Kızlar, benim NEDEN SEVGİLİM OLMUYOR?

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.473
133
22 yaşındayım. İyi bir ünide saygı duyulan bir bölümde okuyorum. Cevrem hep guzel giyindigimi soyler. Giyimime sacima basima dikkat ederim. Ne siradisi guzelim ne de cirkinim bana kalirsa. Cok sicakkanli neseli guleryuzlu degilimdir ama tanidikca acilirim. Agirbasli bir havan var der herkes.
Elhamdulillah hayatim, cevrem, duzenim oturdu.
Ama universitede hic sevgilim olmadi kizlar. Kimse bana ilgi gostermedi bile. Artik o kadar biktim ki bu olmayislardan, normalde sumugumu surmeyecegim adamlara ben adim atiyorum. Adim atmak derken mesela yanina gidip tanisiyorum. Sonra kenara cekilip ondan bir adim bekliyorum. Ama o adim asla gelmiyor. Ya da gidip sohbet aciyorum. flortoz olmadan ama ilgilendigimi hafif belli ederek. Yok olmuyor..
Neden kimse beni sevmiyor artik bende bir sorun oldugunu dusunmeye basladim.
Kimlerin kimlerin sevgilisi var benim neyim eksik cidden.
Oyle cok bi kriterim de yok. Hoslandigim erkekleri benden baskasi zor begenir yani.
Su ogrenci hayatim koluma sevdicegimi takip gezemeden bitecek ona uzuluyorum...
Bana bir akil verin

Bence karakterinden dolayıdır. Baksana çok hırs yapmışsın, çoğu kişiye sevgili gözüyle bakıyorsun. Ben çoğu kişiye arkadaş gözüyle baktığım için heralde hem daha samimi davranabiliyorum hem de daha iyi tanıyabiliyorum böyle olunca hoşlanıyorlar sanırım.

Biraz daha sosyal ol ama insanların direkt o amaçla üstüne gitmeden fikirlerini de öğrenerek kendin için de anlamlı bir sevgi oluştur.Çünkü o beğendiklerinden( sümüğünü atmayacağın birini beğenmen nasıl oluyorsa ) karşıllık alsan belki sen istemeyeceksin o kadar kolay olmuyor o.

Onun dışında biraz da şans tabi, hayırlısı

Hep herifler kosacak degil ya .
Ne guzel kafan rahat.
Bide sumugunu atmayacagin kisilerle neden tanışıyorsun 🙄 eee büyük konusanin hali budur ne diyim. Lelesindesin bu isin hele bunun bide lolosu var.😊
Kafam senelerdir rahat zaten yetti bana bu kafa rahatlığı.
Büyük konuşmadım olanı söyledim

Doğal davranırsanız olur belki. Farkında olmadan kasıyor olabilirsiniz. Arkadaşlık çerçevesinde samimiyet, doğallık, neşeli ve sosyal olma konuları çok önemli.

Gerçekten böyle konuları görünce üzülüyorum kızlarımız için neden böyle şeylere takılıp kafa yoruyorsunuz. Ne kadar güzel bir üniversite okuyormussunuz alanınızda güzel şeyler başarma hedefi olmalı gençlerin amaclariniz hedefleriniz olmalı ama amaç hedef derken sevgilim olsun üniv. Döneminde biraz vakit geçirelim olmamalı . Hedef dediğimiz amaç dediğimiz şeyler daha çok hayatınıza şekil verecek ruhumuzu şekillendirecek şeyler olmalı . Doğru amaçlar ve hedefler seçerseniz diğer şeyler hayat akışı içinde gelişecek . Lütfen sümüğünüzü atmicaniz insanlar gibi insanlar olmasın çünkü belli ki onlarda size aynı bakışla görüyor.
Allah iyilerle karşılaştırsın 🙏🏻

Ayni dertten yakiniyorum bende. Sogukluktan kaynakli galiba buz kupuyum bende masallah. Yok olmadikca olmuyor iste sen ne guzel universitedesin ben kucuk bir sirkette calisiyorum bekar kimse yok etrafimda isin tuhafi benim arkadasimda sosyallesecegim bir ortamimda yok 😂😂😂

