Kizlar benim kafam basmiyor galiba..

tatlialirim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2015
6.121
8.489
198
Merhabalar, yahu artik gercekten biktim.
Su arkadaslik islerini gercekten anlamiyorum.
Anlatayim belki bir anlayan cikar, size nedendir diye sormak istiyorum.
Bir tane görüstügüm arkadasim var, eslerimiz arkadas cocuklarimiz de öyle. Bir senedir düzenli görüsüyoruz. Cocuklar oynuyor, hersey iyiyken normalkenanlamadigim bir sekilde iliskiyi bozdu. Nasil bozdu, yazismalari tmm cnm hi hi moduna gecti aniden. Hicbir sebep bulamiyorum. Ona karsi yanlisim olmadi, kedimi elestiririm empati kurmaya calisirim gercekten. Insanlar hata yapar, bunu bilerek yasarim.
Simdi bircok seyi anlatmaya gerek var mi bilmiyorum, kisilerin karakterleri falan. Hersey iyiyken ne olmus olabilir, hadi birsey oldu diyelim bu sekilde triplerle mi iliskiye devam edilir. Yani arkadasina karsi dürüst olamaz misin, rahatsiz oldugun birseyi bellli et ne bileyim. Ama bu ne. Anlamiyorum.Normalde ararken birden davranislarin degismesi. Arkadasligimiz hergün görüsen can cana bir arkadaslik degil. Normal zaman ayirip keyifli birkac saat gecirmek. Hergün basbasa degiliz yani.
Son birkac durum daha yasandi iyice emmin oldum bir gariplik oldugundan, normalde whatsuptan yazisiriz, esi esimle görüsürken haber yollamasi falan.
Bilemiyorum. Soruyorum size bu yasadigim sey ne, siz ne tavsiye edersiniz.
Benim kafam cok karisik, tabiki de ben de ayni sekilde sinir koyacagim, bu saatten sonra eskisi gibi olamam o yüz cevirmisken. Ben de bir kadinim ama anlamiyorum gercekten.
Ne gerek vardi yani, yüz yüze bakiyoruz, durduk yere canim sikildi. Sunu da biliyorum bir zaman sonra görüsmek isteyecekler. Off birsey diyim ne olur, iki cocuk anasiyim ben de mi trip atayim, ya böyle ergence seyler yasamak gercekten canimi sikiyor.

Ben insanlardan birsey anlamadim 10 yillik is hayatimda kimseden bir b.k olmadigini anladim gorustugum insanlar univ ve lise arkadaslarim onlarla sadece is yerinde merhaba merhaba artik arkadasligin oldugunada inanmiyorum.adini cikar iliskisi olarak degistirdim

Onu da anlarim bak cikar iliskisi desen beraber iyi vakit gecirmek karsilikli, keza cocuklar yakin arkadas. Al iste cikar. Daha ne yapalim birbirimizin böbregine mi ortak olalim.
Gercekten tek arkadasimdi o kadar da dikkat ederim oturup kalktigim insanlara bildigim icin bu karmasik olaylari. Bir sans verdim elimde kaldi. Bu nedir ya.

Bu kadar yakınsınız madem, sorsanız bir sorun mu var, sende bir soğukluk seziyorum diye? Dürüst bir insansa açık açık söyler, bir şey yok deyip aynı triplere devam ederse, yallah kendi yoluna o zaman. İletişim kurmaktan aciz insanla uğraşmaya değmez. Acaba sizinle ilgili değil de eşleriniz arasında bir şey olmuş olabilir mi? Onların arası nasıl? Ya da bu arkadaşınızın kişiliği nasıldır? Genelde kıskanç, hazımsız biri midir? Sizin bir şeyinizi kıskanmış olabilir mi? Ya da buluttan nem kapan biriyse, bir şeye kırılmıştır ama bunu da kendi söylemezse bilemezsiniz. Her türlü yorucu böyle tripçi insanlar.

Derdinin ne olduğunu kendisine sorsan?

Ortam oldugunda sormak isterdim neyin var derim birsey hissedince, kaciyor gibi. Planlari kafasina göre degistirmis rast gelmemek icin. Beraber yaptigimiz birsey vardi artik haber vermiyor. Ne yapayim. Yaziyla da sormak istemiyorum o kadar, kalbim kirik kafam bozuldu.

