Kizlar benimle konusurmusunuz

nagiss21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2023
1.296
249
43
23
Hayırlı akşamlar herkese bi kaçınız belki beni tanıyordur tanımayanlar için kısaca ozet geçeyim adım nagihan 23 yasindayim hemen hemen 2 senelik evliyim pcos hastasıyım evlendigim günden beridir de çocuk düşünüyoruz 2 klomen + catlatma ignesi 2 femara klomenin ilkinde aşılama oldum maalesef tutmadı bu ay da gonal-f ignesine başladım sonuç yumurtalar oluştu önce solda 1 sonra sağda 2 büyümedi soldaki 13te sagdakiler de 12 11mm de kaldi 103 kilo 168 boyundayim gonal-f de umudum coktu ama maalesef buyumedikleri için tedavi iptal edildi çok üzüldüm ne bileyim içimdeki sesi haykırışı durduramıyorum olmucak korkusu içimi mahvediyor dışımı soracak olursanız çok sakin ve suskun ama o içim beni mahvediyor biliyorum çok uzun oldu ama yakinimdaki kimseye konuşmak istemedim buraya içimi dökmek istedim beni dinleyen herkese Rabbim gönlündekini en hayırlı en kolaylıkla en güzelini versin insallah hayırlı akşamlar kadınlar kulübü ailesi♡

Yaşın çok genç ve pcos çaresiz değil…Allah nasip ederse olacaktır inşallah Amin.Lakin fazla kilon var sanırım.Kendine hedefler belirleyip kilo vermeye çalış istersen.Nasıl olsa yaşın genç kilo vermek için vaktin var.Sonra daha rahat olabilir belki diye düşündüm.Allah yardımcınız olsun canım benim

Canım hislerini çok iyi anlıyorum. Daha çok gençsin, yolun çok başındasın aslında. Bu kadar kısa sürede bu kadar şey denemiş olman da ne kadar istediğini gösteriyor. Ben 39 yaşındayım dediğin hiç bir şeyi yapamadım cesaret edip, bu yüzden tebrik ederim. Bazen vücut sadece biraz zaman ister, bazen de doğru doktoru. Eşinle birlikte kapsamlı bir değerlendirme için bir infertilite uzmanına gitmek iyi olabilir. Her şeyin hayırlısıyla, en güzel zamanda olacağına inanıyorum. Kendini yorma, Rabbim gönlündekini kolaylıkla versin inşallah

Evet kilom gerçekten rahatsız ediyor 2 ayda anca 3 kilo verebildim insülin direnci var bende hap önermemisti doktor bu ay onda da başladım bakalım insallah hayırlısı ile verecegim

Rahim filmi sperm testi hepsini yaptık esimde sıkıntı yok benimde tupler açık rahim düzgün ama işte o pcos o insülin direnci mahvediyor vücudumu Rabbim kolaylıkla sanada banada nasip eder o cesareti de nasip eder sana insallah

Bence umutsuz olma ben 6 senelik evliyim 34 yaşındayım daha önce düşüklerim oldu sebepsiz ve ilk üç sene içinde oldu herhangi bir sorunumuz olmadığı halde gebe kalamıyordum tam artık tüp e başlayacakken mucize oldu hamile kaldım Oyüzden umutsuz olma hem daha yalın küçük hemde pcos büyük bir sorun değil uğraşmaya devam et elbet olur..kiloya da takılma benim kilomda var

Daha çok gençsin bu kadar umutsuzluğa sakın ola ki kapılma. Pcos da çaresiz değil ki burada pcos olup hamile kalan yüzlerce kişi var :) insülin direnci biraz sıkıntı şuan onu da halledebilmen için kilo vermen gerekli. Biliyorum insülin direnci kilo vermeyi de fazlasıyla zorlaştırıyor ama öncelik şuan bu tedaviye odaklanmak olsun emin ol gerisi çorap söküğü gibi gelir hiç sıkma canını

Bende sizinle aynı durumdaydım 2 seneyi geçti eşimde sıkıntı yok hsg çektirdim 4 5 ay femara kullandım yumurta takibi yaptım ovulasyon testi kullandım geçen ay ev taşıdık ve artık kafa olarak da yorulmuştum eşimlede konuştum yılbaşına kadar vakit verdim kendime kafama takmayacaktım uğraşmayacaktım olmazsa yılbaşında iyi bir tüp bebek merkezine gidecektim bendede pco var bu arada fsh ve lh 13 14 civarında en son amh 3 4 arası ve ben bugün hamile olduğumu öğrendim o kadar beklemiyodum ki 2563 hcg ile öğrendim demem o ki gerçekten kendi haline bırakınca oluyor ben bir ebe kadına gitmiştim bu ay öylesine adet sonrası bacaklarına zeytinyağı ile masaj yapsın eşin ve mesajdan sonra sallasın bacaklarını dedi ve yakı yapıştırdı belime onun etkisi varmı bilmiyorum denemek istersiniz belki diye detaylı anlattım benimde uzun oldu ama aynı şeyleri yaşadığımız için detaylı anlatmak istedim inşallah sizde hamile kalırsınız en kısa zamanda