"Cok sicakkanli neseli guleryuzlu degilim" demissiniz, bence guleryuzlu olmak cok onemli. Yani kimlerin kimlerin sevgilisi var ama o kizlar muhtemelen sizden daha sosyal, daha cok gulumseyen kizlar olabilir. Erkekler kendilerine cok guzel gelmeyen kizlara durduk yerde teklif etmezler, erkeklerle once arkadas olun. Sizi tanisinlar. Arada flort de edin hafiften, veya sakasina takilin. Boyle bir sinyal aldiklarinda genelde geri donus olur, ama sizi taniyip karakterinizi begenmeleri onemli o asamada. Daha da onemlisi ise onlardan bir sey beklemediginizi bilsinler, yoksa korkup kaciyorlar. Sosyallik icin de kuluplere katilabilirsiniz. Eger bir sekilde sosyal cevreden olmuyorsa, internetten de tanisabilirsiniz. Bu sekilde benim guzel yuzlu ama obez bir yurt arkadasim iyi bir sevgili bulmustu.

Sevgili aradığınız zaman etrafa "sevgili istiyoooğm" enerjisi yayıyorsunuz. Ve sanırım bu enerji karşı cins tarafından pek hoş algılanmıyor. İtiyorsunuz onları. İnsanlara potansiyel sevgili karşı cins gözüyle bakmadan sadece arkadaş olmayı deneyin.

Hayret "ders çalış" diyen kesim gelmemiş daha

Valla sevgilin mi var derdin var, umarım iyisi denk gelir
Ben diyeyim mi 😁
Git ders çalış ne işin var sevgiliyle..
Belki bazı şeyleri zorlamamak gerekir. Normal arkadaş ortamı gerek bunlar için galiba.

İyi de sevgilin mi olması gerekiyor üniversitede anlamadım?
Bu işler nasiptir olur ya da olmaz. Sevgilin olsun diye senin tabirinle sümüğünü bile atmadığın adamlara kendini beğendirmeye çalışıyorsan yaptığın çok gereksiz bir eylem belirteyim. Daha gençsin her şeyin zamanı vardır bence sevgili yapman için senin de zamanın var daha. Bana şu an bir ilişki için uygun değilsin gibi geliyor. Yine de sen bilirsin tabi

Ben diyeyim mi 😁
Git ders çalış ne işin var sevgiliyle..
Belki bazı şeyleri zorlamamak gerekir. Normal arkadaş ortamı gerek bunlar için galiba.

Öff istemiyorum valla ben artık bıktım
Hepsinin sonu nanik bitiyor zaten
Hep aynı süreçten geç dur
Yok hoşlan, hayal kur sonra karşıdaki bi öküzlük yapsın yıksın geçsin
Sonra unut
Sonu belli şeye girişemicem artık :KK45:

Baskalarina sumugumu atmayacagim kisiler dedigin icin olabilir mi ? Ayni yorum disardan sana yapilsa hos olur mu ?

Kuzum ne acelen var . Zamanı geldiğinde zaten olacaktır. Benim de senin yaşında oğlum var onunda kız arkadaşı yok. Onun derdi de anne kızlar güveniyorlar ama çıkmıyorlar diyor. Ona söylediğim de sana söylediğim de aynı şey olacak. Kalbinizde en iyisini isteyin . Her şey hayrınıza olacak şekilde rabbim verecektir.
Ha olmadı illa derseniz görücü usulü yaparız ne yapalım .
Öptüm kuzucuk

Bazı insanlar sohbet esnasında öyle bi boşbogazlilik yapar ki saniyede dünyanın en itici insanına dönüşür, konunuzu ala allahh ne güzel kızmış niye olmuyor ki diye okurken ' sümüğümü sürmeyeceğim' kısmına gelince ehh berbat ettin güzelim yazıyı diyerek buralardan bile sizden soğudum. Belki de sebep muhabbette kullandığınız üsluptur.

Back
X