Ben insanlardan birsey anlamadim 10 yillik is hayatimda kimseden bir b.k olmadigini anladim gorustugum insanlar univ ve lise arkadaslarim onlarla sadece is yerinde merhaba merhaba artik arkadasligin oldugunada inanmiyorum.adini cikar iliskisi olarak degistirdim
O kadar haklısınız ki
Ben anca bu yıl anladım işyerindeki insanlardan bi b. Olmayacağını

Bir tane görüstügüm arkadasim var, eslerimiz arkadas cocuklarimiz de öyle. Bir senedir düzenli görüsüyoruz. Cocuklar oynuyor, hersey iyiyken normalkenanlamadigim bir sekilde iliskiyi bozdu. Nasil bozdu, yazismalari tmm cnm hi hi moduna gecti aniden. Hicbir sebep bulamiyorum. Ona karsi yanlisim olmadi, kedimi elestiririm empati kurmaya calisirim gercekten. Insanlar hata yapar, bunu bilerek yasarim.
Simdi bircok seyi anlatmaya gerek var mi bilmiyorum, kisilerin karakterleri falan. Hersey iyiyken ne olmus olabilir, hadi birsey oldu diyelim bu sekilde triplerle mi iliskiye devam edilir. Yani arkadasina karsi dürüst olamaz misin, rahatsiz oldugun birseyi bellli et ne bileyim. Ama bu ne. Anlamiyorum.Normalde ararken birden davranislarin degismesi. Arkadasligimiz hergün görüsen can cana bir arkadaslik degil. Normal zaman ayirip keyifli birkac saat gecirmek. Hergün basbasa degiliz yani.
Son birkac durum daha yasandi iyice emmin oldum bir gariplik oldugundan, normalde whatsuptan yazisiriz, esi esimle görüsürken haber yollamasi falan.
Benim kafam cok karisik, tabiki de ben de ayni sekilde sinir koyacagim, bu saatten sonra eskisi gibi olamam o yüz cevirmisken. Ben de bir kadinim ama anlamiyorum gercekten.
Ne gerek vardi yani, yüz yüze bakiyoruz, durduk yere canim sikildi. Sunu da biliyorum bir zaman sonra görüsmek isteyecekler. Off birsey diyim ne olur, iki cocuk anasiyim ben de mi trip atayim, ya böyle ergence seyler yasamak gercekten canimi sikiyor.
Anlıyorum sizi
Ben de bi kere kankamla bu tip bişey olmuştu
Küçüklükten beri arkadaştık
Şokey oldum ama alıştım şimdi nerdeyse üç dört yıldır yabancı gibiyiz
Sanki gümde yarım saat de olsa buluştuğumuzda havalara uçan kişi biz değildik
Ağzımızı açıp konuşmuyoruz telde
Mesaj da Yok
Kesinlikle “dost” luklara İnanmıyorım

Belki hiçbir şey olmamıştır. Belki sadece ikizler burcudur. Olabilir mi

Ortam oldugunda sormak isterdim neyin var derim birsey hissedince, kaciyor gibi. Planlari kafasina göre degistirmis rast gelmemek icin. Beraber yaptigimiz birsey vardi artik haber vermiyor. Ne yapayim. Yaziyla da sormak istemiyorum o kadar, kalbim kirik kafam bozuldu.
Arayıp sor bence. Farkında olmadan kırdıysan öğrenmiş olursun. Saçma sapan bir sebep söylerse de bahane buluyordur arayı açmak için. Sen de öyleyse iletişimi kesersin.

Bu kadar yakınsınız madem, sorsanız bir sorun mu var, sende bir soğukluk seziyorum diye? Dürüst bir insansa açık açık söyler, bir şey yok deyip aynı triplere devam ederse, yallah kendi yoluna o zaman. İletişim kurmaktan aciz insanla uğraşmaya değmez. Acaba sizinle ilgili değil de eşleriniz arasında bir şey olmuş olabilir mi? Onların arası nasıl? Ya da bu arkadaşınızın kişiliği nasıldır? Genelde kıskanç, hazımsız biri midir? Sizin bir şeyinizi kıskanmış olabilir mi? Ya da buluttan nem kapan biriyse, bir şeye kırılmıştır ama bunu da kendi söylemezse bilemezsiniz. Her türlü yorucu böyle tripçi insanlar.

Soru sorarim normalde ne oldu canim moralin mi bozuktan girerim. Elestiri kabul eden bir yapim var bildgini saniyorum. Yüzüme konusmasina izin veririm. Ama misal diyim ocuklari okulda berabe ralirdik, benden önce gidip haber vermemeye basladi, yazdim ben cikiyorum diye, o da ben aldim eve gidiyorum dedi en az üc kere öyle emin oldum. Ama bir haber ver. Sonra karsilasinca okulda o zaman haber vermiyim deidm hani kendi birakti cünkü. Bozuntuya vermeden bu konuyu öyle cözdüm. Cünkü sürekli yaptigimiz birseyi haberlesip gitmek bu böyle oldu.
Diger konuya gelirsek, esi hazimsizdir, esim tanir. Kafasina göre kinlenir insanlara . önceden duymustüm onlarla muhabbet ederken ani paylasmistik bunu hava atiyor bize olarak algilamis falan filan.

