı makinelerde kristalprogramı vardır hassas ürünler için varsa o ayar uygundur:34:

çok teşekkür ederim cevabın için canım kiristal ayarım yok ama kısa proğram yada düşük ısı ayarlaya bilirim çok beğenerek sectigim için degiştirmekte pek istemiyorum ama kulanma sonrası solma filan olursa o zamanda verdigim paraya çok acırım:43:

çok teşekkür ederim cevabın için canım kiristal ayarım yok ama kısa proğram yada düşük ısı ayarlaya bilirim çok beğenerek sectigim için degiştirmekte pek istemiyorum ama kulanma sonrası solma filan olursa o zamanda verdigim paraya çok acırım:43:

olmaz inşallah güle güle kullanın iyi düşünün iyi olsun:16:

Bence mağaza sahibinin sözlerinden çok kullanım bilgilerine bakın. bişey olursa mağaza sahibi cebinden parasını ödemeyeceğine göre...

peki sen bulaşık makinesinde yıkarsan ve solma falan olursa,
kabul edecekler mi ki? kullanıcı hatası derler hemen gibi geldi:44:

Bence mağaza sahibinin sözlerinden çok kullanım bilgilerine bakın. bişey olursa mağaza sahibi cebinden parasını ödemeyeceğine göre...

peki sen bulaşık makinesinde yıkarsan ve solma falan olursa,
kabul edecekler mi ki? kullanıcı hatası derler hemen gibi geldi:44:

bende magza görevlisine nette elde yıkanır yazıyor dedigimde bu seri ödül almış en iyi takımlarımdan biri hiçbir sorun olmaz dedi kısa proğramda yıkayın dedi nette gene araltırdım degişim kırık parça konusunda çok sorun yaşayanlar var ama bu seri hakkında hiç yorum bulamadım son çare buraya konu açtım ama kulllanan kimse yok :50:

bende magza görevlisine nette elde yıkanır yazıyor dedigimde bu seri ödül almış en iyi takımlarımdan biri hiçbir sorun olmaz dedi kısa proğramda yıkayın dedi nette gene araltırdım degişim kırık parça konusunda çok sorun yaşayanlar var ama bu seri hakkında hiç yorum bulamadım son çare buraya konu açtım ama kulllanan kimse yok :50:

Gerçi bende pek sanmam bir şey olacağını, birazda kullanma sıklığına bakıyor sanırım. çoook misafirin gelirse evet tedrigin ol. aksiyse pek huylanma zaten

iyi akşamlar

Benim de takimlarim bernardodan sadece modeli değişik bir yildir kullanıyorum makinede normal programda yikiyorum üstelik çok sık misafirim gelir ama hic bi sorunla karsilasmadim

Benim de takimlarim bernardodan sadece modeli değişik bir yildir kullanıyorum makinede normal programda yikiyorum üstelik çok sık misafirim gelir ama hic bi sorunla karsilasmadim

sizinde elde yıkanması gerekir gibi bişey söyledilermi
bana söylemediler ama nette gördüm

Çok güzel, o kadar beğendim ki, ben alsam sanırım elde yıkamaya razı olurdum.

Güle güle iyi günlerde kullanın.

Çok güzel, o kadar beğendim ki, ben alsam sanırım elde yıkamaya razı olurdum.

Güle güle iyi günlerde kullanın.

çok teşekkür ederim canım daha iyileri senin olsun inşallah
bende o kadar begendimki bu fiyata 2 takım çatal kaşık setli set ala biliyordum ama aşık oldum bu takıma inşallah herangi bir sorun olmadan elime gecerde kulana bilirim :nazar:

iyi akşamlar
benim misafir takımım bu
3,5 yıldır kullanıyorum
makinada da kaç kere yıkadım ve hiçbir şey olmadı
ben makinada jel deterjan kullanıyorum,
gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz

benim misafir takımım bu
3,5 yıldır kullanıyorum
makinada da kaç kere yıkadım ve hiçbir şey olmadı
ben makinada jel deterjan kullanıyorum,
gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz

bende ne çirkin bir takım almışım hiç alıpta kullanan yok sandım sonunda bir kullanan çıktıgı için çok sevindim
içim ferahladı canım çok teşekkür ederim

bende ne çirkin bir takım almışım hiç alıpta kullanan yok sandım sonunda bir kullanan çıktıgı için çok sevindim
içim ferahladı canım çok teşekkür ederim

bence çok şık bir takım
ayrıca gelen misafirlerim de çok beğenir

bence çok şık bir takım
ayrıca gelen misafirlerim de çok beğenir

ben de çok begenerek aldım epeyidir misafir takımımı degiştirmek istiyordum sürekli gözüm bu takıma kayıyordu biraz pahalı oldugu için eşimden çekindim ama eşim kırmadı beni çok şükür
diger takımım 10 yıldır kulanıyorum ne solma ne bir cizik hiç bir sorun yaşamadım inşallah bu takımdada bir sorun yaşamam

Back
X