Kizlar benim kafam basmiyor galiba..

Mutlaka vardir bisey canim sen farinda degilsindir. Sor bence ben olsam sorarim

Mutlaka olan birsey zaten bana bu yaptiklari, sebebi bile olsa bu denli ayip edilmez. Ki ne yapmisim belli degil. Simdi de kirilan benim.
Diyorum ya anlasam bi nebze. Hicbir sebep yok. Zorlarsam bir sebep klasik kiskanclik derim. Ama yani hic inanasim gelmiyor.

Kirildim ya, yoksa sorarim, soracak ortam da yok.
Hayir biliyorum iki gün sonra yanasmaya baslayacak hissediyorum o zaman ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
Soğuk yapacaksın,evet gelecek sana.Son bir ayda bunu yaşadım,o yüzden sırf yorum yapmak için ütüyü bıraktım:)
Kendi kendine gelin güvey olan biri bunu yaptı,anlamazdan geldim,çünki beni tanımalıydı bunca yıldır,18 yıldır görüşüyoruz.En son yazdım bunu onada.Kimsenin sevmesiyle değerim artmaz,aksi durumda da azalmaz,ben neysem oyum dedim.Bir zaman sonra d eşiyle çaya geldi.Ben sanıyorum ki durumu açıklayacak,yanlış anladın diyecek.Güldü söyledi gitti birşey olmamış gibi.
Eskisi gibi sürecek sanıyor ama sürmeyecek tabii ki.Bir 18 yıl daha kendimi tanıtmaya uğraşacak değilim.

Soğuk yapacaksın,evet gelecek sana.Son bir ayda bunu yaşadım,o yüzden sırf yorum yapmak için ütüyü bıraktım:)
Kendi kendine gelin güvey olan biri bunu yaptı,anlamazdan geldim,çünki beni tanımalıydı bunca yıldır,18 yıldır görüşüyoruz.En son yazdım bunu onada.Kimsenin sevmesiyle değerim artmaz,aksi durumda da azalmaz,ben neysem oyum dedim.Bir zaman sonra d eşiyle çaya geldi.Ben sanıyorum ki durumu açıklayacak,yanlış anladın diyecek.Güldü söyledi gitti birşey olmamış gibi.
Eskisi gibi sürecek sanıyor ama sürmeyecek tabii ki.Bir 18 yıl daha kendimi tanıtmaya uğraşacak değilim.

Evet bunlar hep yasaniyor, acik da konusulmuyor. Beni taniyor aslinda, bu yaptigi bana olacak sey degildir.
Bir kere niyetini bildigim insanin bile laflarina alilnmam, yanlis anlama olabilir diye. Ben onu bilirim diye. Ben bu niyetle yasarken basima böyle seyler geldi iste. yazik diyorum zaman kaybima, kendi agziyla demistir herkesden zarar geldi senden gelmedi diye, yine de bunlar oldu. Icimi bir daha acar miyim bilemem. Bu neydi ya simdi, cok sinir bozucu gercekten anlamamak beni cok sinirlendiriyor

İnsanlar ne oluyor bilmiyorum,hep mi böyleydiler,zamanla mı evrim geçirdilero_O
Benim çocukluğumun geçtiği bazı kuzenlerimin bile,çocukluktan kalan hınçları olduğunu öğrendim.
Hadi o anlaşılabilir,genç kızlıkta bile herşeye koşar görünürken iyi evlilik ihtimallerimize örneğin,"inşallah olmaz"dediklerini öğreniyoruz çok sonradan.Halbuki herşeylerinde en yakınlarındaydık,canla başla bulunduk herşeylerinde.Ben anlmıyorum gerçekten.

Mutlaka olan birsey zaten bana bu yaptiklari, sebebi bile olsa bu denli ayip edilmez. Ki ne yapmisim belli degil. Simdi de kirilan benim.
Diyorum ya anlasam bi nebze. Hicbir sebep yok. Zorlarsam bir sebep klasik kiskanclik derim. Ama yani hic inanasim gelmiyor.
O zaman yokmus gibi hayatina devam et gorusme . Varsa bir derdi kendi gelsin anlatsın .

Bu modelden herkeste var galiba :)
Benim de eşimin arkadaşının eşi seninkine benzer bi tip.
Yeni evlendiğimiz zamanlarda sürekli görüşelim modundaydılar.
Yemeğe gelin, biz gelelim, dışarı çıkalım falan

Sonra ne bekliyordu da bulamadı bende bilmiyorum artık bi uzak durdu, yazmadı.
Doğum yaptım yabancı gibi mevlüde geldi sadece.