Aaa çok sevindim gebe olmana seninle bir ara ilaç kullanırken konuşuyorduk hayırlısı ile kucağına al inşallah bana da dua et

Ay kuzum benim yaaaa çok sevindim ismini çok gördüm topiclerde ben gibi:)) hayırla sağlıkla kavuşun inşallah neler yapmıştın ne yedin içtin anlatsana hadi biraz

Aaa çok sevindim gebe olmana seninle bir ara ilaç kullanırken konuşuyorduk hayırlısı ile kucağına al inşallah bana da dua et
Çok teşekkür ederim canım bende hatırladım seni herkes diyor ya hani hiç beklemediğim anda geldi diye benim de öyle oldu senin durumlar nasıl inşallah sanada sürpriz yapar bir gün

Ay kuzum benim yaaaa çok sevindim ismini çok gördüm topiclerde ben gibi:)) hayırla sağlıkla kavuşun inşallah neler yapmıştın ne yedin içtin anlatsana hadi biraz
Bende seni çok görmüştüm sonunda oldu galiba benim hala inanamıyorum anlattığım gibi aslında tamamen kafamdan çıkarmıştım folik asit bile kullanmıyordum ovulasyon gününü takip etmedim yani hiç bir şey yapmadım çocuk için 3 gün gecikince yine yoktur diye test yaptık ve direk ikinci çizgi çıktı tabi hemen acile gittim 2563 çıktı belirti olarak da göğüs uçlarım acıyordu ve kasığımda farklı bir his vardı adet gibi değilde acı gibi yanma gibi bişey hala var

Çok teşekkür ederim canım bende hatırladım seni herkes diyor ya hani hiç beklemediğim anda geldi diye benim de öyle oldu senin durumlar nasıl inşallah sanada sürpriz yapar bir gün
Benim hala aynı yine klomen kullandım bekliyorum bakalım bende inan o kafadan çıkarma evresine hiç giremiyorum özellikle son zamanlarda baya beynimi yoruyor yani bu konu keşke çıkarsam

Evet kilom gerçekten rahatsız ediyor 2 ayda anca 3 kilo verebildim insülin direnci var bende hap önermemisti doktor bu ay onda da başladım bakalım insallah hayırlısı ile verecegim
Bende pcos hastasıyım siz gibi şeker troid hepsi engel kılo vermen gerekıyor dıyıp tedeavıye bıle başlanmadı 90 kıloydum sonra diyetisyene gittim gıne olmadı vermedım 5 kıloda kaldım kendim öğtendeğim beslenme düzeniye yürüyüşü ve haraketıde katarak çok çükür ilaç kullanmadan hepsını duzelttım 4 ayda 75 kıloaya kadar düştüm hala devam edıyorum kı ömür boyu şekılde beslenmem gerektıgınıde bılıyorum bende ıkı senedır denıyodum bu arada sımdı tedavıye başlandı bu ay letu kullandım inşallah sonuç olumlu olur beklıyorum işin özeti mutlaka beslenmemize dıkkat etmemiz gerekıyo ve kıloda gerçekten çok fazla etken bunda malesef

Kilo verirsen nasıl yumurtalıkların çalışıyor görürsün bak. 10 kilo bile seni ileri atar. Önce kendin için bir adım at çünkü yaşın çok genç. Gemileri yakmak için çok erken.
Bir de bu süreçte hep sen mi uğraştın belki eşinde sorun var ? Test verdi mi

Canım kesinlikle umutsuz olma kilo tabi ki vermeliyiz ama buda bir engel değil ben 2.denememde hamilelik oldu şükür ki bende 110 kiloyum ne hormon sorunum ne baska bir seyim vardı adetim genelde düzenli ama arada bazen sarkmalar oluyordu gittiğimdeyse her sey normal diyorlardı sadece klasik kilo ver derlerdi betam pozitif cıkınca doktora gittim cok erken gittiğim icin kese göremedi ama test falan yaptırdı tsh problemim varmıs mesela artı olarak pcosmuşum ve bunları ben hiç bilmiyordum bilmeden bu şartlarda 2.denememde oldu belki de bilseydim sürekli kafamda kuracaktım ve olmayacaktı tabi ki çok klasik ama stres cok etkiliyor umudunu sakın kaybetme

Merhaba Nagihan Ben de 31 yaşındayım, geçen ay ilk defa denedik ve olmadı ne kadar yıkıldığımı sana anlatamam. Acaba olmayacak mı, bir sorun mu var diye düşüne düşüne sadece 1 ayda bile kendimi yıprattım. Biz kadınlar biraz olumsuz düşünüyoruz kısacık sürelerde bile o yüzden hissettiklerin çok çok normal. Kendini hiç olumsuzluklara sürükleme lütfen. Hayat çok güzel, ve önünde upuzun bir hayat var. Yarını düşünerek bugünden keyif alamamak olmaz. Bazı şeyleri akışına bırakmak gerekiyor sanırım stres de süreci uzatabiliyor. Ne hikayeler okuyoruz, nasıl mucizeler yaşanıyor. Allah isteyen herkese mucizelerini nasip etsin

Ya adınızı görüyodum çok mutlu oldum bizlerede dua eder misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…