• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar beta artış hızı

Ppetunyaa

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
33
Puanlar
18
24 Ocak 97.2 26 Ocak 152.60 doktor asistan ve hemşire normal dedi %57-58 artmış oluyor çok tedirginim yarın tekrar tahlil vereceğim ne diyorsunuz bu duruma benzer yaşayan var mı fikirlerinize ihtiyacım var kızlarr 🥺

Evet normal, %60 artışla sağlıklı ilerleyen gebelikler gördüm burada. İnsallah sağlıcakla tutunur bebeğiniz

Evet normal, %60 artışla sağlıklı ilerleyen gebelikler gördüm burada. İnsallah sağlıcakla tutunur bebeğiniz
Gerçekten güzel şeyler duymaya ihtiyacı oluyor insanın teşekkür ederim size de Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🌸🙏🏻

Gerçekten güzel şeyler duymaya ihtiyacı oluyor insanın teşekkür ederim size de Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🌸🙏🏻
Çok haklısınız çok hassas konular 🥰 ne boşa ümit verilmeli ne de hayal satılmalı..
Bana avakado ve incir önerilmişti bebek tutunması icin buarada

Çok haklısınız çok hassas konular 🥰 ne boşa ümit verilmeli ne de hayal satılmalı..
Bana avakado ve incir önerilmişti bebek
evet bende duydum severek tüketiyorum elimizden gelen her şeyi yaptık gerisi Rabbimde tevekkülden duadan başka çaremiz dayanağımız yok Allahım her isteyene nasip etsin sağlıkla gelsinler inşallah🌸💕

Back
X