Ben naptım?
Hiçbirşey :)
Tepki vermedim hiç.
Şimdi ortamlarda karşılaşınca samimi davranıyor
Bayram mesajlarına bile cevap vermiyor :D

Onu da öyle kabul ettim oldu bitti..

Evet bunlar hep yasaniyor, acik da konusulmuyor. Beni taniyor aslinda, bu yaptigi bana olacak sey degildir.
Bir kere niyetini bildigim insanin bile laflarina alilnmam, yanlis anlama olabilir diye. Ben onu bilirim diye. Ben bu niyetle yasarken basima böyle seyler geldi iste. yazik diyorum zaman kaybima, kendi agziyla demistir herkesden zarar geldi senden gelmedi diye, yine de bunlar oldu. Icimi bir daha acar miyim bilemem. Bu neydi ya simdi, cok sinir bozucu gercekten anlamamak beni cok sinirlendiriyor
Açmazsın,sanmam,insan br nevi korumaya alıyor kendini,benim şahsen içimden buzdan duvarlar yükseliyor,ne varlığını ispatlayabiliyor bu duvarın,ne de yıkabiliyor böyle insanlar:)

İnsanlar ne oluyor bilmiyorum,hep mi böyleydiler,zamanla mı evrim geçirdilero_O
Benim çocukluğumun geçtiği bazı kuzenlerimin bile,çocukluktan kalan hınçları olduğunu öğrendim.
Hadi o anlaşılabilir,genç kızlıkta bile herşeye koşar görünürken iyi evlilik ihtimallerimize örneğin,"inşallah olmaz"dediklerini öğreniyoruz çok sonradan.Halbuki herşeylerinde en yakınlarındaydık,canla başla bulunduk herşeylerinde.Ben anlmıyorum gerçekten.

Allah herkesin icine göre versin. Ne diyelim. Ben ailem konusunda ne cektiysem esim konusunda da o kadar sansliydim. Herkes bilir esimin bana düskünlügünü, yanimda oldugunu.
Yasadigim iliskilerde insanlarin bunu hazmedemedigini söyler esim ama bu da zamanla kulaga egoistce geliyor. Ama yani artik ne diyecegimi bilemedim.

Bu modelden herkeste var galiba :)
Benim de eşimin arkadaşının eşi seninkine benzer bi tip.
Yeni evlendiğimiz zamanlarda sürekli görüşelim modundaydılar.
Yemeğe gelin, biz gelelim, dışarı çıkalım falan

Sonra ne bekliyordu da bulamadı bende bilmiyorum artık bi uzak durdu, yazmadı.
Doğum yaptım yabancı gibi mevlüde geldi sadece.

Ben naptım?
Hiçbirşey :)
Tepki vermedim hiç.
Şimdi ortamlarda karşılaşınca samimi davranıyor
Bayram mesajlarına bile cevap vermiyor :KK70:

Onu da öyle kabul ettim oldu bitti..

Aynen ya, birden ne degisiyor hanim ne triplere giriyorsun nedir yani?
Daha iki gün önce gülüsüyorduk, birden bu dengesizlik nedir.
Bosverdim merhaba merhaba yapicam galiba. Elimden ne gelir, kabim kirildi bile

Allah herkesin icine göre versin. Ne diyelim. Ben ailem konusunda ne cektiysem esim konusunda da o kadar sansliydim. Herkes bilir esimin bana düskünlügünü, yanimda oldugunu.
Yasadigim iliskilerde insanlarin bunu hazmedemedigini söyler esim ama bu da zamanla kulaga egoistce geliyor. Ama yani artik ne diyecegimi bilemedim.
Ne doğrarsan tabağına,o gelir kaşığına,böyle insanlardan Allah uzak etsin,başkasına kötülük düşünmeye harcadıkları enerjiyi kendilerine yönlendirseler ancak o zaman bir anlamı olur.

Yapabileceğiniz iki şey var,

Ya evet o böyle davranıyorsa ben de onla ilişkimi keseceğim kararı vermek ve bu konuyu kafanızdan çıkarmak,

Ya da arayıp bir şekilde karşısına çıkıp çıkıp evine gidip derdin ne diye sormak ve tavrına göre tavır almak.

Her iki durumda da bu konu kafanızdan çıkmış, netleşmiş olacak. Kendinizi yiyip durmayın, düşünerek bir yere varamazsınız. Tatlı, iyi niyetli bir insansınız belli, yormayın o güzel beyninizi.

Zaten arkadaşlığınız yeterince değerli olsaydı onun için siz yanlış bir şey yapsanız bile o insan çözmek için uğraşırdı.