Konusmaniz gerekiyor
Ama mutlaka sebebi vardir
Bende boyle bsy yaptim mecbur kaldim
Hala cok severim ama soyleseydim yada aynen devam etseydim tamamen kopucaktim
Biri acikca yapi olarak kiskanc
Oburu de yoneticiydi
Is en guzel gunlerimi rezil etmeye vardi
Nisan kurabiyelerime etnik bir orgut bayragi dendi oysa pembe mor beyazdi
Nisanimda tek kare fotografim yok cunku o an herkes annemin ve benim hatrima taki takti ama onlar takmadi sebebini bilmiyorum sonra da yanima gelmediler bisey icin yardimci olmuslardi parasini almadi vicdan rahatlatti ama kalbini kirmadim bsy demedim
Konussam asla anlamazdi
Benim tavrim 2 yili buldu
Inan zerre kotuluk yok icimde cok iyi gunum var hala iyi gunde kotu gunde kosarim ama boyle sekillenmeliydi
Sende iyi dusun yapi olarak bsy ters gelmis olabilir

Konusmaniz gerekiyor
Ama mutlaka sebebi vardir
Bende boyle bsy yaptim mecbur kaldim
Hala cok severim ama soyleseydim yada aynen devam etseydim tamamen kopucaktim
Biri acikca yapi olarak kiskanc
Oburu de yoneticiydi
Is en guzel gunlerimi rezil etmeye vardi
Nisan kurabiyelerime etnik bir orgut bayragi dendi oysa pembe mor beyazdi
Nisanimda tek kare fotografim yok cunku o an herkes annemin ve benim hatrima taki takti ama onlar takmadi sebebini bilmiyorum sonra da yanima gelmediler bisey icin yardimci olmuslardi parasini almadi vicdan rahatlatti ama kalbini kirmadim bsy demedim
Konussam asla anlamazdi
Benim tavrim 2 yili buldu
Inan zerre kotuluk yok icimde cok iyi gunum var hala iyi gunde kotu gunde kosarim ama boyle sekillenmeliydi
Sende iyi dusun yapi olarak bsy ters gelmis olabilir

Bu arkadaslasla öncesinde ben de ara verdim yanlisi olmustu. Sonradan bir kere daha sans verdim iste görüsüyorduk. Iyi biri olduguna inanirim cünkü baskalarinin gazina geldigini dsündügümden sans verdim. ama hata yapmisim.
Ben inan kendimde hata ariyorum. Bunu hak edecek birsey yapmadigimi da bilirim. Neyse artik kalbim kirildi yine.

Bu arkadaslasla öncesinde ben de ara verdim yanlisi olmustu. Sonradan bir kere daha sans verdim iste görüsüyorduk. Iyi biri olduguna inanirim cünkü baskalarinin gazina geldigini dsündügümden sans verdim. ama hata yapmisim.
Ben inan kendimde hata ariyorum. Bunu hak edecek birsey yapmadigimi da bilirim. Neyse artik kalbim kirildi yine.

Hayir bahsettigim sey hata degil farkliliklarin catismasi
Yoksa sizi suclamak ne haddime
Hic birimiz hatasiz olamayiz ama herkes arkadas olamazki

Hayir bahsettigim sey hata degil farkliliklarin catismasi
Yoksa sizi suclamak ne haddime
Hic birimiz hatasiz olamayiz ama herkes arkadas olamazki

Evet biliyorum o yüzden tek arkadasimdi yakin görüstügüm, cok dikkatliyimdir. Neymis bir daha tövbeymis. Bu iliskiler hep mi böyle olacak, bir sene mi dayanacak.

Bence ara de ki bi kahve içimlik sana uğrayacağım de . Sonra git ve direk güzel bir dille sor

Bence ara de ki bi kahve içimlik sana uğrayacağım de . Sonra git ve direk güzel bir dille sor

Evet böyle yapmali ama ben de kötü oldum su an o olgunluk yok, konu actim rahatlamak icin. Öyle bir durumdayim su an. Kirilmasam bu kadar sorardim, kalbimi kirdi . Belki icim durulunca sorarim ama artik bitti benim de iimde birseyler.
Hic anlamiyorum, insan böyle yaparken karsindakini kirdigini düsünmez mi. Kirilan oymus gibi simdi ne oldu diye soru sormak da sacma geliyor bir taraftan. Cünkü yapti yapacagini, insan araya sinir koymak isterse bile bunu gecmis zamanlarin hatirina incitmeden yapabilir.

Ahaha yok yok burcu ikizler degil. Ikizler olan benim kocamin ta kendisidir ne demek oldugunu bilirim :KK45:

Mesela ben de bazen saçma sapan davranabiliyorum. Daha doğrusu direkt bir insan değilim, canımı sıkan, beni inciten ufak tefek şeyleri dile getiremiyorum sonra onlar büyüyor ve o insanı siliyorum gibi. Herkese göre değil bu, kimisi açık iletisımi sever, kimisi ortada bir sorun göremez doğrudan dile getirilmeyince veya anlatıldığında aman bu muydu der ama o sorun benim için önemlidir. Mesela bir arkadaşım sürekli giyimimi eleştirdiği (o dönem param yoktu ve ben param olmayınca hiçbir şey almam zaten şişkoyum bir şeyi de yakıştıramam )ve anneme şakayla karışık ruh hastası dediği için küstüm. Annem cidden bazı konularda sorunlu ama ne cürret yani. Aklıma gelenler bunlar.

Back
X