Yapabileceğiniz iki şey var,

Ya evet o böyle davranıyorsa ben de onla ilişkimi keseceğim kararı vermek ve bu konuyu kafanızdan çıkarmak,

Ya da arayıp bir şekilde karşısına çıkıp çıkıp evine gidip derdin ne diye sormak ve tavrına göre tavır almak.

Her iki durumda da bu konu kafanızdan çıkmış, netleşmiş olacak. Kendinizi yiyip durmayın, düşünerek bir yere varamazsınız. Tatlı, iyi niyetli bir insansınız belli, yormayın o güzel beyninizi.

Zaten arkadaşlığınız yeterince değerli olsaydı onun için siz yanlış bir şey yapsanız bile o insan çözmek için uğraşırdı.

evet, haklisiniz. bu durumu daha önce yasamistim ve birkac sene görüsmemistim. sonra sans verdim yine hayatima soktum. yine ayni seyler yasaniyor malesef. dengesizlik hep. en iyisi bir daha bulasmamak

Malesef çok var bu tarz ergen gibi davranan insanlar, yaşı hiç fark etmiyor kocaman insanlar çocuk gibi triplesiyor.Bende hiç hoşlanmam açıkça söylerim biriyle sorunum olduğunda, böyle durumlarla da karşılaşınca eğer gercekten sevdiğim biriyse direk sorarim soğuk davranışın sebebini orta mesafedeki biriysede hic umursamam bisey yokmuş gibi davranırım :KK47:

Merhabalar, yahu artik gercekten biktim.
Su arkadaslik islerini gercekten anlamiyorum.
Anlatayim belki bir anlayan cikar, size nedendir diye sormak istiyorum.
Bir tane görüstügüm arkadasim var, eslerimiz arkadas cocuklarimiz de öyle. Bir senedir düzenli görüsüyoruz. Cocuklar oynuyor, hersey iyiyken normalkenanlamadigim bir sekilde iliskiyi bozdu. Nasil bozdu, yazismalari tmm cnm hi hi moduna gecti aniden. Hicbir sebep bulamiyorum. Ona karsi yanlisim olmadi, kedimi elestiririm empati kurmaya calisirim gercekten. Insanlar hata yapar, bunu bilerek yasarim.
Simdi bircok seyi anlatmaya gerek var mi bilmiyorum, kisilerin karakterleri falan. Hersey iyiyken ne olmus olabilir, hadi birsey oldu diyelim bu sekilde triplerle mi iliskiye devam edilir. Yani arkadasina karsi dürüst olamaz misin, rahatsiz oldugun birseyi bellli et ne bileyim. Ama bu ne. Anlamiyorum.Normalde ararken birden davranislarin degismesi. Arkadasligimiz hergün görüsen can cana bir arkadaslik degil. Normal zaman ayirip keyifli birkac saat gecirmek. Hergün basbasa degiliz yani.
Son birkac durum daha yasandi iyice emmin oldum bir gariplik oldugundan, normalde whatsuptan yazisiriz, esi esimle görüsürken haber yollamasi falan.
Bilemiyorum. Soruyorum size bu yasadigim sey ne, siz ne tavsiye edersiniz.
Benim kafam cok karisik, tabiki de ben de ayni sekilde sinir koyacagim, bu saatten sonra eskisi gibi olamam o yüz cevirmisken. Ben de bir kadinim ama anlamiyorum gercekten.
Ne gerek vardi yani, yüz yüze bakiyoruz, durduk yere canim sikildi. Sunu da biliyorum bir zaman sonra görüsmek isteyecekler. Off birsey diyim ne olur, iki cocuk anasiyim ben de mi trip atayim, ya böyle ergence seyler yasamak gercekten canimi sikiyor.
direk sor noldu epeydir gariplik seziyorum yanlış bir şey mi yaptım desen?

direk sor noldu epeydir gariplik seziyorum yanlış bir şey mi yaptım desen?

Görüsmedik hic bu olaylar oldu, yasandi beni jeton düstü.
En son iste iki gün önce emin oldum, en son yaptigi ortaya cikinca yazdi bana hersey ayniymis gibi, yani iyi davraniyomus gibi, cünkü esi de esimi aradi bir tuhaflar anlamadik. Iste böyle iyice ortaya cikinca dün öyle bi yazdi, kisa cevap verdim.
Yaptigiyla kaldi, artik cok kalbim kirildi gelemiyorum böyle dengesizliklere. Kötüysem de kötüyüm hic yazma, aklimi bulandiriyor.

Back
X